איזה פצצה היה.....

איזה פצצה היה.....

יום חמישי הייתה לי כזאת משמרת פצצה לא היו הרבה ארועים ואקשן אבל סידרנו לנו אקשן.לקחנו לנו שפנפן(משקפת לראיית לילה) וביצענו מארבים בשדות....ובעזרתו גם תפסנו מכונית.... מי שמסתובב בשטח תנסו לשכנע את המפקדה שלכם לקנות דבר כזה פשוט פצצה!

מהמפקד לבקש? הצחקת אותי!

ב"ה מגה לייט לא נתנו לי, שפנפן יתנו לי?? קניתי לבד! 1300 דולר (אני שרוט אמיתי, אין מה לעשות..)

מתנדב

New member
מתנדב במגב, כל הכבוד לך, מצאת

להעביר את המשמרת שלך. ועכשיו ברצינות למתנדבים רגילים אין שפנפן, והם גם לא מקבלים, יכול להיות שאתה במגב כן מקבלים?.

זה גם בגלל...

בגלל שאני במגב וגם בגלל שאם אומרים למפקד שלי לא!!! בקשר לקבלת תקציב או משהו הוא עושה להם בלאגן-הוא לא מכיר את המילה לא בכל מה שקשור לתקצוב האנשים שלו..... יש לנו שני נידות של מגב ששיכות לנו שמצוידות בכל טוב בעזרתו גם אם אומרים לכם לא בקשר לפנס או משהו אל תשכחו שמעל המפקד שלכם יש מישהו אחר פשוט מאוד לעשות בלאגן עד שמקבלים את התקציב ,אין דרך אחרת לא פותח פה לשטן או משהו ,טפו טפו טפו.......

הנחה? ממי בדיוק?

ב"ה את כל הציוד שלי, רכשתי מכספי! מהמשא"ז אני לא רוצה כלום (רק ת´נשק עד שאקנה גם..) הציוד בחישוב כולל עלה לי כמעט 17 אלף שקל... אבל אין מה לעשות, אני שרוט אמיתי...

רועי ב

New member
Kי3יק

אתה יכול לפרט מה קניתה וכמה עלה

זה חשוב?

ב"ה ביקשת פרוט, תקבל: אפוד זוהר 150 ש"ח פנס מגה-לייט 399 ש"ח אזיקים - 120 ש"ח אור כחול - 270 ש"ח מערכת כריזה - 3400 ש"ח ציוד החיאה וחבישה מלאים - 8700 ש"ח פנס לראית לילה - 1300 דולר... חולצות כובע התערבות ומסייע למכשיר קשר ועוד כל מיני שטויות לא החשבתי... תעשה את החשבון לבד...

ישראל26

New member
:ואני לתומי חשבתי שאני השרוט ...

אתה גדול אתה ... אני מקווה שזה לטווח ארוך -או שיש לך תוכניות להתגייס לעבודה בשכר במשטרה אי פעם ...

or_k

New member
מה?????????

17 אלף שקל??? בחיים לא הייתי חושב להוציא סכום כזה עבור פעילות במשא"ז. בסדר גם אני שרוט, אבל יש גם גבולות.

למעלה