איזה עצבים!!!

liort19

New member
צרבו לך על CD???

צרבו לך בדיקת EEG על דיסק??? גם אני חשבתי בדיוק כמוך והם אמרו בתגובה: נראה לך שאנחנו טיפשים (כאילו, ברור שחשבנו על זה - אבל זה לא אפשרי)... זה ממש מוזר, יש מלא דרכים לעשות את זה, כמו שהצעת, אבל הם מתייחסים לזה כמשימה בלתי אפשרית... יום א נחזור אליהם לעשות קצת בלגאן ונראה...

liort19

New member
איזה עצבים!!! ../images/Emo46.gif

בית חולים וולפסון בחולון, המפורסם בחוסר יעילותו, הוכיח את עצמו שוב! עשיתי אצלם לפני איזה שבוע וקצת בדיקת EEG חסך שינה (שזה ממש מחרפן לשרוד את הלילה על המיטה בבית חולים). יום שני יש לי פגישה עם פרופסור נויפלד ואני רוצה להראות לה את התרשים, כדי שתבדוק אותו בעצמה... אבל מה, המכשיר שבו עשו לי את הבדיקה הוא ישן ואין בו מדפסת אז הם לא יכולים להדפיס לי את התוצאות, ואין אפשרות להוציא אותם מהזיכרון... אבל מבחינתם זה בסדר שהיא תבוא אליהם לראות את התרשים (כן בטח...). יש למשהו רעיון מה עושים, חוץ מבדיקה נוספת בבית חולים אמין יותר???

moribat

New member
לא יודעת איך נראה המכשיר --

בחיים לא ראיתי מכשיר שכזה, כך שזו סתם ירייה באפלה. האם יש אפשרות לצלם את התרשים המצלמה באיכות מעולה ולהגדיל?

ufo11

New member
לדעתי, תלך פשוט ותעשה

בדיקה נוספת בבית חולים שניידר או בילינסון! הכי טוב! וולפסון ידוע כחוסר ויעיל...לדעתי, אל תקח סיכונים...אבל איך שאתה חושב לנכון. תנסה כמה שפחות להתעצבן. זה לא יעזור המשך ערב טוב:)

חייםלוי

Member
מנהל
נראה לי ש ufo צודק. עצבים לא יעזרו

והדפסה לא תקבל מהם. אז תגיד לעצמך הלך עוד לילה ותעשה את הבדיקה במקום נורמלי ותבדוק לפני זה שהמדפסת עובדת

liort19

New member
אבל עדיין יש בעיה...

גם אם אני הולך לבית חולים אחר ועושה בדיקה על חשבוני (כי הצבא לא מוכן לשלם על הטעות של וולפסון), אני צריך את התוצאות עד יום שני... אז לא נראה לי שאני אספיק! בכל מקרה, גם אני חשבתי על הקטע של המצלמה, הרי התרשים זה פשוט זרימה של גלי המח, אז אני יכול לבוא עם מצלמה דיגיטלית ופשוט לצלם את זה, ואז בבית להדפיס... לא נשמע הגיוני?!?!?

qt1

New member
ליאור אתה התבקשת ע"י......

פרופ' נויפלד לעשות את הבדיקה הזו של EEG במצב של חסך בשינה, או שאתה בוחר להראות לה את הEEG הזה? זה לא כ"כ ברור מההודעה שלך. אם קרתה לך תקלה כזו עם וולפסון והבדיקה כ"כ יקרה, אני מאוד לא מזלזלת ביכולתה של פרופ' נויפלד לאבחן את מצבך גם בלי הבדיקה הזו, ואני גם משערת שבזמן האשפוז שלך עשו לך לא מעט בדיקות שיכולות לתת לה תמונה יפה של מצבך, וגם אתה יכול להעיד על המצב שלך לא מעט... יש לך יכולת התנסחות די מכובדת
, לא לשכוח...הדברים שאנחנו אומרים בזמן בדיקות הם מאוד חשובים לרופאים שלנו
אז הלכה בדיקה, אני סומכת עליך שתתלונן בהנהלת וולפסון כשהדברים ירגעו אתה בהחלט אמור לקבל את תדפיס הבדיקה, זה שהמכשיר ישן זה לא מעניינך בכלל... שורה תחתונה,
שלי, סמוך על הפרופסור , אל תעשה בדיקה על חשבונך אלא אם יש לך את הכסף ואתה מרגיש שאתה מוכרח ומאוד חשוב לך... (רצונך כבודך כמובן),אני במשך כל שנות הטיפול בי ואני ברוך השם מאוזנת
- לא עשית ולו פעם אחת את הבדיקה הזו
שתהיה שבת שלווה ובריאה...

liort19

New member
לא התבקשתי...

