איזה פרץ "אמהיות" תקף אותי אתמול

אפרסקה

New member
איזה פרץ "אמהיות" תקף אותי אתמול

לא מאוד אופייני לי. סיפרתי כאן כבר, אני חושבת, שבניגוד למה שהייתי מצפה מעצמי בתקופה זו, להמרח על תינוקות וכל זה, אני דווקא לא. אולי בגלל שלא הולך לי, אני טיפה חסרת סבלנות. מה זה אומר, אני לא מגעילה אליהם, אבל די מהר נגמר לי מה"קוצ'י מוצ'י". יש לי אחיינית מהממת ומקסימה בת 7 חודשים, אני פשוט מאוהבת בה טוטאלית אבל גם איתה לפעמים, אחרי 10 דקות, אני ממצה את העניין. מה שלפעמים מפחיד אותי (אני רוצה ילדים או לא?). אגב, האחיינית הזו היא בת אחיו של בעלי, מזכירה מאוד את בעלי וכולם אומרים שהיא יכלה בקלות להיות הילדה שלנו... בקיצור, אתמול היינו אצל חברים שיש להם שני ילדים, אחד בן 3 וחצי ואחד בן שנה וקצת (חולק איתי יומולדת). וזה בן השנה וקצת, הוא פשוט ילד יפהפה מלאכי כזה, תלתלים חומים ועיני תכלת וכל כולו אומר חום ואהבה. הוא נראה כזה ילד שקט, נפש של משורר. בקיצור, החזקתי אותו, הוא כנראה היה קצת עייף ונמרח עלי קצת, חיבקתי אותו חזק חזק ופשוט נשמתי אותו וממש יכולתי להרגיש לאט לאט שזה כאילו הוא שלי... הסנפתי והסנפתי עד שנמאס לו והשאיר אותי בלב שבור
וחיוך גדול מרוח על הפנים...
אולי באמת הגיע הזמן שאני אהיה אמא???!!!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פּוֹנְג

New member
עלי זה דווקא משפיע ההיפך

אני הרבה יותר חסרת סבלנות מאשר הייתי לפני הניסיונות הכושלים והיאוש המחלחל...

Mylight

New member
באותו עניין

לאחינית המקסימה שלי הצלחתי להתחבר בכלל, רק שהיא התחילה ללכת ועכשיו שהיא בת 1 ו 4 חודשים אני מרגישה יותר ויותר צורך לבקר אותה ולראותה. תינוקות לא עושים לי את זה, נהפוכו זה מפחיד אותי כמה הם קטנים כל בכי מתסכל ובעיקר שהם פולטים אני בלחץ שלא יחנקו חס וחלילה

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

m i c h a l y

New member
אני מאוד אמביוולנטית בעניין....

בימים בהם אני מוטרדת מכל העניין, או מחכה כבר לאיחור המיוחל - אז אני עצבנית בלי קשר, ואז כמעט כל מה שקורה סביבי מצליח לעצבן אותי או בכלל לא לעניין אותי.... בימים יותר רגועים, כשאני מצליחה לשים את כל האיכסה בצד אני מוצאת את עצמי נהנת, לא נהנת - ממש מתענגת על כל רגע עם תינוקות. יש סביבי כמה חברות שאך ילדו (אך? אח, אח, אח
) ויש רגעים בהם אני מחזיקה את זה שרק נולד וממש יכולה להריח את האימהות שנוטפת ממני..... אני מניחה שאם הגענו עד הלום, ולמרות היאוש והתסכול אנחנו עדיין ממשיכות - כנראה שאנחנו באמת רוצות. מניסיוני בחיים - כשעושים משהו שעדיין מתלבטים לגביו - אם זה לא הולך אז מניחים את זה וממשיכים הלאה. אני יודעת שלא אצל כולם זה ככה, אבל זו הדרך שלי, ואם היו לי אי אילו ספקות בעניין - אז עכשיו אני יודעת שאלה ספקות אינהרנטיים (הגזמתי עם המילה הזאת
?!) לעניין, ושאין בהם להניא אותי מההחלטה להיות אמא. טוב, מיצינו את הפילוסופיה היומית, לא??? מיכל.

אפרסקה יקרה ! אני כל כך מבינה אותך

כי מה שקרה לך ,קורה לי לעתים דיי תכופות- מצד אחד אני מוצאת את עצמי נמרחת על ילדים של חברים ומשפחה וזה עושה לי מאוד כייף ומצד שני לא תמיד זה עושה לי את זה ולפעמים הילדים מתחילים לבכות ולכעוס וקשה לי עם זה...לא פעם ולא פעמיים שמחתי כשאני והבעלול חזרנו הביתה מביקור אצל חברים והיה שקט נעים בבית ,אבל כנראה שזה חלק מהעניין .

28קטנה

New member
מזדהה...

לחברה הכי טובה שלי יש בן יפהפה ורגוע, עם עינים גדולות, מזמן אני באה לבקר אותו ולא אותה...

mishi1

New member
אצלי הפחד הוא שונה

יש לי אחיינית מהממת בת שלוש וחצי. ואחיין עוד מעט בן שנה. ואני כ"כ מפחדת שלא אוהב את הילדים שלי כמו שאני אוהבת אותם!!! אני חושבת שהם מושלמים. גיסיתי חינכה אותם כ"כ יפה. אחיינית שלי כל הזמן מנקה ורוצה לעזור. גם היא אף פעם לא הייתה רעה אל אחיה הקטן היא כל הזמן דואגת לו. ואומרת "הוא שלנו" ולא מרשה לי לקחת אותו ליום שלם... בקיצור מהממים. (נראה לי שאפילו בעלי בסתר ליבו מעדיף אותם על האחיינים המעצבנים שלו...) בפסח היא ישנה אצלנו. וזו הייתה הפעם הראשונה שלה שהיא לא ישנה בבית שלה. היה כזה כיף לישון איתה ולקום איתה בבוקר. השתוללנו, רקדנו את השיר של קובי פרץ "בלבלי אותו"כי הסייעת בגן כל הזמן שומעת אותו והיא העוזרת של העוזרת...בקיצור...שיו...איך הוצאתי את זה. אני פשוט לא יכולה להסביר את האהבה הזאת שלי אליהם. אני ממש מקווה שאת שלי אוהב לפחות כמו שאותם. אבל יש את הפחד שאין כמוהם משוגעת אני כיף לי איתכם, מישי

28קטנה

New member
מישי את כזאת מתוקה!

נורא צחקתי כשתיארת איך רקדתם ביחד!איזה כיף של מצב רוח! אני ממש לא מודאגת בענין אוהבת פחות או יותר,נראה לי שבענין הזה את תתחברי כבר לאהוב ישר מהבטן!

mishi1

New member
את בעצמך מתוקה../images/Emo9.gif

כולן פה מתוקות. איזה כיף

למעלה