איזה עצבים

איזה עצבים../images/Emo46.gif

נמאס מהמשמר המזוין הזה!!! עכשיו לכול הסיפור... התקשרו אלי לפני יומים ושאלו אם אני יכול לעשות ביום שבת(הכוונה היום) ב5 בבוקר!!! אני כמתנדב שמוכן לתרום הסכמתי ואתמול האיתי אם חברים עד 1 וחצי הלכתי לישון וקמתי היום ב4 וחצי כדי שחס ושלום אף אחד לא יתעכב בגללי. קמתי התארגנתי בעשרה לחמש הייתי מוכן אני יושבתי וחיכיתי 5, 5 וחצי, 6, 6 וחצי, 7 בבוקר ואף אחד לא בא ואני סתם קמתי מוקדם והתלבשתי וככה דפקו לי ברז
אני ממש עצבני מחר אני גם אמור לעשות מחסום אחרי התרגיל המסריח שהם עשו לי שילכו ליזדיין. תודה לי שקרא

קרבינוש

New member
איזה קטע מבאס דבר כזה

מכיר בטח מכיר חבל שלא טלפנת אליהם מוקדם בבוקר ככה שאם שכחו אותך או היתה להם תקלה היו נזכרים בך שאל את המפקד שלך מה קרה ולמה ותחזיר כאן תשובה

אני ידבר אבל זה עדיין לא מוציא את

התסכול של זה שאני כמו פראייר קמתי לחינם וזה לא השטות הראשונה שהם כבר עשו לי.

אתה מתייחס לזה כאל סתם פאשלה

אם זה היה 5 אחר הצוהריים אני סתם הייתי 5 דקות מתעצבן והיה עובר לי אבל פה מדובר ב5 בבוקר וזה היה סילבסטר אז הלכתי לישון רק ב2 אז אני לא אוהב להפסיד שעות שינה ולהיתרגן סתם בשביל לשבת בבית.

שלום30

New member
בנתיים קח את זה כאתגר מחשל

הצלחת לקום בזמן ולהתגבר על הקשיים בכדי לעמוד במשימה (שלא התקיימה ולא באשמתך) בצבא תופעות כאלה נפוצות, ויש בהם מצד אחד אכזבה ומצד שני חישול.

ghost7

New member
אין מה להתרגש

אני התבטאתי על כך "לא הפריעו לי לקרא בשקט". מכיר את זה מפעמים רבות. אתה יכול להתקשר ליומן (הם הרי מתקשרים לקרא לך לרדת). יכול להיות שהמחסום התבטל (לא נפוץ, אבל קורה). יכול להיות בגלל ארוע. יצא לי כבר לשמוע יריוות מרחוק בזמן שהניידת באה לאסוף אותי. השוטרים בניידת לא שמעו. עד שכבר הודיעו בקשר- אני כבר הייתי בפנים. כמובן שכל הניידות פנו לארוע הזה. מתנדב אחר שחכה בחוץ- נעלב כמוך שלא אספו אותו (והוא כבר חיכה בחוץ). לפעמים שוכחים להודיע על ביטול- מרגיז. לפעמים הביטול הוא בזמן שאין למי להתקשר להודיע. לסיכום- אין מה להתרגש. בבית תמיד יותר נוח. אתה מצדך- את שלך עשית בכך שהיית מוכן בזמן.

למעלה