איזה פורום מגניב!!

איזה פורום מגניב!!

רציתי להוסיף אייקון אבל לא עלה לי..... בכל מקרה- ערב טוב, אני אחרי דקות ארוכות של קריאה ודפדוף בדפי הפורום המופלא הזה. כל כך הרבה שאלות יש לי ואני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל...... הדבר שאני הכי רוצה שישתפר בחיי כרגע זה ענין הפרנסה, השפע, רוצה להיות יכולה להכיל הרבה כדי להמשיך את הזרימה הלאה... אני כבר שנתיים גרה עם הבן שלי בדירה שקיבלתי מהורי,ועשיתי שיפוץ קטן וכל הזמן אני משפרת ומחדשת. אני גם כל הזמן בתהליך של ניפוי חפצים שלא בשימוש-בגדים, כלי מטבח,ספרים וכו,ומשתפרת כל הזמן....
הדירה נמצאת בקומה שניה בבנין של 4 דירות, הכניסה עוברת דרך החצר שלי (שנמצאת עכשיו בתהליכי טיפוח מתקדמים.) דלת הכניסה היא בצד מזרח. מייד לשמאלה יש את השירותים היחידים בבית ולצידם חדר האמבטיה (לשים מראות על הדלתות?) מול דלת הכניסה יש חצי קיר ששמתי עליו מראה גדולה ויפה ומצד ימין המטבח ופינת האוכל (הכל קטן-סה'כ 80 מ'ר) החצי ה"ריק" של הקיר מוביל לסלון שאחריו ישנה מרפסת סגורה עם חלונות גדולים שפונים למערב(שקיעות מופלאות כל יום) אחרי חדר האמבטיה יש את חדרו של בני עם חלונות למזרח וצמוד אליו חדרי שלי עם חלונות לדרום מערב. כמעט מכל החלונות המראה פתוח לנוף נעים ובכלל אני מאוד אוהבת את הדירה. יש בוידם שעדיין לא טופל(עם דוד בוילר ישן ואני חוששת לגשת לשם בכלל) ונראה לי שכבר נסחפתי בכתיבה אז את עניני הבריאות והשינה אולי אדחה לאחר כך.... אשמח אם תגיבי על ענין השפע ובכל ענין שנראה לך בהתייחס למה שכתבתי. שיהיה לכולם ערב שקט

ועוד שאלה קטנה לאביבה../images/Emo42.gif

האביבה שמוזכרת בלוחות זו את? יש לי חברה שרוצה ייעוץ דחוף...... ושוב תודה וערב(לילה) טוב.........

במבי , ברוכה הבאה

קראתי את הודעתך ויש בה המון דברים, אז נלך צעד צעד... אני אתייחס לעובדה שאת "כל הזמן בתהליך של ניפוי חפצים שלא בשימוש -בגדים, כלי מטבח,ספרים וכו,ומשתפרת כל הזמן...." מה דעתך על "זבנג וגמרנו?" מדוע למשוך דברים? "רוצה להיות יכולה להכיל הרבה כדי להמשיך את הזרימה הלאה" הכלי שלנו יכול להכיל את מה שהוא יכול... ע"י עבודה של מודעות הוא מתרחב...פאנג שואי עוזר מאוד בעבודה זו של מודעות, והתפתחות אישית, למי שמוכן לכך. אם את רוצה להכיל יותר, כדאי שתפני כמה שיותר וכמה שיותר מהר
כל הדברים האלה "שנסחבים" גוזלים מאיתנו אנרגיה יומיומית שלא לצורך. האם יש עוד דברים שלא מתסיימים ונמשכים בלי כיוון? במאמרי הפורום יש מאמר על שפע. קראי אותו, תוכלי לקבל רעיונות או ליצר רעיונות משלך לגבי השפע. בכל מקרה, אם אזור מערב בביתך יפה כל כך... הציבי שם כלים ממתכת, פסלים יפים ושלמים, סמלים של עושר ושפע כיד הדמיון הטובה עליך. למה את חוששת לגשת לאזור הבוילר? יום נעים בינתיים

אביבה תודה

|על ההערה וההארה!(והתגובה המהירה...)רק כשקראתי מה כתבת הבנתי פתאום שאני לא עושה מה שאת קוראת "זבנג" וגמרנו כי חושבת על אולי למכור את הדברים במיותרים, (מה שלא עלה בידי בהצלחה מרובה) אבל אני חושבת שפשוט צריך לתת וזהו. מי שירויח ירויח לבריאות. ובענין אזור הבוילר- זה בבוידם כזה שצריך לטפס אליו ולהזמין מישהו שיפרק את הדוד ולנקות ולצבוע ולפנות את המקום הזה(שבשבילי הוא כאילו לא שייך לבית אבל הוא ועוד איך שייך..בהול של הכניסה....) והנה אני כבר חושבת על את מי להזמין כדי שיעשה את הפינוי.. יללה לעבודה|פטיש

איפה נעלם......

המאמר על השפע? וגם מספר הטלפון שלך אביבה...... מהר להחזיר בבקשה

...לאחר מספר ימים......

4 שקיות ענקיות עם מלא בגדים ונעליים גיגית כביסה גדולה מלאה בחפצי נוי מיותרים וכלי מטבח שלא בשימוש זה ה"שלל" שנפטרתי ממנו ביום שישי...... איזו הקלה! (ועוד אחכ ניקיתי היטב את הבית והכל מסודר) תודה אביבה על הדרבון לזבנג וגמרנו.... גם תפרתי כיסויים לכריות שעל הספה בסלון ואחרי שהיו במקומן ראיתי שהצבע לא מתאים, חיוור משהו, לא מספיק חי (הרוב בסלון שלי בגווני כחולים למיניהם וגם את הכריות עשיתי בכחול ופתאום נראה לי שאדום ייתן משהו יותר מאוזן. אני צודקת? ככה זה בתחושה לי על כל פנים. ושאלה קטנה- מה ענין תאריך הלידה לכל זה?(שלי הוא 2.5.1959) גם בחנות שאני עובדת בה לפעמים פיניתי את הפתח מפרחים שנראו לי שחוסמים את המעבר לתוך החנות.(כל הכבוד לי
) שיהיה שבוע מצוין לכולם,מלא שקט ושלווה והרבה שמחה

בוקר אוורירי ונהדר... ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

יש עוד...
לא הייתי שמה כריות אדומות בסלון כחול... סלון כחול כדאי למתן בצבעים כתומים, צהובים, או לבן. הזהרי עם הכחול הוא עלול להציף ברגשות ולגרום לבכי ... תאריך הלידה לפי האסטרולוגיה הסינית נותן לי את מהות התכונות של האדם. תכונות אופי, צורת התנהגות, הבנה של זרימה מחשבתית ועוד.

למעלה