איזה פחד

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
איזה פחד ../images/Emo67.gif

היום בצהריים התחלתי להרגיש לא טוב כאילו הלב שלי יוצא עוד דקה מהמקום. מייד הלכתי לקופת חולים לאחות כי לא היה לי תור לרופאה והיא מדדה לחץ דם ודופק והדופק היה 163 לא סתם הרגשתי את הלב שלי יוצא מהמקום. מייד השכיבו אותי נתנו לי חמצן והרופאה באה לבדוק אותי בחדר אחיות. מסתבר שגם היה לי חום 38.3 . היא נתנה לי כדור פרוקור לדופק ואמרה לי להיות איתה בקשר מחר. בנתיים אני מרגישה ככה ככה וכבר נמאס לי מהטכיקרדיות האלה זה ממש הרגשה שהלב לא עומד יות בעומס וזו הרגשה נוראה שירי

גימבה

New member
מבינה אותך

יש לי סינוס טכקרדיה שמגיע ל-140 במנוחה. הגעתי כבר ל-174 והרגשתי שאני הולכת לקבל התקף לב. תבקשי הפנייה לקרדיולוג שיבצעו לך אקו והולטר. יש מצב שזה מהטיפולים ההורמונאליים? אולי כדאי שתיידעי גם את הרופאים במרפאת הפריון. תרגישי טוב

ל3

New member
אקו לב עשיתי לפני חצי שנה

יצא תקין. הולטר עוד לא עשיתי ואולי כדאי לעשות. נראה מה הרופאה תגיד מחר

אלאיסטור!! מה זה???

163 ??? הדופק שלי הוא 163 כשאני עושה פעילות מאומצת בחדר כושר!!! אמא'לה!! זה לא נורמלי. שירי - את שוברת שיאים
איך את מגיעה לזה ??? את לא רגועה. מה יהיה ?

ל3

New member
קאריני מה אני יעשה

אני לא יודעת מה זה ונראה לי שגם רופאת המשפחה. אני הרגשתי היום כל כך לא טוב כאילו הלב יוצא מהמקום וגם מה זה החום הזה 38.3 באמצע החיים. אני מקווה שהזאב לא מרים את ראושו יותר מדי. בכול אופן אני נחה ומחר אלך לרופאה בצורה מסודרת.

gaia20

New member
וואי....שירוש, מה קורה איתך מותק?

אני חייבת לשאול אותך. איך הדופק מגיע למצב כזה? כלומר, את יושבת ורואה טלויזיה או סתם יושבת/שוכבת ופתאום הדופק קופץ? או שזה מגיע רק כתגובה להתרגשות כלשהי? או התאמצות יתר? אני שואלת כי אם זה כתוצאה מהתרגשות למשל אז אני בטוחה שיש מלא טכניקות רגיעה שאת יכולה לעבוד עליהן ולהשתלט על הדופק כשאת מרגישה שהוא עומד לקפוץ. מה עוד מוזר אצלך זה שאת לא מרגישה כשיש לך חום. אני יודעת שאצלי מספיק שיהיה לי מעל 37.3-37.5 ומיד יש לי סימנים מובהקים של חום, ממש כמו שפעת - כאב במצח, עור רגיש מאוד... בכל מקרה, תרגישי טוב מותק ותשמרי על עצמך.

אויש שירוש../images/Emo140.gif

זה באמת באמת לא נעים, אני עברתי משהו דומה לפני חודש וחצי בערך אם כי הדופק שלי הגיע ל-130 הגדילו לי קצת את הנורמיטן יום יומיים אחרי-זה וגם לי אמור טכיקרדיה, זו באמת הרגשה מלחיצה ולא נעימה בכלל עם הדופק המהיר הזה , את מרגישה כאילו עוד מעט את הולכת לחטוף התקף לב מעניין אם מי אחראי לכל זה הוא הלופוס
בכל מקרה לי אחרי הלידה הקופה איפשרה לרכוש מכשיר דיגיטלי שמודד לחץ דם ודופק עקב העובדה שסבלתי ואני עדיין סובלת מלחצי דם,(מאז הטוקסמיה שעברתי) כך שאני כבר אלופה במדידות (אגב זה יותר נוח ומרגיע מלרוץ למרפאה, כי את מודדת ואם הדופק שלך או לחץ הדם עולה מיד את יכולה לקחת כדור מבעוד מועד עליו הרופא המליץ לך במקרים שכאלו ) בימים האחרונים לצערי, יש לי עלייה בלץ הדם וזה אומר שכנראה אצטרך לחזור לרופא שלי שמטפל בלחץ דם בשבוע הבא אני כבר עורכת לו רשימת מדידות מעצבנת בטבלה מסודרת במחשב רק שאלה אחת: למה בגילנו הצעיר אנחנו צריכות להתעסק עם כל השטויות האלו..? אני מצאתי את עצמי היום מדבר עם הסבא של אדון בעלול על תרופות טובות יותר וטובות פחות ללחץ דם.. מסתבר שהחליפו לו את הנורמיטן בתרופה יקרה יותר עם פחות תופעות לוואי וזה איזן אותו לגמרי.. מה קורה פה?! תכף אני אצטרף לשיחה של הזקנות על הספסל שלך פיית השוקו

matyc

New member
מקווה שעכשיו יותר טוב

תשתדלי לנוח ולא להתרגש יותר מידי לבעלי יש בעיה של לחץ דם והוא מאוזן עם כדורים מקווה שהרופאה תמצא לך פיתרון לזה תרגישי טוב ותשמרי על עצמך

למעלה