איזה עצוב זה.

ליטליקSD

New member
ואלה אפילו לא קילוגרמים עודפים

היא נראית מצויין בנגוןד לכל האנורקסיות שם.

droriko

New member
גם אני לא מבין

שיפרה הרי תמיד משחקת את הרוחנית , זו שחשוב לה המהות והעיקר. אחת כזו לא אמורה לבכות בגלל כמה קילוגרמים עודפים , זה קטע כזה שמתאים לבנות הטיפשות ושטחיות ששיפרה תמיד אומרת שהיא בזה להן .

rebecca121

New member
גם אני ראיתי

קטע שרנין, שפרה וג'ני ישבו בגינה וכול אחת דיברה על איך שהיא בולסת בוילה. שפרה בעצמה אמרה שהיא השלימה עם זה שהיא אף פעם לא תהיה רזה רזה ושטוב לה ככה. לא רק לבנות טיפשות ושטחיות יש את השטויות האלה, וזה לא שטויות בכלל לפי דעתי ואפשר לראות את זה לפי הכמות ההולכת וגדלה של בנות שחולות באנורקסיה ובבולימיה. וזה ששיפרה משחקת ברוחניות שלה ואומרת שלא אכפת לה ושהיא בזה לבנות כאלה , מראה בדיוק איך שהיא משחקת מול המצלמה.

ליטליקSD

New member
אלו גםפ לא קילגרמים עודפים

זה לא גורם לה להיות פחות סקסית בעיניי גברים מקרן. זה שהן בסקאלה אחר בהמון מובנים זה משהו אחר, אבל היא לא פחות מושכת ממנה ובעיניי הרבה יותר. אבל כנראה שהשיר של לאון + ההערה של יוסי + (גדול מאוד הפלוס הזה) הצחוק של צבר גרמו למשהו בה להתפרק והיא פרקה את במיטה בליווי ניחומים של לאון.. תכלס זכותה... אבלך זה באמת לא מסתדר עם מה שאמרת.. מוזר לראות בחורה אינטיליגנטית כמוהה נשברת בגלל שטות כזאת.

מה לעשות

ככה זה שכל הזמן האידיאליות שמוצגת בארץ ובעולם זה רזון. זה מכתיב את הטעם של האנשים ואף אחת לא רוצה להחשב כ"לא אידיאלית" ואני לא חושבת שזה טיפשי לבכות על כזה דבר, הלחץ בנושא הזה מאוד גדול, וחוץ מיזה שבנות לוקחות יותר קשה מבנים את הנושא הזה(בין היתר כי גברים מסתכלים יותר על מראה) ואני אומרת שזה עצוב בתור אחת רזה בלי שום בעיית אכילה ומשקל.

סאמוואן

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לגמרי

הבחורה הזאת היא באמת פוזה אחת גדולה...לא יכולה לסבול אותה יותר!!
...והבנות באמת אנורקסיות לידה..כאילו היא לא שמנה אבל לעומתם אולי היא יותר מלאה...חוץ מעינב שתוקעת כל היום..

ליאורי13

New member
והיא לא תוקעת כל היום וכל הלילה?

אפילו במיטה היא אוכלת, עד שהיא נרדמת הפה שלה בפעולה

קמבילי

New member
היא בכתה?

כמה עצוב. ביומיים האחרונים נראה שהיא מזניחה את עצמה, הולכת עם מין קוקו סמרטוטי וסוודר של סבתות. יכול להיות שהיא עלתה באיזה קילו. היא עדיין בעיניי האישה עם הפנים הכי יפות והגוף הכי יפה בבית, ואני מקווה שגם צבר ימצא את הרגע לומר לה את זה.

no nick 1989

New member
עצבן אותי שצבר

צחק ממה שיוסי אמר
כאילו תכלס זה היה מצחיק..אבל אם היא הייתה מוצאת חן בעיניו הוא היה אומר משו לא? או שלא יודעת..

קמבילי

New member
באמת? שיתבייש.

אם הוא לא אומר לה עוד היום שהיא האישה הכי יפה בעולם הוא גומר אצל שתינו את הקריירה...

droriko

New member
"אם הוא לא אומר לה עוד היום "

נשמע שכמו עם ערן זילברמן, ,גם את צבר הולכים לפטר

ליאורי13

New member
למה צבר אמור להתבייש?

הוא לא חייב לגיד דברים שהוא לא חושב וכנה איתם כנראה במקרה זה הוא לא היה צבוע

מיקאלה1

New member
לדעתי צבר לא מאוהב בשיפרה - היא מעניינת אותו

בשיחות שלה, גם לא תמיד. והיא בת ברית. אם שמתם לב בחדר האח הגדול הוא בירך אותה בראש השנה ואמר תדאגי גם לעצמך. לדעתי ביומיים האחרונים שיפרה מבינה שצבר לא מאוהב בה ולכן היא קצת בבאסה.

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gif רואים בבירור שהוא לא מאוהב בה

אף אחת מהבנות שם מכל הבחינות לא מתאימה לצבר,הן ברמה השיכלית והן במראה

סאמוואן

New member
טוב מה עשית ממנו??

הוא לא איזה מלך של הוילה שצריך למצוא מישהי שמתאימה למידות שלו ולא איזה סתם אחת....יאללה כולה איזה צבר אחד..וממש מעניין אם הוא רוצה אותה או לא..שיעשה מה בראש שלו..

דורון

New member
כמו שרשמתי, כמה שניות אחרי ששפרה רצה לחדר

שינה. יוסי אומר "מה זה לא נכון?" (רומז בצורה שלו ששפרה לא רזה) צבר צחק ממה שיוסי אמר כמו שלא ראיתי אותו צוחק כל ה 33 יום הקודמים. אז איך לומר את זה בעדינות - לא נראה לי שהוא נמשך לשפרה. אם היה לו איזה רגש אליה הוא לא היה מעז לצחוק ככה. הוא גם לא הלך לראות למה שפרה רצה לחדר...

נראה שהוא מחבב אותה בתור ידידה...

הגעתי למסקנה הזו...לפני כמה ימים הוא אמר שהוא יוצא מהוילה... הוא נכנס לאתר JDate....שהוא רוצה להתחתן. וכל זה ששפרה מולו. אם הוא היה רוצה איתה משהו רציני...הוא לא היה אומר את זה. או שהוא אמר את זה בכוונה...אי אפשר לדעת....

קמבילי

New member
מממ....

מזל טוב על ההאדמה! אני מקווה שזה לא יהפוך אותך למאמי עם צנזורה. לגבי מה שסיפרת על צבר, אני מודה, זה לא משהו שבחור אומר לבחורה שהוא מעוניין בה. מצד שני צבר משחק פוזה של לא להסתבך בשום רומן בתוך הבית. קשה לי להאמין שהוא לא מעוניין בשפרה. איך לא?

JasPoint

New member
צבר לא מעוניין בשפרה

לפני כמה ימים יוסי שאל אותו למה הוא לא מתקדם עם שפרה, ואם יש לו מישהי שמחכה לו בחוץ. צבר ענה לו שאין לו אבל בכל מקרה הוא חושב שזה לא ראוי לעשות משהו מול המצלמות, וגם אם יביאו מישהי חדשה שנראית מדהים הוא לא יתפתה.

למעלה