להביא את התרשים עצמו, אלא את התוצאות. פשוט אמא שלי הבינה שEEG אפשר לפרש גם אחרת, בעין לא מיומנת (=וולפסון). כלומר, זה שרשום שבזמן חסך שינה יש לי פעילות אפילפטיפורמית כללית זה יפה מאוד, אבל מי אמר שהם פירשו את זה נכון... לכן, אנחנו רוצים לתת לנויפלד להסתכל על התרשים עצמו!!! שאר הבדיקות שעשו לי שם לא משנות, כי הם לא הראו כלום! הבדיקה היחידה שהראתה משהו, זו הבדיקה הזו של חסך השינה
יש להם שתי מכשירי EEG, לי פשוט עשו את הבדיקה עם המכשיר הישן יותר, שלו אין אפשרות לחבר מדפסת, וכן לא ניתן להוציא לי את התרשים...

זה שיא החוצפה

התוצאות זה כמה מטר של ניר אתה עברת דרך רופא מוולפסון או רק ביקשת EEG? שב לוולפסון על המח ואולי תגלה שיש מדפסת או איזה סיפור אחר. אולי מכשיר נוסף, המדפסת אצל מחלקה אחרת, בתיקון.......יש פה איזה שקר. דרוש מהם להחזיר לך את החיוב(טופס) כי הם לא מסרו את כל הפרטים על הבדיקה, והתממות שלהם לא תעזור להם,אנחנו ב-2004 , תאיים בתביעות קטנות וזה יעלה להם ביותר. לך להנהלה. ואין מה לעשות תדחה את הפגישה עם נויפלד.

ufo11

New member
שמע, אני לא יודע מה להגיד לך...

הרופאה שלי היא אומנם כבר לא רופאה בבית חולים, אבל היא טורחת להגיע לשם ולראות את האי אי ג'י שלי... בבדיקה האחרונה, הצלחנו להוציא את התרשים מהבית חולים על ידי השארת פקדון והתחייבות להחזיר תוך חודש. אז תנסה לסדר את זה איכשהו. תלך לבילינסון, באמת. אני מאוד מרוצה. לדעתי, אל תסתמך על דעת בית חולים, אלא על דעת הרופא הפרטי שלך שמטפל בך (אפילפטולוג - לדוגמא, נויפלד)... לא יודע זו דעתי.

איזה עצבים!!! לקחת אוויר בבקשה

בית החולים בסדר גמור. תקלות קורות גם בבתי חולים גדולים. רופא שאתה מוזמן אליו יכול להתקשר למכון ולקבל תשובה אמיתית גם אם לא ניתן לקבלה על ידך. לא להלחץ. זה לא סוף העולם. נכון שלא ישנים יממה שלימה וזה מכעיס אבל ישנם דברים גרועים מזה. להצתייד במספר הטלפון של הרופא/ה שערכו את הבדיקה או מכון אי אי גי היכן שבוצעה התשובה ולאמר שהתשובה תנתן רק לרופא טלפונית. במקרים רבים מי שנותן תשובה הוא רופא בלבד. על פי שיקול דעתו יתן תשובה ביד המטופל או לא. תלוי בהחלטת מנהל המחלקה. זכור/י שהנוירולוגים מכירים היטב האחד את השני ויש ביניהם הסכמים על שיתוף פעולה. במקרה הגרוע מכל, יעשו שוב בדיקה לאחר זמן אם יהיה צורך. חבל להתרגז
שנה טובה אם מעט אופטימיות
.

liort19

New member
היום הייתי אצלם...

הם נתנו לי את התרשים של הEEG הראשון, בלי החסר שינה, אבל זה לא הכי עוזר לי כי הוא יצא תקין... מה שגילו זה שיש לי בעיה בזמן חסך שינה, לכן רצינו לקחת את התרשים (לא את התוצאות!!!) לפרופסור, שהיא בעצמה תראה. אבל כמו שכבר אמרו לנו, ביש מזל - זה היה במכשיר הישן ואין אפשרות להוציא משם את התרשים - אבל מי שהייתה שם אמרה שהיא בעצמה הסתכלה וזה היה חד משמעי... אז נסתפק! למזלי הMRI כבר הגיע היום יחד עם בדיקות הדם ככה שאני "מצוייד" למחר, למפגש עם פרופסור מירי נויפלד

liort19

New member
דיווח חם מהתנור ../images/Emo66.gif

באתי לתור אצל פרופסור נויפלד היום - ותנחשו מה, היא בחו"ל
אז הלכתי לדוקטור ציסטיק... פעם הבאה אני אחכים להתקשר קודם לברר שהיא שם... קיצר, יש לי פעילות אפילפטית בזמן של חוסר שינה אז אני צריך להימנע ממצבים כאלו! כמו כן נתנו לי מלא עצות לגבי זהירות כך שהחכמתי מאוד בנושא, היה מעודד
נ.ב. במקרה מי שקיבלה אותי שם, היא אתי אברהמי - מהפורום... אישה מקסימה!!! היה מה זה מצחיק D-:

moribat

New member
איזה עולם קטן......

מצויין שאתה יודע ממה צריך להזהר כדי להמנע מהתקפים.

liort19

New member
באמת עולם קטן ../images/Emo24.gif

אם פוגשים אנשים מהפורום הזה, במקרה בתור לרופא... D-:

למעלה