איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NICKEL BACK

New member
איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קיצר הכרתי מישהי מקסימה וחמודה בעבודה, כרגע היא לא עובדת שם.. עכשיו יצאנו שלושה פעמים, התנשקנו רקדנו והכל.. היה מקסים... היא סטודנטית ויש לה שני מבחנים ברציפות, היום ואתמול.. בקיצור מפה לשם, הרגשתי מעין התרחקות מצידה לפחות משלשום עד היום. שלחתי לה SMS בהצלחה במבחן, היא לא החזירה, התקשרתי אתמול בערב, היא לא ענתה...אז דיברנו וקבענו היום לצאת לסרט, וכרגע זה נראה שהיא מסננת אותי.. עכשיו אין לי בעיה שתגיד לי לפחות, שאני לא מעוניינת בקשר איתך, אני רוצה חופש .. מצידי שתגיד אפילו: "זה לא אתה זה אני".. אני ממש לא אכעס, במיוחד שזה רק בהתחלה, אבל לפחות שתגיד.. הכנות מאוד חשובה לי, איך לדעתכן אני יכול לתפוס אותה כעת?

לדעתי האישית

אם תפסיק להתקשר יש ממב שתיתפוס אותה(זה לא בציניות) העובדה שהיא מסננת(אם כבר קלטת שזה סינון ולא שהיא עסוקה זה לא טוב..) לא אומרת על כיוון חיובי מצידה.. בכל מקרה אל תיתקשר יותר, זו הדרך היחידה שאולי תשיג אותה בטלפון/בחיים.. אירוני ככל שישמע..

NICKEL BACK

New member
הבנתי..

אבל למה להתנהג בצורה ילדותית? סינון זה ממש רמה נמוכה של אנשים.. למה שלא תגידי וזהו.. לא חושב שמישהו יכעס

elena20

New member
לא מבינה אותך, אתה כותב שהתקשרת אליה

לא ענתה, שלחת לה הודעה, לא הגיבה. למה אתה עדיין רוצה "לתפוס אותה"?זה שיש לה מבחנים לא תירוץ, אני בטוחה שאם באמת רצתה יכלה לחזור אליך לדבר איתך דקה ולהגיד שמאוד עסוקה. לא יודעת איך כל הבנות האחרות אבל אני אישית לא משנה כמה עסוקה,אם זה בחור שמצא חן בעייני,אז אוכל להקדיש כמה שניות על מנת לשלוח בחזרה הודעה של "תודה" למי שאיחל לי בהצלחה. בקיצור לדעתי, אל תיצור איתה קשר, אם תרצה היא כבר תתקשר אליך.

NICKEL BACK

New member
סעמו

אז למה שלא תגיד וזהו? כאילו בסדר אני לא אתקשר, אבל לפחות שתגיד, שתהיה כנה.. אנחנו כבר ילדים גדולים (לפחות אני חח).. אבל באמת סך הכל תגידי, אני לא אנשוך אותך.. היא כנראה לא רוצה לפגוע..

מבינה את הכעס שלך

ומן הסתם שגם אני הייתי רוצה לדעת למה ומדוע מסננים אותי ולפחות שיגידו לי את האמת. אבל לצערנו, לא כולנו אותו הדבר. אולי היא פשוט לא יודעת להתמודד עם מצבים כאלה, אולי נלחצה שזה היה מהר מידי, אולי לא מעוניינת ופוחדת לפגוע.... יכולות להיות 1001 סיבות .... אבל לפי המצב הנתון, חבל להתחיל לנתח כל סיבה ופשוט לעזוב. בהצלחה

NICKEL BACK

New member
כן באמת חבל..

זה התחיל טוב, כנראה טוב מדי.. זה פשוט מעצבן, תהיו כנים אנשים, יאהבו אתכם..

ס א ט י ן

New member
../images/Emo45.gif

אני גם חושבת שהיא פשוט לא יודעת איך להתמודד עם המצב ומפחדת לפגוע... ואולי אתה צודק והיא עדיין לא התבגרה מספיק בכל מה שקשור לדייטים.

לדעתי האישית

אתה צריך לתת לה ליזום את השיחה הבאה- התקשרת פעם אחת, שלחת הודעה פעם אחת. היא לא ענתה מהסיבות שלה - עכשיו הכדור בידיים שלה. אתה כבר עשית את המוטל עלייך. גם אם תראה אותה ברחוב או שהיא תקפוץ להגיד שלום, אל תתנפל עליה- תן לה לבוא ולהסביר. זו הצורה הבוגרת ביותר.

NICKEL BACK

New member
צודק..

עשיתי הכל באמת.. סתם מבאס כזה.. כי זה לא היה צפוי, זו בעיה שלה באמת..

ס א ט י ן

New member
../images/Emo4.gif

לא רוצה לבאס אותך, אבל לפי איך שאני מכירה את עצמי, אם הייתי נעלמת למישהו זה בגלל שאני לא רוצה לצאת איתו יותר ולא יודעת איך להגיד לו... זה כבר לי כבר כמה פעמים, שהתחלתי לצאת עם מישהו, אחרי דייט שניים שלושה הבנתי שאני עובדת על עצמי ולתת צ'אנסים זה כנראה לא הקטע שלי, ומתוך אי נעימות ובגלל שעדיין לא ידעתי מה להגיד לו, כשהוא היה מתקשר לא הייתי עונה (לא מתוך רוע, באמת בגלל שעדיין לא ידעתי איך להגיד לו), ופשוט באיזשהו שלב הם היו מפסיקים להתקשר... אז כן, זה ממש לא יפה לעשות, והיום אני יודעת את זה ואני גם מניחה שאני אתגבר על האי נעימות ופשוט אעשה את זה. אבל אז, באמת שזה לא היה מתוך רוע או במטרה לפגוע, פשוט באמת בגלל אי נעימות...ובאותם רגעים שהיה מצלצל העדפתי לא לענות ולהתקשר אליו שיהיה לי מה להגיד, וכשהוא הפסיק לנסות החלטתי שכנראה הוא הבין לבד.... לפי דעתי..זה המצב אצלכם. אתה צודק כשאתה רוצה לשמוע את זה ממנה, אבל כנראה שבאמת לא נעים לה ממך, ולדעתי- פשוט תבין את הרמז, אל תעלב בגלל המחשבה שאולי היא אפילו לא טרחה להגיד לך שלום ולא להתראות, כי זה לא המצב, פשוט לא נעים לה... אני מקווה שאני טועה ושהיא תחזור אליך...אבל תיקח את זה בחשבון..

תגובה

טבעי, שאם לא רצתה קשר התרחקה ממך. אם הקשר חשוב לך, כדאי שתנסה לחדשו. אולי אם תפנה אליה תגלה, שדוקא יתפתח שוב קשר טוב.

bloody2

New member
היא סתם מעפנה שאפילו לא מעריכה אותך

מספיק כדי להגיד לך את זה בפנים... אם היית לה הערכה מינימלית כלפיך היא הייתה מתגברת על האתגר ה"קשה" הזה של להגיד לך שאין מצב בניכם והית אומרת לך הכל.... המלצה שלי...בחורה כזאת לא שווה אפילו דקה אחת מהמחשבות שלך.....חבל לבזבז את זמנך בלנסות להשיג אותה... עצה שלי...תמחק את המספר טלפון שלה וכל מה שמקשר אותך אליה...ככה תחשוב עליה פחות ותוך כמה ימים לא תחשוב בכלל בהצלחה!

למעלה