איזה פורום מוזר

איזה פורום מוזר

נכנסתי לפורום מחפשיי עבודה להתנחם בעובדה שאני לא לבד.. (צרת רבים חצי נחמה) אבל במקום פורום של מחפשיי עבודה. אני חושב שהיה צריך לקרוא לזה פורום אירנה מסלרסקי. אין פה שרשור אחד בלי התייחסות מוזרה של הגברת ובדר"כ לא רצינית. מדהים איך אדם אחד יכול להרוס פורום שלם.

אם מנהל הפורום רוצה אותה כאן

אז אין מה לעשות - היא תמשיך לעשות בו כרצונה, גם אם מדובר במובטלת תמהונית המתיימרת להיות "יועצת תעסוקה" שלא הצליחה לעזור אפילו לעצמה. כן, מה זה משכורת של 15K ? כמו קראטים של זהב או כמו קראטים של יהלומים? פחחח...

amitayg

New member
אז מה כיף לנו ונחמד לנו ככה

ורק שתדע אירנה היא בחורה מאד חכמה ונבונה ועוזרת להרבה אנשים אמיתי

music1

New member
כמה שאתה צודק......ואני

אפילו לא חשבתי לטרוח לכתוב (בדיוק אבל בדיוק) את מה שאתה כתבת גם אני נכנסתי לפורום לאחר מספר ימים של צפייה ואחרי (כנראה שהיה נדמה לי) שיש אנשים שבאמת מחפשים עבודה. הצעתי לפני כיומיים שלושה עבודה בשטח השיווק ציפיתי למינמום של התענינות,באמת צר לי, אך ההפסד הוא שלהם.

אורום

New member
הצעות

מה אתה מציע? לחסום את האפשרות של אירנה לכתוב בפורום? אירנה מנסה לתרום לפורום ככל יכולתה במיקרים מסוימים גם אם זה לעודד ולא בהכרח לתת עצה מקצועית. אפשר להנות מהיעוץ הניתן בפורום מאחר ועוד משתתפים חוץ מאירנה כותבים בפורום ואפשר ל"החרים" את הפורום כי הוא לא מועיל אבל בוודאי שלא על פי משתתף אחד בפורום יקבע אם הפורום שווה משהו או לא. זו החלטה של כל אחד ממשתפי הפורום אם ומה הוא מוציא מהפורום.

משרדית

New member
אני חושבת שאת טועה. הבחורה

מביישת את כל אנשי הפורום הזה, גורמת מבוכה לגברים ולנשים כאחת כאן. כיצד אתה מצדיק את הטיפשות בדיבורים המטופשים והדיאלוגים הלא רלוונטים לפורום. אדם חדש שנכנס לכאן חושב שהוא נכנס לפורום של דבילים או סתומים! בבקשה, אל תצדיק התנהגות מטופשת של בחורה עם בעיות אישיות אותן היא אפילו לא מנסה לפתור. היא משועממת ומציקה כאן לכל אנשי הפורום. אם זה נקרא יעוץ על ידה, אז חבל, זה כלום!!

ריהa

New member
משרדית

בגדול אני מסכים איתך אבל בבקשה בלי השמצות כמו שאמרתי לה לא להשמיץ אותך מנהלת הפורום יש לך שתי אפשרויות לדעתי או שתמחקי כל דבר שלא קשור לפורום או שתפתחי כל בוקר שרשור
וכל הקשקושים-בדיחות-מריבות ושאר מיני ירקות אך ורק שמה -ומי שיפתח בכל אופן עוד שרשור יחסם ליום-יומיים מה דעתך?

תשמעי יקירתי נורא צורם לי

ההתנהגות המתחסדת שלך בייחוד לאור העובדה שרק לפני ימים מס' נכנסת תחת כינוי טרולי LOVE88 וקיללת אותי בפורום וגם בקומונה.אז גם לך אין שום מוסר והתנהגותך איננה ראויה.גם את מהווה לעיתים מטרד כאשר בכל פנייה של אדם שמחפש עבודה את דואגת לפרסם את שירותייך המפוקפקים תמורת סכום סימלי של 150 שקלים. אז אנא ממך,לפני שאת פותחת את הפה ובאה בטענות כלפיי או כלפי מנהלת הפורום הייתי מציעה לך לעשות בדק בית לאור ההתנהגותך הילדותית לאחרונה,שבהחלט לא הולמת אותך בתור אישה בת 50 פלוס. ואורום-אבקש ממך בכל לשון של בקשה שלא למחוק הודעה זו,שכן אם לגב' מותר להתבטא בצורה כה גסה כנגדי הרי שגם לי יש זכות הביטוי לומר לה מה אני חושבת עליה. תודה.

arick

New member
מנהל יקר

האם שמעת על האפשרות למחיקת הודעות שלא קשורות לנושא הפורום? האם זה פורום אירנה ? האם משתתף אחד מקלקל לך את כל הפורום האם לא תמנע ממנו זאת? או אולי אתה הוא "אירנה" תוכיח שלא ותתחיל למחוק את השטויות !!!

אורום

New member
רק לשם הפרוטוקול

הודעות לא רלוונטיות לפורום נמחקות אומנם זה לוקח לי קצת זמן מאחר ואני לא כל היום ליד המחשב אבל בהחלט הודעות נמחקות. הרעיון של שרשור OFF נחמד ואנסה לישמו כבר ממחר.

amitayg

New member
אני מסכים אורום וחושב שמעט

חוש הומור שנון ולא סתמי וקצת חיפוש עבודה אמיתי עוזר לשמור על שפיות איך אני מחזיק מעמד שנתיים מובטל ! ערב טוב לכולם אמיתי

למעלה