איזה פורום מת! אפילו המנהל לא ממש משקיע בפורום הזה....
J j i m m y New member 8/2/03 #2 המחשב של מנהל הפורום היה דפוק.. ורק היום, הצלחתי סוף סוף להתגבר על כל הבעיות.. אני מכין לכם עכשיו עדכונים שבועיים היישר מ T.D.N . צפו להפתעות חיוביות.
המחשב של מנהל הפורום היה דפוק.. ורק היום, הצלחתי סוף סוף להתגבר על כל הבעיות.. אני מכין לכם עכשיו עדכונים שבועיים היישר מ T.D.N . צפו להפתעות חיוביות.
J j i m m y New member 10/2/03 #4 Tool .down.net האתר הלא רשמי הכי טוב שיש לTOOL יש קישור במדור הקישורים..
M MelodicTruth New member 10/2/03 #5 לא נכון האתר הלא רשמי הכי טוב של TOOL הוא innuendo cornecopria http://cornecopria.cjb.net
B Beneath The Remains New member 10/2/03 #7 שניהם... טובים מאוד...וכן אני נזכרתי מה זה אחרי שלחצתי שלח\י אני יותר אהבתי את אינודוקורמשהו בגלל הגרפיקה... תחלס שניהם מספקים לך מידע מאוד מעניין... פשוט אינוקורדפה מזיין לך יותר את השכל..ואת העיינים..
שניהם... טובים מאוד...וכן אני נזכרתי מה זה אחרי שלחצתי שלח\י אני יותר אהבתי את אינודוקורמשהו בגלל הגרפיקה... תחלס שניהם מספקים לך מידע מאוד מעניין... פשוט אינוקורדפה מזיין לך יותר את השכל..ואת העיינים..
J j i m m y New member 11/2/03 #9 בונה איזה אתר מפחיד... מה זה ?!? אנשים באמת אוכלים את השטויות האילו ?