איזה ערב שישי...

איזה ערב שישי...

אז לספר לכם, שבעקבות ההחלטה כן לתת לה ריטלין בערב שישי, הילדה תיפקדה והתנהגה בצורה שאפילו לי לא היתה מוכרת- ואני חייבת להודות שהיתה בי גם סקרנות לגבי ההתנהגות עם הריטלין- היא היתה סופר רגועה- אפילו היתה עסוקה בלהפעיל את ילדי החברים הצעירים ממנה- והחברים אפילו ביקשו שתתארח אלהם:כי כך יש להם שקט מילדיהם..... הקיצר:ילדה אחרת, רגועה, מפוקסת. ואנחנו ראינו בה צדדים בוגרים , מאופקים- אפילו את חדרה היא סידרה בסופ הלילה בלי שנבקש אפילו- היה סופר נכון ומוצלח עבורה בעיקר. ותודה תודה שיש אותכם פה.

דליה.ד

New member
אין חכם כבעל נסיון....!../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

היה טוב לשמוע על נסיון חיובי עם הריטלין. אני באמת מאמינה שצריך לנסות ולא לשעות לכל מיני אזהרות. כל אחד מגיב אחרת ויש ילדים שריטלין בערב לא גורם להם בעיות מיוחדות ולא בעיות הירדמות או שינה. עוד דבר הוא שאני שמחה שאיכולתם לראות את הילדה הנהדרת הגלומה בבתכם. כאשר הילדים מקבלים ריטלין בבית הספר, אנחנו לא רואים את ההשפעה של הכדור ולא כל כך יודעים באיזה צורה נהדרת הם מתפקדים. גם אצל בני (12.5) יש הבדל ניכר בין התנהגותו עם ריטלין וללא ריטלין. וכאשר הוא תחת השפעת התרופה הוא מתפקד נהדר, קשוב, ממוקד ורציני. בלי הריטלין הוא אש חיה... המטרה שלי היא שידע לתפקד כך שהאש תשמר, שיהיה ניצוץ ועם זאת יוכל להתמקד, להקשיב ולהביא לפועל את היכולות הגבוהות שלו.

למעלה