איזה ערב חורפי

איזה ערב חורפי

שמעו איזה ערב מקסים עבר עלי (בחציו) היתי בק. מלאכי בראיון להתנדבות (האחרי התרשם ממני ממש חח היה קטעים איתו מסתבר שהוא היה מ"מ בגוערה והוא מכיר תקורס סיו"ן) אחרי הראיון הלכתי לחפש לאבי המדהים מתנה ליום הולדת (קניתי לו 2 גרבי צמר שיא הנעימות לחורף חמים ונעים) וקניתי לי גם זוג צמר חח פתאום מצלצל הפלא אבא שואל אם גם אצלינו ככ גשום אחרי 5 דק התחיל גשם מטורף מלוואה ברקים ענקים ומידי פעם רעמים ההסעה הגיעה באיחור ועלינו לכיוון משואות יצחק ובישוב יש הפסקש חשמל והשער לא עובד אז מסכן השומר בגשם פתח לנו תשער ידנית בערך מאה שנה ואז שירדנו מהאוטובוס אחרי דקה שהגענו כולנו הינו סחוטות מים ברמה מטורפת ואין חשמל בבית מדרש אז מצאנו נרות וכל ברק ורעם כולנו צרחנו מפחד (רק היה חסר שיהיה רוצח וזה סרט אימה מושלם) אכלנו א.ערב באור נרות אכלנו מרשמלו משופד על נרות ועכשיו אני בחדר עם נרות... אז איך עבר הערב שלכם? (ערב חורפי נעים וחמים לכולם)

מממ

אצלנו נעים כזה.. אבל אני חולה אז כל היום הסתובבתי עם 3 שכבות :S בקטנה... ומחר יש לי יומולדת.. יענו עוד שעה בערך... חח אז בערך כל היום שלי עבר לי בזה שאנשים הזכירו לי שזה מחר.. כילו אני לא זוכרת :)

למעלה