איזה פורום מדהים

איזה פורום מדהים

במקרה עברתי בין הפורומים וראיתי את הפורום הזה לא ידעתי שיש דבר כזה שקוראים לו דובים גאים בישראל אבל מסתבר שבכל מיעוט נמצאים עוד כמה מיעוטים קטנים. גם אני שייך למיעוט הזה שלכם אבל אני תפוס. הייתי בטוח שאני היחיד שהומו ומלא במדינה ישראל ואני שמח לשמוע שיש כאן כאלה שגם אוהבים את המראה הזה ורואים שהמלאים הם בסך הכל בני אדם כמו כל הומו אחר. אבל אני את האהבה שלי מצאתי מחוץ לארץ וכאן הכל הולך והכל במודה הרבה יותר מישראל. תפסתי מישהו שאוהב את המראה הגברי המלא ולא מפחד לחבק אותו כל בוקר. אז שיהיה לכם בהצלחה כאן בפורום הזה ואני מבטיח לבוא לבקר.

אליקו27

New member
יו מהר ספר לי מאיזה ארץ אהובך

גם אני בדעה שפה כבר מיציתי תן מהר ארץ לחיפושים הכרטיס טיסה כבר יוזמן בהתאם

ז י ק ו

New member
איזה שטויות אתם מדברים

אם אני מצאתי אז כל אחד יכול למצוא אהבה, כן, גם פה בארץ... ואתה אליקו, מיצית כי לא ממש חיפשת בכל הארץ, כמו למשל: בקרית שמונה? בחיפה? במעלות תרשיחא? ועוד הרבה מקומות...

אליקו27

New member
מיציתי

מיצי מיצי מיצי בעלי יהיה מגרמניה (גם עכשיו בעלי גרמני) או מהולנד או מאיטליה סגור נעול

stefan10

New member
ז'ושקה תארזי מזוודות

אנחנו נוסעים אני מזמין כרטיסים אני כבר טיילתי בכל הארץ מדרום לצפון .כולם רק "הוונטות" אי אפשר להזדקן ביחד בלי גנים סיפורים ושקרים איפה יש אנשים עם רגש אמיתי ...שאני בוכה...כה.כה.חה.חה.חה.. בהלוויה שלי כולם יבכו עליי נראה אז גיבורים ביינתיים אמשיך לעשות כייף אני לא אתן לכם את התענוג שאבבז כסף על קייטרינג להלוויה רק משהו משפחתי מצומצם של דודה ז'ושה.

אליקו27

New member
למרות שהאקס שלי לא מפסיק

לשלוח לי הודעות אהבה בפלאפון הכנתי כבר מזוודות טולה לאן נוסעים אני כבר מתה לעזוב ניו יורק כפרה מתאים ??????? שמה יאהבו אותי באמת ???????? נמאס לי שכל הבנות אומרות שאני נאה נמאס לי מגברים שלא מעניינים אותי טוב בסדר אני קצת סנובית אז מה טולה למנהטן אחותי זה טוב ?????????? אל תדאגי תוך יום אני מוצאת שם ספונסר שנוכל לגור אצלו נשמה שלי אני אוהבת אותך את איתי בטוב וברע

למעלה