איזה עצבים!!!!!!!

ק ד ו ש

New member
איזה עצבים!!!!!!!

אני רואה עכשיו חדשות... הרבה זמן לא התעצבנתי ככה, באמת. מראים את מה שקורה בשדרות, זה אשכרה כמו שהיה בקיץ האחרון בצפון, רק עם טילים פחות רציניים, ואף אחד לא שם על זה זין. השני סמרטוטים למעלה מפחדים לצאת לאיזה פעולה, כי יודעים שאחרי הכשלון שלהם בקיץ, לא טוב להם עוד קרב ממושך. אבל מה... בינתיים עיר שלמה מופגזת בעשרות טילים ביום. אין אין, אני מחכה לצו 8, שיגייסו איזה כמה אלפים ויכנסו לפתוח לעזה ת'צורה.

yehuda18

New member
מה לעשות.. ממשלה של רכיכות..

במקום להכנס באבי-אביהם... מבליגים. מה לעשות.. בקצב הזה.. לא יודע כמה זמן נשאר פה.

הטRולית

New member
../images/Emo104.gifגם אני מחכה לצו 8!!../images/Emo104.gif

אחרת מה שווה כל החוגר מילואים שלי אם לא יקפיצו אותי למלחמה בעזה?! וכן, תהיה מלחמה. נרצה או לא, תהיה. אני רק מקווה שהיא תנוהל לא ע"י הלצנים שלמעלה.. לפחות יש לנו את גבי מגולני..

Lady McBeth

New member
למה להיכנס רגלית? מה הטעם?

שיורידו לשם סוללת תותחנים אחת... אנחנו כבר לא נשאיר מעזה זכר :)

הטRולית

New member
אני לא אמרתי איך...

אני לא עוד לא מח"ט דרומית. מצידי שכל צהל ואחותו יכבשו את גוש קטיף חזרה. רק תנו לי להיות בחמ"ל שזה קורה. מי אמר רעל צבא?!

Jan22

New member
תקשיבי לי יא פאקצה בנקאית

1)תפסיקי עם ה''גמני'' המסריח הזה ! 2)מילואים ? לכי תשרתי ביחידה קרבית. 3)עופי להכין קפה !

Lady McBeth

New member
להיות בחמ"ל?

עזבי אותך...הצטרפי עוד היום לצוות תותחנים והפציצי עימנו את עזה!!!

הטRולית

New member
תראי... תשמעי...

בעצם, ספק אם את יכולה - לשמוע
אני רוצה לשמוע בסוף המלחמה...

Lady McBeth

New member
אלו סתם הגזמות , את יודעת..

תותחנים שומעים מצויין.. למען האמת, אני לא מכירה אף אחד שסבל מבעיות שמיעה כאלו ואחרות כתוצאה מהתותחנים (ואני מדברת על לאורך השנים... כל המשפחה שלי תותחנים). אגב, הבום ששומעים כשהתותח יורה לא נשמע בכלל אם נמצאים בתוך התומ"ת. רק מרגישים את הרתע (שזו הרגשה אדירה בפני עצמה), כך שבכלל אין ממה להיפגע. אם יש תותחנים בחוץ הם צריכים לשים אטמים (למרות שאישית, לא תמיד שמתי והשמיעה שלי מעולה). אגב, להרבה יותר נפגעה השמיעה בשימוש במרגמות ביחידות החי"ר מאשר בתותחנים. סתם לידע כללי ולהפרכת ההנפצות לגבי החיל.

הטRולית

New member
האמת? לא הכרתי את הסטיגמה הזאת

עד שלחמ"ל הגיעה קצינה שהייתה מדריכת תותחנים ועשתה הסבה לקצינת חמ"ל. היא כל הזמן התלוננה על השמיעה שלה. מצד שני, היא סתם הייתה פוסטמה.

Lady McBeth

New member
נו, עוד מדריכת תותחנים שחושבת שהיא בקרבי

אני מרשה לעצמי לדבר ככה כי אחותי הייתה כזו... שתדעי לך שמדריכות תותחנים נתקלות באש תותחים חיה מספר פעמים בודד מאוד בשירות שלהן...הן שורצות כל היום בשבטה ולא בשטח, שלא יהיו פה טעויות. אם היא מתלוננת על השמיעה שלה כנראה שהיא הייתה דפוקה מלכתחילה כי קשה לי להאמין שבירי הבודד שהיא נכחה בו נפגעה לה השמיעה באופן בלתי הפיך ואילו לתותחנים שמשרתים ככה 3 שנים לא קורה כלום (אני יכולה לומר בלב שלם של-99% מהם לפחות לא קורה כלום). אגב, מי הקצינה?

הטRולית

New member
יוו! איך קוראים לה...

לא זוכרת. אני רק זוכרת שהיא הייתה אוג' 04 (רק בגלל שהיא הייתה בת מחזור) והיא הייתה קצינה צעירה וחסרת תועלת בעליל. יעל? שני? לא זוכרת!

Jan22

New member
סוללת התותחנים תכין לנו קפה !

ואת תהיי אחת מאלה שתכין לנו את הקפה.

Lady McBeth

New member
וואי, כפרע

קמת כל כך מוקדם כדי להכין לי שוקו? כמה נחמד מצידך... אגב, מי זה "לנו"? לך ולחברים הדמיוניים שלך?

Jan22

New member
שוקו ? אולי בריטיש טי ?

תותחנית ,תכלס ,איך את בלהכין קפה ?

למעלה