איזה פאדיחות.....!!!!

מאיה54321

New member
איזה פאדיחות.....!!!!../images/Emo2.gif

רק עכשיו שמתי לב שכתבתי בפורום של איה כורם וכתבתי בהודעה " שלום לכל חברי פורום מירי מסיקה". איזה פאדיחות....... הם לקחו את זה די קשה
שיר, ממש ממש תודה שהגבת אצלם בפורום וסינגרת עליי. יש לי רעיון, בא לכם לפתוח שרשור פאדיחות? כל אחד יספר על הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לו אי פעם. אני אתחיל
כשהייתי בכיתה י"ב היתה לנו מורה למתמטיקה שדווקא היתה ממש בסדר וסבבה. חיבבתי אותה וחשבתי שזה הדדי, עד ש... היה שבוע שהיו אמורים להיות לנו 3 מבחנים בשבוע כולל מבחן במתמטיקה, ורק במתמטיקה היתה אופציה לדחות. במשך שיעור שלם כל הכיתה רבה עם המורה והתחננה אלייה שתדחה את המבחן בשבוע, והיא פשוט לא הסכימה ולא היה איכפת לה. בהפסקה חברה שלי רצתה שאני אבוא איתה לשרותים, אז חיכיתי לה מחוץ לתא והיא נכנסה. תוך כדי שהיא היתה בשרותים דיברנו, או יותר, נכון, אני בעיקר דיברתי, ואמרתי דברים ממש ממש לא נחמדים על המורה למתמטיקה. כבר נגמרה ההפסקה וחברה שלי התעכבה בתוך התא והחליפה בגדים, ופתאום שמעתי שהורידו מים בתא שליד(שחשבתי שאין בו אף אחד), הדלת נפתחה, ומהתא יצאה המורה למתמטיקה!!! היא הלכה לשטוף ידיים וחייכה. מיותר לציין שמאותו יום, שיעורי מתמטיקה היו בשבילי נוראיים, וזה בתוספת לעובדה שזה מתמטיקה וזה מגעיל

שלגיה 14

New member
אחלה רעיון מאיה :)

אני חושבת שמרוב שהיו לי פדיחות בחיי, אני לא מצליחה להיזכרא באחת ממש טובה. אבל אני אשלוף משהו מהתת מודע שלי (אחרי שהדחקתי הכל..) ואני אספר לכם. :)

שיהיה לפורום תמיר חיטמן בהצלחה!! ../images/Emo13.gif

אה אופס...פה זה פורום אוהד חיטמן
רציתי באמת לאחל לכם בהצלחה, אוהד אחלה יוצר וזמר, והיה תענוג לארח אותו במפגש של פורום איה כורם!

שלגיה 14

New member
כן כן.. הבנו... ../images/Emo8.gif

שמחים שבאת לבקר! אתה מוזמן להישאר, עומדים לקרות כאן דברים ממש מגניבים. וד"א - גם לתמיר יש קומונה וגם הוא אחלה יוצר ואחלה זמר :)

מאיה54321

New member
תמיר באמת אחלה יוצר וזמר

גם ענת, אחותם, מאוד מוכשרת ממה ששמעתי והספקתי לראות בכוכב נולד. כנראה שהכל נשאר במשפחה

שיר m

Well-known member
הפאדיחה הכי גדולה שלי

היא גם טראומה לא קטנה
מתמטיקה זה באמת נורא...

מאיה54321

New member
ספרי ספרי ../images/Emo13.gif

אתמול, אחרי שכתבתי, נזכרתי שבעצם יש לי פאדיחה יותר גדולה מהפאדיחה עם המורה למתמטיקה. אולי אני אספר גם אותה, אבל קודם את... אם את לא רוצה לספר על הפאדיחה הכי גדולה שלך, את יכולה לכתוב על פאדיחה פחות גדולה

שלגיה 14

New member
שיר ומאיה, ספרו, אתן מסקרנות אותי :)

אני עדיין מתלבטת עם איזה מהפדיחות שלי לפתוח.. :)

מאיה54321

New member
אבל אני כבר סיפרתי אחת../images/Emo3.gif

אחרי שתספרו אתן, אני אספר את הפאדיחה הנוספת. ובוא לא נשכח שזאת תהיה כבר פאדיחה שלישית, אחרי מה שכתבתי בפורום איה כורם!!!

