איזה עצבים

Prozac Nation

New member
איזה עצבים

יש לי רשיון 5 חודשים, אני כבר חודשיים בלי מלווה אבל ההורים לא נותנים לנסוע לבד! איזה מעצבן זה. אפשר רק עם אבא שלי או עם אחותי הגדולה. היום שאלתי את ההורים אם אני יכולה לנסוע לחברה שלי ליומהולדת אליה הבייתה, שזה פשוט לנסוע בקו ישר כביש די פשוט ולא עמוס, אבל לא, אמא שלי לא מוכנה כי היא לחוצה מזה. אז למה בכלל נתנו לי לעשות רישיון? אני רק נוסעת עם אמא שלי ואחותי לחנות פעם בשבוע וזהו. איך אפשר לצבור ניסיון אם הם לא נותנים לנהוג לבד? ואיך אפשר לנהוג לבד, הם טוענים, אם אין לך מספיק ניסיון? זה ממש מילכוד 22. באסה.

Krishi

New member
תקני אוטו

או שתשכנעי אותם שיתנו לך לנהוג לבד אין פה הרבה מה לעשות

Prozac Nation

New member
לקנות אוטו זאת לא אפשרות

אין לי כסף לזה בכלל, אפילו לא קרוב. ואת ההורים אני כבר חודשיים מנסה לשכנע ולבקש מהם יפה, ולא נותנים. אין מה לעשות, רק לחכות ולקוות, אבל זה מבאס ביותר.

Krishi

New member
מסכים איתך, משתתף בצערך...

מקווה שיסתדר

Benightedxx

New member
תני להם זמן

היו לי לפחות 2 חברים עם סיפור כמו שלך שלא נתנו להם את האוטו כי פחדו, ובסוף מה? הם קיבלו. כי ההורים לא יכולים להחזיק אותך בחגורה כל החיים. קחי אותם לשיחה רצינית ונסי להסביר להם שאת בוגרת, שאת כל הכסף שהוצאת על השיעורים והטסט וה5 חודשים של המלווה לא הוצאת לחינם אלא הוצאת כדי ללמוד נהיגה - ולכן את יודעת לנהוג ואין להם מה לדאוג, אולי יש אנשים משוגעים בכביש אבל את לא אחד מהם ואת תיזהרי (וכו' וכו', you get the point). לאט לאט הם ייתרגלו, זה בטוח

Prozac Nation

New member
בסוף אחותי הסיעה אותי

אבל בערב היא נסעה לבלות, אז אני הסעתי אותה עד לחברה שלה ואז הבייתה נסעתי לבד.
למרות שזה רק עשר דקות נסיעה, אני מרגישה התקדמות בכיוון הנכון..

ככה גמני הייתי... ../images/Emo110.gif

ועד שאמא הואילה בטובה לשחרר את האוטו לשכונה, נתקעתי באיזור השכונה בערך חודש נוסף... (והשכונה שלי ממש לא גדולה). תראי, כל פעם תציקי, תנסי לעשות להם מצפון, אני שמתי לב שקיבלתי את האוטו מחוץ לשכונה יומיים אחרי שיצאתי לסיבוב עם חברה שלי שנגמר לה המלווה יום לפני... יצאתי מהבית, אמא שאלה עם מי אני נוסעת, אז אמרתי "עם אורית, שנגמר לה המלווה לפני חצי שעה". לצערי, הורים זה עם לחוץ. צריך ללמוד איך לשכנע אותם ואיך להסתדר איתם... תמצאי את הדרך שלך

למעלה