איזה פורום פא-תט

kobbar

New member
איזה פורום פא-תט

טוב שלא 78% מההודעות שנכתבות כאן הן סתם OFF שלא קשור לפורום סינרגיה.. צריך לשנות את השם של הפורום ל: "כל מיני שטויות של נערים ונערות מתבגרים ומתבגרות, אהה כן וגם קצת דיבורים על הלהקה הזאת.. נו, הלהקה המעפנה הזאת... אהה כן איך קוראים לה.. אהה וואלה סינרגיה". יא כאפות מה אתם שומעים ת'מוזיקה הפא-תט הזאת בכלל???

EliranMaor

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תגיד אנחנו הפורום היחיד בתפוז? לך תציק קצת לפורום אחרים שהם יתרגשו מהשטויות שלך פה כבר התרגלנו יאללה לא מציק לנו יותר, לא מפריע לנו יותר חפש מי ינענע אותך איש יקר

kobbar

New member
מה זאת אומרת להציק לפורומים...

אני לא מציק לשום פורום אף פעם.. נו, אז מה אם חסמו אותי פעמיים בפורום מצעדים וביקורת מוזיקה, אם הספקתי לריב עם 7 חברי פורום בו זמנית, אם חצי פורום רוצה לחסום אותי, אם התחזיתי לאחד בפורום שאוהב את רונה קינן אומר לה שהיא ת'כלס לא משהו, אם הצפתי אותם במסרים, אם כמעט גרמתי לאחד שיפטרו אותו מהעבודה... בקטנה...
אני לא מציקן.. נכון אור כהן??? נכון??

Ofiraaaa

New member
אבל למה אתה לא ממשיך לשמוע שירי מימון

ועוזב אותנו בשקט? בכל מקרה.. שוב.. אתה פשוט בנאדם כאפות.. והפאתט היחיד פה זה אתה D:

Ofiraaaa

New member
אה ועוד משהו, אני בטוחה שנהנית בפרק האחרון

של ארץ נהדרת, במיוחד בבלוג :)

kobbar

New member
יא פאתט אין על שירי מימון הפZZה

נראה את סינרגיה מביאים מקום 4 באירוויזיון, הם בקושי יביאו 4 נקודות בקדם אירוויזיון כאן בישראל

rachelia78

New member
הארוויזיון זה לאנשים שהם פאתט!

גם ככה זו תחרות פוליטית שאין לה שום קשר ליכולות המןזיקליות של מישהו.... קובי...לך תמלא לה עוד קצת סיליקון בציצי ...מסכנה התכווצו לה הריאות מהמאמץ להגיע למקום 4 בתחרות הכי כאפות! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Ofiraaaa

New member
קודם כל אני בת S: פאתט :)

לך תנשוך איזו כרית ותעזוב אותנו בשקט D:

kobbar

New member
זה בסדר. אני יודע שהיא נקבה ../images/Emo9.gif בדקתי הערב

kobbar

New member
את שתיהן בדקתי... והן נקבות לחלוטין..

אחרי היום, הבובה לא רק נקבה... היא גם נקובה..

EliranMaor

New member
קובי, אמנם יש לך קטן

אבל הוא לא נכנס לבובה באף! חבל לנקב את הבובה...אחר כך תצטרך לנפח אותה ובזמן שתנפח אותה איך תוכל להמשיך להציף את הפורום בשטויות שלך?

שלומיתת

New member
איך ידעתי שתגיב ככה../images/Emo6.gif

ויש אותך ואת עומר.. ואת נוי.. אל תדאג..

למעלה