שיר m

Well-known member
טוב אני אספר בקיצור...

בלי יותר מדי פרטים, היתה תחרות, ויצאתי לפני הזמן, ורק באמצע שמתי לב שקוראים לי... הייתי צריכה לחזור להתחלה כשכולם מסתכלים עלי... זאת היתה פאדיחה ענקית

חחחחח אין לי ממש פאדיחות

למרות שיצא לי כמה פעמים לדבר על מורה ואז לגלות שהיא עומדת מאחורי

מאיה54321

New member
טוב, אני אספר עוד פאדיחה

מסתבר שיש לי ממש מלא. אז לפני כמה שנים ניסו לשדך לי מישהו. דיברנו והתכתבנו בערך שבוע, וקבענו להפגש לפגישה במקום ציבורי, והוא היה אמור להביא חבר ואני חברה. הגענו לפגישה, והיה ממש נוראי! זה לא שהבחור היה ממש מכוער, אבל הוא התנהג ממש שונה ליד חבר שלו ממה שהוא נשמע בטלפון, ובקצרה, על ההתחלה זה היה נראה שממש ממש אין סיכוי. חברה שלי גם חשבה ככה על חבר שלו, וגם שהיא באה יותר על תקן מלווה. אז ישבנו בקניון קצת, והוא וחבר שלו שאלו אותנו אם אנחנו רוצות להמשיך את הערב ולנסוע לת"א. יכלנו להגיד שלא, אבל הבעיה היא שהם שאלו את זה 20 דקות אחרי שניפגשנו וישבנו בקניון, אז כבר אמרנו כן. אחרי כמה דקות אמרתי לחברה שלי שתבוא איתי לשרותים, ושם חשבנו על תוכנית גאונית
איך לצאת מזה. בסוף סיכמנו שנחזור לשולחן, היא תשים את הפלאפון שלה מתחת לשולחן ותתקשר אליי לפלאפון, ואני אענה ואעשה כאילו שידיד שלי צריך אותנו בדחיפות כדי לעזור לו בארגון מסיבת הפתעה, כי הוא החליט בדקה התשעים לארגן מסיבה למישהו שאנחנו מכירות, והוא לא תפס אותי בטלפון. עשיתי את זה, וזה הלך בסדר, למרות שבטח הם לא הכי קנו את זה. חזרנו הביתה שמחות שהערב הנוראי הזה נגמר, ובלילה רציתי לסמס לחברה אחרת שלי ולכתוב לה מה היה, אז כתבתי לה משהו בסגנון של: אל תשאלי איזה פגישה נוראית היתה. הבחור הזה פשוט מגעיל, אנטיפת,שחצן וחושב שהוא מלך העולם. ליד חבר שלו הוא התנהג ממש ממש שונה, והוא גם נראה רע. משהו בסגנון הזה, רק מה, שבמקום לשלוח את ההודעה לחברה שלי, בגלל שבאותו יום ובאותו שבוע התרגלתי לסמס לבחור הזה מלא, שלחתי בטעות את ההודעה לבחור!!!! לא שמתי לב לזה בכלל, עד שקיבלתי הודעה בחזרה ממנו שבה הוא שאל אותי מה אני מנסה לעשות בדיוק, ואמר שזה ממש מגעיל. לא עניתי אחרי זה כי לא ידעתי מה לכתוב ורציתי לקבור את עצמי. אבל נראה לי שהפאדיחה עם המורה אולי יותר גדולה, כי אותה הייתי צריכה ממש לראות כמה פעמים בשבוע אחרי זה, ואותו יותר לא ראיתי. האמת, שגם יצא קטע מצחיק, כי גיליתי אחרי כמה זמן שסבתא שלי מתנדבת עם סבתא שלו בבוטקה של האגודה למען החייל, אבל היום הוא כבר נשוי

שיר m

Well-known member
וואי... חתיכת פאדיחה...

כל כך לא נעים.. את ממש טובה בזה

למעלה