איזה ערב היה

קקטוס8

New member
איזה ערב היה

אני חייב לומר שבית דני היום הפתיע אם הערב אלתורים אחד החזקיים נימפוריה אוהב אותכם אחים שמנים שלי נראה לי שזו היתה ההופעונת הראשונה שלנו אחת החזקותתתD: שניר אחי תגיד איך קוראים להייט שלךך?! אני קונה אותו לא אכפת לי נשמע הכי טוב ששמעת מכל סוג אחר..

NYMets Man

New member
אתה לא חושב שאתה חוצפן?

לא נורא לך שמתקשרים לדבר איתי לפני שמשתמשים לי בציוד? לפי מה שידוע לי הבנאדם היחיד שיכול להשתמש בציוד שלי בכיף שלו זה פלוטניק, אני מבין שעשיתם שם בית זונות... כולה טלפון, בנאדם, בחיי שהייתי אומר כן. אבל ככה?

כאילו... מה חשבת? ../images/Emo4.gif

להביא את המצילות שלך לערב אילתורים? שכל מי שרק רוצה יכול לעלות על התופים ולהשתמש בהם? היו שם איזה 4 מתופפים ואני מוכן להתערב שאף אחד מהם לא צלצל לבקש רשות. אל תאשים את עוז אחי...

Octavarium

New member
מזתומרת מה הוא חשב?

הציוד שלו היה בחדר של איגור... למה הוא יצא משם בכלל?

דיברתי עם שניר כבר בעיקרון...

אבל כשכולנו הגענו אז המצילות של שניר (שאישית, אני לא ידעתי שהם שלו. חשבתי הם של פלוטניק או מישהו) כבר היו על המערכת והיו אנשים שתופפו עליה. בחיי, היו איזה 4 מתופפים שונים על המערכת.

NYMets Man

New member
או במילים אחרות

זה הציוד שלי, ה(בערך) 8 אלף שקל שלי ואני שם את התיק בחדר של איגור כדי שישמור לי עליו אף אחד לא אמור לדעת בזה בדיוק מאותה סיבה שאף אחד לא לוקח את האוטו של אבא שלך לסיבוב בלילה כשהוא חונה

קקטוס8

New member
שניר!

אחי אתה חושב שידעתי שרק לפלוטניק מותר עזוב את זה שאני באתי עוד ב8 ורבע ותופפתי קצת לעומת מתופפים אחרים ועזוב את זה שאני לא אחד ששובר מצילות ומתופף כמו מטורף אני חושב שאתה טיפה אבל טיפה קמצן כלומר ידעת שלא רק פלוטניק יתופף למה הבאת את המצילות שלך?!?!?! אם היו אומרים להביא את שלי הייתי מביא לכולם להשתמש ועל הזין כסף (אם אתה זוכר את ניצוצות השנה של מתופפים באו וביקשו ממך שתשאיר את המצילות ואתה לא הסכמת ואני הבאתי להם בלי להתחשבן בכלל) כשראיתי שאלה המצילות שלך אמרתי וואלה הוא יצא גבר עכשיו שאתה אומר לי את זה לא רק שאני מרגיש חרא שהשתמשתי במשהו שלא מסכימים להשתמש אני מתחיל לפקפק בך ושתדע שהתקשרתי ושאלתי אם צריך להביא משהו..פעם הבאה אני באמת לא אשתמש גם אם תסכים מצטער על העלבון שגרמתי לך ..:/

קקטוס8

New member
כה סבבה

מצטער אחי שלא שאלתי פעם הבאה אני אברר לפני כן יותר עכשיו תגיד לי איזה מציה ההייט ואיזה סדרה חח?

NYMets Man

New member
bosphorus traditional 13"

וכן, היא הדבר הכי מטורף ששמעתי נקנתה במרום רמת גן

קקטוס8

New member
!!!

אתה לא מבין כמהההה כשנתופפים עליה כשהיא פתוחה חשבתי שאני בים יש לה צליל של ים צלול וחלק חח רק אתה תבין אותי עוד השבוע היא תיהיה שלי! תגיד רק מרום מייבאים bosphorus? או שגם כלי זמר? וכמה מכרו לך שאני לא אצא פרייאר תגיד בפרטי אם אתה רוצה..

IstarinCale

New member
(זה שניר)

יש רק במרום, רק ברמת גן (לא קונים מצילות לא בסניף ראשי, רק שם !) והם לא יעבדו עליך, אל תדאג... הם אנשים טובים שם

nany12

New member
אתם כולכם פלצנים או שרק אתה בא ביציאות?../images/Emo6.gif

"חשבתי שאני בים! אאהההה! יש לה צליל של ים צלול וחלק!!! אהההה!!!!" אתה צריך להתחיל לתופף על קונכיות אחי....

NYMets Man

New member
נתי

אתה לא נשמע יותר טוב כשאתה מתאר שירים שאתה אוהב או זמרים שמגיעים גבוה

למעלה