איזה פורום זה?

Geller

New member
איזה פורום זה?

אני לא מתמיד, רק לעיתים זורק הערות פה ושם, לפעמים מגיע גם לפורום שינוי, שאמור להיות איכשהו קשור למפלגה בעלת שם זהה, ומה אני רואה? דמות מסרט מצוייר, חצי בנאדם, ניסוי כושל בגנטיקה שהרס את כל הפורום בטינופת שלו, ההגדרה העצמית שלו הכי מתאימה: I ASS, I ENVY. תרגמו לבד. במי הוא מקנא - באנשים שיכולים לחשוב עצמאית מי הוא - חמור או ישבן, תבחרו לו כינוי עברי לבד. אני מקווה שהוא ישמיד את עצמו ברעלים שהוא מפריש, ולא יחסל את הגוף עליו הוא טפיל קודם, קרי הפורום. למנהל הפורום אני קורה להעיף את הדביל בעל הריח החריף לחלוטין מהפורום ואני אפנה בקשה זו גם להנהלה. לכל האנשים הנורמליים בפורום שינוי, ללא קשר לאמונות או פוליטיקה, אני מתפלא שאתם סובלים בשקט. אני כבר מתאר איזה מטח של טינופת יכין לי החוצפן, לא שדעתו שווה משהו למישהו, אני רוצה להגיד לו רק דבר אחד, מהמסורת היהודית: ואהבת לרעך כמוך. תזכור אולי משהו על דרך ארץ ומצוות בין האדם לחברו. יהודי? חיות אוכלי הנבלות לא היו לוקחים אותך ללהקה שלהם, אתה חושב שאתה ראוי להשתייך לעם כלשהו?

פלסטיק

New member
סבלנות וסובלנות ידידי

גם אם אנחנו לא בדיוק נהנים מה"מרגליות" שפיו מפיק, כל עוד אין בדבריו הסתה זכותו להביע אותם. ויש בזה גם מישום יתרון, זו תזכורת כדי שנבין עם מי יש לנו עסק.

למעלה