איזה פורים מבורך !

cp girl

New member
איזה פורים מבורך !

בס"ד שלום שמי הודיה ואני בת 16 ישר כוח על הפורום .. האמת נכנסתי לכאן כדי לפרסם מכתב מסויי'ם שאותו כתבתי גם כם במסגרת סוג של התנדבות.. בכ"ז אני רוצה לספר כאן משהו אחר שקשור לפורים: ביום שלישי שעבר ט' אדר נסענו קבוצה של 24 בנות מאולפנת אשדוד לשמח ילדים בבי"ח "אסף הרופא" היה נהדר ! אני ממש ממליצה לכולם להתארגן וללכת לשמח את הילדים המקסימים האלה. אני חושבת שהכי כדאי לעשות את זה בחופשים , כי כשכולם בחופש הכי מתסכל להיות בבי"ח וממש זקוקים שם לעידוד שלכם!! מי שרוצה רעיונות לכזה דבר : כדאי שתארגנו המון שנוררים מחנויות משחקים .. תתקשרו לברר כמה ילדים יש במחלקה , כפול כמה מחלקות שאתם רוצים ללכת אליהם. בהתאם לכך תחלקו את הצעצועים ותתנו לכול ילד שקית מתנות רצוי לבוא מחופשים להביא הרבה בלונים (אנחנו אישית באנו בפורים אז הבאנו משלוח מנות) והכי חשוב - לחיי'ך!!!!!!!!!!!!!! אם מישהו רוצה עזרה בארגון של כזה דבר אני מוכנה לעזור תשלחו לי מסר זה באמת קשה מאוד מאוד מאוד לארגן את זה (לפחות בשבילי) אבל אח"כ שרואים כ"כ הרבה פרצופים של ילדים מחייכים מקבלים תמורה גדולה וכול המאמץ שווה בהחלט ! שתזכרו תמיד לשמח אחרים הודיה

למעלה