איזה פורום יבש זה...

אבל...

שם, יודעים לארגן מסיבות חבל"ז. תישאלו את לונלי. הוא קצת מכיר את הנפשות הפועלות.

Lonely In Blue

New member
התמונות ששמים שם בפורום

הרבה יותר מעניינות, ממה שיש, או אין לי להגיד. אין ספק... שם החיים האמיתיים. ממש ממש. ברחל בתך הקטנה. אבל לפעמים, בכל זאת הוירטואליה עדיפה.

יערית

New member
ברחל בתך הקטנה

שם וכאן זה הכל אותו הדבר, המבדיל הוא אם אתה חי באמת את האמת שלך ולא את האמת שאתה רוצה לשדר :)) ואתה..גם אתה קטפת בת חן משם

שלרגע לא ישתמע

כאילו אני יוצא נגד האנשים שם. מפגשים, זה דבר נחמד. בעיקר, אם את בת-החן, אתה כבר "מכיר", ולמדת להכיר מי היא, ומה היא, עוד לפני שפגשת אותה. וכן, יש שם אנשים מאוד נחמדים. ברור, שזה כולל גם אותך. אבל אנשים נחמדים, ניתן גם לפגוש בסופר, או סתם כך ברחוב. פורום, לדעתי, אמור לתת קצת יותר, מאשר מה שיש שם. נדרש, שיהיה לפחות קצת יותר, מאשר ההודעות של המיכאללה.

וברחל בתך הקטנה

אילו הייתי אישה, ואילו הייתי פנויה, הייתי סקרנית לפגוש את האוקסי הזה. אבל כיון שאני גבר, ואיני פנוי, כל שאני יכול לומר הוא, שהמיכאללה מורידה את הפורום שם, לרמה, שאנשים כמותי, כבר לא יזכו להכיר שם, את זו שאהבה נפשם.

הגידי...

בעניין קצת אחר... כיון שאת מכירה את המלחמות שניהלתי שם עם נועם גורדון, נראה לך, של- Ye44, מגיעה אותה ההזדמנות, לזכות בתהילה ? אני דווקא בכיוון, של לתת לו ללקק לעצמו, ושיירקב לו. מה דעתך ?

שמע...

מצאת לך בת זוג אחלה. קצת מהקרדיט שמגיע לה, מן הסתם גם מגיע לך. אבל אל תגזים איתו. ראש בראש, אתה הוא זה שיפסיד. התייעץ עם זוגתך. היא אישה חכמה.

rrredshay

New member
לזוגתי שתחיה, הרבה קרדיט.

ראש בראש? נראה לך שאני עד כדי כך משועמם???? עזוב, רד מזה ותמשיך לנבור.....

מנין לי לדעת

אם אתה משועמם או לא ? עצם כניסתך לוויכוח הזה, מראה עליך שאינך חכם במיוחד. ואתה עדיין עם הקרדיט. מה דעתך, לשמוע בקולי, ולהתייעץ עם זוגתך, לפני שאתה מגיב לי ?

rrredshay

New member
אתה לא באמת חושב ש...

אני אגיד לך מה היא אמרה לי..... שיעמום? וואלה... אני יושב פה בחדר מרצים די משועמם כרגע.... חוכמה? חחחח צא מהסרט שאני פוחד מתגובות שלך או מויכוח איתך.... הרמה שלך לא משהו כמו שמצטייר.... אגב... אני לא ממש צריך קרדיטים בטח לא ממישהו שכל מה שיש לו בחיים זה להכנס למקומות שהוא לא רצוי בהם ולהתלונן....

אז אתה מרצה...

פרופסור מן המנין ? נעים להכיר. אני חושב, שאני אצליח להתאפק עוד קצת, לפני שאגרום לך לצאת מן השיעמום. וזה, רק בגלל שאני מעריך את זוגתך. רד ממרומי הקתדרלה, ושמע אם יש לה מה להגיד. לפעמים, במקום להרצות, רצוי להקשיב. אפילו טמבלים גמורים, יכולים להפיק תועלת מעיצה שבאה בעיתה.

rrredshay

New member
אז ממש חבל שאין מי שייעץ לך....

ולא... אני לא פרופסור ולא מרצה.... ואם שמת לב בימים כתיקונם אני לא טורח אפילו לפתוח את ההודעות שלך או של חלק מפיצולי האישיות שלך.... תפסת אותי ביום (שנגמר עוד כמה דקות...) שיש לי הרבה קטעי זמן מתים.... אגב.... אני שמח שהצלחת להפר את השיעמום שלך על ידי ויכוח עם עצמך בשירשורים.... ממש אינטיליגנט.... או כמו שאמרתי.. חבל שאין מי שייעץ לך, כי גם טמבל גמור יכול להפיק תועלת מעצה שבאה בזמן.... ושוב... באמת, אין לי שום דבר נגדך, אנחנו אפילו לא מכירים.... אבל לזרוק כל הזמן רפש על כל מה שסובב אותך ולחיות בתוך זה.... לא נראה לי משהו חכם במיוחד... וכשהרפש הזה נזרק גם בסביבה שלי אז אני גם אגיב. אגב... יש גם לי הרבה מה לכתוב ואולי ככה גם תגיב לבן אדם אמיתי ולא רק לעצמך... אבל אני אתאפק.... לא יהיה לי זמן לשטויות האלה בהמשך, להזכירך, לי יש גם חיים.....

תראה...

הקטן והאפסי שבי, הוציא ממך כזו הודעה ארוכה, עם הרבה 'שלוש נקודות' בתוכה. מה זה אומר עליי ? מה זה אומר עליך ? אתה תגיד שיש לך "הרבה קטעי זמן מתים", ושאין לי חיים. ואני אגיד, שאתה פשוט טמבל. ואני עדיין נותן לך קרדיט.

rrredshay

New member
חחח זה בסדר....

אתה מוציא מעצמך תגובות הרבה יותר מושקעות..... ושלוש נקודות? זה השם השני שלי.... טמבל? אולי... מהשיעמום שלי אני יכול להרשות לעצמי קצת... באמת, תמצא לעצמך חיים ועזוב אותי מקרדיטים של אנשים הזויים...

יודע מה ?

יאללה בסדר. לך, קבל חיבוק מזוגתך. אני אחייה עם זה שעם השיעמום שלך, אתה מרשה לעצמך קצת.

יערית

New member
הנה חזרתי

מיום ארוך ואחה"צ של מומולדת דווקא לבת של זה שקראת לו טמבל , אז לא אוהבת להכנס בין שיח גברי, אבל את דעתי הוא שמע זה עדיין לא אומר שאין לו דיעה משל עצמו וצורך להגיב על פי ראות עיניו. לא כל מי שלא מכיר את כתיבתך או שולל אותה מאחר והיא לא מוכרת (בשלל הניקים) אומר שהוא טמבל, או שבחר להכנס בך אומר שהוא טמבל, אזיי כולנו כאלה,הוא קסם של איש עם בעל יוצאת דופן, תאמין בבחירה שלי :)) ועכשיו רוצה לראות שרירים, באים החוצה?

rrredshay

New member
תכל"ס....

לך תמצא לך חיים ולא ממש יעניין אותך מיכללה או כל אחד אחר מפה או משם....

למעלה