איזה פורום מגניב!!
רציתי להוסיף אייקון אבל לא עלה לי..... בכל מקרה- ערב טוב, אני אחרי דקות ארוכות של קריאה ודפדוף בדפי הפורום המופלא הזה. כל כך הרבה שאלות יש לי ואני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל...... הדבר שאני הכי רוצה שישתפר בחיי כרגע זה ענין הפרנסה, השפע, רוצה להיות יכולה להכיל הרבה כדי להמשיך את הזרימה הלאה... אני כבר שנתיים גרה עם הבן שלי בדירה שקיבלתי מהורי,ועשיתי שיפוץ קטן וכל הזמן אני משפרת ומחדשת. אני גם כל הזמן בתהליך של ניפוי חפצים שלא בשימוש-בגדים, כלי מטבח,ספרים וכו,ומשתפרת כל הזמן....
הדירה נמצאת בקומה שניה בבנין של 4 דירות, הכניסה עוברת דרך החצר שלי (שנמצאת עכשיו בתהליכי טיפוח מתקדמים.) דלת הכניסה היא בצד מזרח. מייד לשמאלה יש את השירותים היחידים בבית ולצידם חדר האמבטיה (לשים מראות על הדלתות?) מול דלת הכניסה יש חצי קיר ששמתי עליו מראה גדולה ויפה ומצד ימין המטבח ופינת האוכל (הכל קטן-סה'כ 80 מ'ר) החצי ה"ריק" של הקיר מוביל לסלון שאחריו ישנה מרפסת סגורה עם חלונות גדולים שפונים למערב(שקיעות מופלאות כל יום) אחרי חדר האמבטיה יש את חדרו של בני עם חלונות למזרח וצמוד אליו חדרי שלי עם חלונות לדרום מערב. כמעט מכל החלונות המראה פתוח לנוף נעים ובכלל אני מאוד אוהבת את הדירה. יש בוידם שעדיין לא טופל(עם דוד בוילר ישן ואני חוששת לגשת לשם בכלל) ונראה לי שכבר נסחפתי בכתיבה אז את עניני הבריאות והשינה אולי אדחה לאחר כך.... אשמח אם תגיבי על ענין השפע ובכל ענין שנראה לך בהתייחס למה שכתבתי. שיהיה לכולם ערב שקט
רציתי להוסיף אייקון אבל לא עלה לי..... בכל מקרה- ערב טוב, אני אחרי דקות ארוכות של קריאה ודפדוף בדפי הפורום המופלא הזה. כל כך הרבה שאלות יש לי ואני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל...... הדבר שאני הכי רוצה שישתפר בחיי כרגע זה ענין הפרנסה, השפע, רוצה להיות יכולה להכיל הרבה כדי להמשיך את הזרימה הלאה... אני כבר שנתיים גרה עם הבן שלי בדירה שקיבלתי מהורי,ועשיתי שיפוץ קטן וכל הזמן אני משפרת ומחדשת. אני גם כל הזמן בתהליך של ניפוי חפצים שלא בשימוש-בגדים, כלי מטבח,ספרים וכו,ומשתפרת כל הזמן....