איזה פורום סוער

איזה פורום סוער

נתקלתי בכם רק השבוע ואני שמח לקרוא פה. ראיתי שמתווכחים כאן על חופרי ופולישוק. אני בעד חופרי אבל יש לי בעיה עם זה שהוא לא נפטר מכל הטיפוסים הלא נעימים שסבבו את ביילסקי. אחת היא מספר שתיים שלו והשניה מנהלת לו את הקמפיין. אני מדבר על אורית סייד ועל לאה מלוכנא. שוש לוין עדיין בשטח. נראה לי שהפגנתית אני לא אצביע. ואם כן - לא לחופרי או לרשימה שלו. חופרי הוא ראש עיר מצויין אבל החבורה ההזו מסוכנת לרעננה. בכלל נראה לי לא תקין שמי שמנהלת סוכנות נדלן מנהלת גם את הקמפיין של ראש העיר. יש בזה טעם לפגם. מה אתם מצביעים?

ע מיש

New member
מה יש לך נגד שוש לוין?

היא אדם מסור וחיובי, במה היא מסוכנת לרעננה?

ביילסקי היה ראש עיר אהוד

אבל האנשים שסביבו התרגלו לכוח ושררה וקשה להם לוותר על זה. חופרי קצת דילל אותם, אבל שוש לוין, אורית יצחקי ולאה מלוכנא מצאו דרך חזרה אליו אנחנו צפויים לשובו של הניהול המצומצם והכוחני הזה. לביילסקי היה להם רספקט שלא נראה לי שיש להם כלפי חופרי והם סרו למרותו. שמעו לי, אם הן בסביבה עוד נראה את אורי קידר החבר של שוש לוין חוזר לעירייה. הדרך לדלל אותם זה לבחור לרשימה אחרת למועצה. חופרי עם שניים שלושה מנדטים זה אולי רע לחופרי אבל זה מבטיח שיש 14-15 חברי מועצה ששומרים שהחבורה הזו לא תשתלט על חופרי ועל העירייה ותעשה בעיר מה שבא להם ומה שמתאים לאינטרסים שלהם. אני מקווה בשביל חופרי, שהוא בחור טוב, שאנגלו סקסון לא יהיו מעורבים בעתיד בעסקאות נדלן בשכונות החדשות ובפרוייקטים בעיר. אני בטוח שיהיו כאלה שישלפו לו את מלוכנא המנכ"לית של אנגלו סקסון ויעשו מזה רעש. לא מתאים לחופרי להתעלם מניגודי עניינים. יתכן שהיא לא עוזרת לו בעצם המעורבות שלה כאנגלו סקסון בקמפיין שלו. אבל מה אכפת לה ממנו? העיקר הכוח והאנשים "שלנו" (זותומרת שלה).

avsha38

New member
הנחתת עלינו את זה לא מכיר לא יודע

אשתי רצתה את פוליצ'וק בכלל למה מסוכנים? מה זה שיקגו?

חופרי לראשות העיר ורשימה אחרת למועצה

אפשר לבחור אולי את פולישוק למעצה, אני לא יודע, לא קראתי עליהם מספיק. אבל זה ממש לא משנה, העיקר לא רשימה שיש בה אנשים שהיו של ביילסקי. איתו הם היו צוות מנצח אבל הם לבד בלעדיו זה אומר שכולנו בסוף נפסיד. אני מחפש רשימה שיש בה אנשים שבאמת עושים, לא עסקנים, לא תככנים ולא אינטרסנטים.

yorm69

New member
ליוסי הרענני שלחתי לך מסר אישי

שם תמצא את התשובה שחיפשת .

למעלה