איזה פאדיחות.....!!!!../images/Emo2.gif
רק עכשיו שמתי לב שכתבתי בפורום של איה כורם וכתבתי בהודעה " שלום לכל חברי פורום מירי מסיקה". איזה פאדיחות....... הם לקחו את זה די קשה
שיר, ממש ממש תודה שהגבת אצלם בפורום וסינגרת עליי. יש לי רעיון, בא לכם לפתוח שרשור פאדיחות? כל אחד יספר על הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לו אי פעם. אני אתחיל
כשהייתי בכיתה י"ב היתה לנו מורה למתמטיקה שדווקא היתה ממש בסדר וסבבה. חיבבתי אותה וחשבתי שזה הדדי, עד ש... היה שבוע שהיו אמורים להיות לנו 3 מבחנים בשבוע כולל מבחן במתמטיקה, ורק במתמטיקה היתה אופציה לדחות. במשך שיעור שלם כל הכיתה רבה עם המורה והתחננה אלייה שתדחה את המבחן בשבוע, והיא פשוט לא הסכימה ולא היה איכפת לה. בהפסקה חברה שלי רצתה שאני אבוא איתה לשרותים, אז חיכיתי לה מחוץ לתא והיא נכנסה. תוך כדי שהיא היתה בשרותים דיברנו, או יותר, נכון, אני בעיקר דיברתי, ואמרתי דברים ממש ממש לא נחמדים על המורה למתמטיקה. כבר נגמרה ההפסקה וחברה שלי התעכבה בתוך התא והחליפה בגדים, ופתאום שמעתי שהורידו מים בתא שליד(שחשבתי שאין בו אף אחד), הדלת נפתחה, ומהתא יצאה המורה למתמטיקה!!! היא הלכה לשטוף ידיים וחייכה. מיותר לציין שמאותו יום, שיעורי מתמטיקה היו בשבילי נוראיים, וזה בתוספת לעובדה שזה מתמטיקה וזה מגעיל
רק עכשיו שמתי לב שכתבתי בפורום של איה כורם וכתבתי בהודעה " שלום לכל חברי פורום מירי מסיקה". איזה פאדיחות....... הם לקחו את זה די קשה