איזה פאק השרות הזה

הילה 1988

New member
איזה פאק השרות הזה

אני יודעת שזה לא שייך לפורום הזה אבל זה בכל זאת בעיות של שמיניסטים הייתי בסיירת של פר"ח -בר אילן ליפני חודש(שרות לאומי) אחרי שבוע צילצלו אלי ואמרו לי שהיתקבלתי (זה היה יום חמישי)שאלו אותי אם אני רוצה אמרתי אני רוצה ליבדוק עוד מקום ואז אני אתן לכם תשובה הם אמרו או קי אנחנו נצלצל אליכם ביום שני טוב הלחתי לעוד סיירת של בית חולים אולי ליםני יום שני אולי אחרי אני כבר לא זוכרת טוב הגיעה יום שני אף אחד לא מצלצל טוב חשבתי אולי אני צריכה לצלצל טוב צילצלתי אבל מה המיספר לא נכון צילצלתי לרכזת היא אמרה לי אוקי אני לא יודעת מה בידיוק אבל מה לכי תסתכלי בסוף פברואר באתר ותתני תשובה טוב לא ממש הבנתי אבל אמרתי לעצמי זאת אומרת היתקבלתי אז אולי עד יצלצלו אליי והקטע שכל הסיירות שהיו אמורות ליהיות לי עכשיו ביתלתי אותם הרי קיבלו אותי אמרתי לבית החייל שתודה שקיבלתם אותי אבל אני הולכת לפר"ח מה קרה צילצלו אלי היום מפרח ומה קרה אמרו לי "את ממש חמודה וטובה אהבנו אותך וכל המילים היפות כדי לרקח לי את התשובה שלהם מה הם אמרו לי אוקי קיבלנו מישהי אחרת אז את לא " סליחהההההההההההההההההההההההההההה מה זאת החוצפה זאת??? הם הרי אמרו לי שקיבלו אותי איך זה שפיתאום הם אומרים שהם לא קיבלו אותי???? מה עכשיו אני צריכה לעשות ?????

elivnat

New member
אין לי ממש מה להגיד לך..

אולי עידוד ישפר את ההרגשה שלך.. אני קיבלתי היום מכתב מאולפנא שבדקתי שם ובמכתב היה כתוב שלא התקבלתי, זה ה"לא" השני שאני מקבלת במשך כל התהליך של החיפוש ש"ל.. אבל תראי מתוקה, תנסי להסתכל על הצד הטוב
אולי בפר"ח את לא תמצי את הכוחות שלך בצורה הכי טובה.. אולי ה' בכלל רוצה וחושב שאת מתאימה למקום אחר.. זה מה שאני חושבת וככה ההרגשה שלי השתפרה..

למעלה