איזה ``עצבים``?

איזה ``עצבים``?

אז ככה בבית ספרנו הקט והטוב מציעים לתלמידים להירשם לחוגים במט``מ(מרכז טיפוח מצוינות) לילדים שיש להם ציון של 85 ומעלה במחשבים מתמטיקה או אנגלית אני כתבתי שאני רוצה להתקבל למחשבים ואם לא אז במקצוע המבוקש השני הוא אנגלית ורשמתי שבמחשבים שנה שעברה קיבלתי 100(ומן הסתם באמת קיבלתי 100) ולא קיבלו אותי!!! למעשה לא קיבלו אף אחד מהכיתה שלי רק כיתות אחרות אז שמו אותי באנגלית טוב נו גם זה טוב מצד שני וגם שם ילמדו אנשים כיפים שאני מכיר ולא יהיה משעמם וחוץ מזה זה גם חוג בחינם כי זה מטעם בית הספר ואיןם שיעורים וזה לא קשה אז ממש ממש אין לי מה להפסיד בקיצור את האמת אני ממש לא עצוב למרות שבהתחלה קצת התאכזתי אבל אין לי על מה ממני א.

uvi

New member
בהצלחה.....

הלוואי ולי היה קצת יותר זמן בשביל חוגים..... :) uvi

sharon91

New member
לא נורא..

לדעתי עדיף אנגלית, כאילו, אנחנו לא למדים מחשבים, אבל נוכל ללמוד שנה הבאה, בתור מקצוע בחירה, אבל אני בחיים לא אקח את זה, כי זה כל כך משעמם.. בעיניי...

לדעתי...

לדעתי זה מאוד יפה שאתה מודע לזה שגם זה טוב, ושאתה רואה את חצי הכוס המלאה... זו תכונה שאין להרבה אנשים. תשמור עליה! :)))) ביי חבר`ה! ממני עדי התל-אביבית

שלומצי

New member
יהיה בסדר, אלעד..

יהיו לך עוד כל כך הרבה דברים שתרצה ולא יצליחו, וזה בסדר גמור להתאכזב ולהתבאס כבר מעכשיו, כל עוד כמו שתל אביבית אומרת- תקפיד לראות את החצי המלא...

למעלה