איזה פורום נחמד!!

איזה פורום נחמד!!

היי1 הפורום הזה נראה ממש נחמד..קראתי בו קצת ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. כתבם ששמן: ציטרונלה וגרניום יעיל בהרחת יתושים- האם אפשר לשים את זה על הגוף? ובכלל בגדול, מותר לשים שמן על הגוף? 2. איפה קונים מבער חשמלי לשמנים? (בחיפה/ת"א) 3. קיבלתי טיפ, לשים שמן זית לשיער. ניסיתי אותו. אני לא בטוחה שזה עוזר לשיער,אבל גילתי דבר אחר, שהשמן גורם לשיער היבש והנפוח שלי להיראות הרבה יותר טוב... ולכן כעת אני מחפשת המלצות לשמן עם ריח טוב, שבריא לשיער יבש ונפוח ואפשר להלך איתו הרבה זמן בחוץ? תודה רבה

ברוכה הבאה:)

ובכן יש שני סוגי שמנים שמן אתרי ושמן נשא. את השמן האתרי שמים בתוך השמן הנשא ==> ורק כך מותר לשים אותם על הגוף. את יכולה להכין תרכובת נגד יתושים כך: 30 מל שמן שקדים + 4 טיפות ציטרונלה + 4טיפות גרניום ולהשתדל להמנע מחשיפה לשמש. לגבי המבער החשמלי אין לי נסיום עם המבער הזה לכן אני לא יכולה לייעץ לך . אבל אני אישית חושבת שמבער הרגיל הוא טוב בהחלט ויעיל לא פחות. לגבי השיער אני אברר לך בדיוק ואכתוב לך כנראה מחר. לילה טוב.

היי אישה של וניל

אתם באמת פורום נחמד ממש!!! טוב אז רציתי להבין 1. איך יודעים האם השמן בחנות הוא איכותי או לא? 2. זה עסק די יקר שמנים... בסופר פארם שמנים אתריים בבקבוקונים קטנטנים עולים באיזור ה 15 ש"ח לבקבוק. מישהו מכיר מקום זול יותר (חיפה/ת"א)? 3. גיליתי שיש לי בבית (מלפני כ- 8 שנים) 'שמן ריחני לאמבט של רוטס'. מורכב משמן שקדים, לבנדר, גרניום וילנג ילנג. האם מותר לי לשים את זה על השיער ולצאת עם זה החוצה? האם מותר לשים שמן תינוקות על השיער ולצאת עם זה? תודה רבה רבה רבה רבה יום נהדר לכולכם!! פורום מקסים!

saritsh

New member
שאלת מיליון הדולר ../images/Emo130.gif

בנושא איכות ומחיר של שמנים, כמו כמעט לכל נושא יש דעות רבות חלקן זהות וחלקן מנוגדות, יש שרשורים על הנושא לרוב בפורום, לבסוף תצטרכי לקבל החלטה בעצמך על סמך המידע הרב שתמצאי בהם. בקשר לשמן שיש לך, לדעתי תצטרכי להפרש ממנו כי תוקפו פג מזמן, אני גם בטוחה שאם תריחי אותו תגלי שריחו כבר לא ריחני יותר. בכל מקרה שמן לאמבט לא מתאים לשיער, יש שמנים הרבה יותר מתאימים לשיער מאלו שציינת וגם ההרכב והמינון שונים. גם בקשר לנושא הזה כמה וכמה שרשורים. אגב מקוה שעזרתי למרות שפנייתך היתה לאשה של וניל.

דוגמאות לשמנים שמתאימים לשיער יבש?

אפשר בבקשה דוגמאות לשמנים שמתאימים לשיער יבש ונפוח (גלי-מתולתל). האם מותר לצאת לרח' עם שמן רוזמרין החוצה? זה לא עלול לטגן לי את השיער? תודה למי שיענה/תענה...

שמנים המתאימים לשיער יבש ונפוח:

שמן גזר (תשרית)- תוכלי למצוא עליו קצת מידע בטאגליינס. בלקיחה פנימית שמן שומשום הוא טוב לשיער כיוון שיש בו חומצות אמיניות התורמות לו. שמן קוקוס כמובן מאד טוב לשיער ורצוי השתמש בו גם כמסיכה השמן מוצק בטמפרטורה רגילה ובחורף אפילו יותר. שמן זית - גם טוב לשיער אך לא לתקופה ממושכת ולא באופן יומיומי כיוון שיש לו נטייה לפעמים גם לייבש לכן חשוב שהשמן יהיה מכבישה קרה. השמנים הללו לא "מטגנים" את השיער אלו שמנים מיוחדים שיש להם תפקיד מרכזי אחד - להגן על השיער מפגעי הסביבה. מה שחשוב לדעת זה שאת השמנים הללו לא שמים על הקרקפת אלא רק מחצי הראש ומטה - יש לשים לב גם שהשמן לא נוגע בעור הפנים או הגב כיוון שבכל זאת זהו שמן והוא יכול לגרום לפצעים.

שמן נבט חיטה בכיבשה קרה מתאים

לשיער יבש מסריח !!!!!!!! רוזמרין הוא נגד כינים עם יש לך
מותר לצאת איתו החוצה

saritsh

New member
בגלל זה הוא לא מתאים

צריך להסתכל על המכלול ולהיות מעשיים, אי אשפר להמליץ למישהי לשים שמן נבט חיטה על הראש בגלל הריח שלו. אז עדיף להמליץ על שמנים יותר מתאימים, ובכל מקרה יש עדיפים ממנו גם מבחינת התועלת שלהם לשיער.

ובכן:

לגבי איכות השמן אכן היו לנו שרשורים רבים בפורום ואני ממליצה לך לחפש קצת מידע בחיפוש המילה שמנים או איכות השמנים. לגבי בקבוקים שעולים בסביבות ה15 שח נראה לי די זול ואני לא בטוחה שאלו שמנים איכותיים אני ממליצה לך לבדוק את העניין.(אולי אלו שמנים למבער? מרות שאני אישית לא משתמשת בשמנים מזוקקים למבער) לגבי השמן מלפני 8 שנים שרית אכן צודקת והשמן פג תוקף אני ממליצה לך לא להשתמש בו אבל רעיון שעלה במוחי הוא כזה: אם יש לך ריהוט מעץ בבית אני ממליצה לך לשמן את הריהוט וכך הריהוט מקבל גם שימון וגם ברק ואולי גם קצת ריח טוב. שמן תינוקות לא מיועד לשיער ואני אישית נגד שמן תינוקות בכלל כיוון שזהו תוצר לוואי של נפט הוספתי לך קישור על שמן תינוקות ממאמר בפורום . אני מאמינה שזה יתרום לך הרבה להבנה למה השמן הזה לא בריא לנו .

למעלה