איזה עצבים!

dilan angel

New member
איזה עצבים!../images/Emo46.gif

למה????? אני שואלת למה?!?! למה מישל לא הייתה מועמדת לפחות בפרס אחד בEMA ? האירופאים לא מבינים במוסיקה ,הא?.... ~יו איזה עצבים~

OrdinaryDay

New member
../images/Emo3.gif

כנראה בגלל שהיא לא אנורקסית-בלונדינית-חצי ערומה-שרה עם פלאביבאק, אז היא לא נחשבת... יו נאו...אלה שכותבים ומלחינים את השירים שלהם בעצמם לא נחשבים. להיות מוכשר בעולם המוזיקה? חס וחלילה! (
)

נראה לי שאת ממש ממש אבל ממש

צודקת.....נראה לי שהעולם היום מחפש אנורקסיות שחושפות 80 אחוז מהגוף שלהן...שלא כותבות לעצמן ת'שירים ומלוקקות...ושטחיות...ובעיקר זנותיות...הרי בזכות זה שהן זנותיות הן מקבלות כסף בעיקר ולא בזכות המוזיקה.... וזה באמת מכעיס שמישל לא הייתה מועמדת...לפי דעתי היא ממש מוכשרת ויש לה מוזיקה יפה שהיא מלחינה וקול יפה...לפי דעתי היא פשוט הזמרת...היא פי אלף מכל הזמרות שמנסות לחכות אותה: אבריל לוין, מריה וילסון, קיםליאן.....וכ'.... חבל שאין לה הערכה...

little bry

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אנשים היום באמת מחפשים אנשים כמו קיילי בריטני כריסטינה מדונה בקיצור את כל אלה שמוכנות להראות בשביל כסף... חבל שהם לא מסתכלים טיפה קדימה לכיוון של מישל...

E

Elektra Natchios

Guest
אני עדיין טוענת שהיה לה מזל

שגילו אותה.. כי מה שהולך היום זה בדיוק.. בעצם מה שאמרתם.. אבל אני לא רוצה שהיא תתפרסם... (חכו להסבר!) ברגע שמישהו ממש מתפרסם אז מתחילים לרדוף אחריו כתבים ואז מתחילות כל מיניי רכילויות והשטויות האלה.. אותי זה ממש מעצבן, אני לא אוהבת לשמוע שטויות על זמרים/זמרות שאני אוהבת! הנה למשל עכשיו בשער של ראש 1 כתוב "מי מתנשקב פפרצי?" - מה אכםת להם? שיהיה להם לבריאות! נדחפים לכל מקום!! (צריך לרצוח את כל הצלמי פפרצי! אני רצינית!) חוץ מזה אני מעדיפה לשמור את מישל לעצמי

E

Elektra Natchios

Guest
ררר!! אני שונאת לקום בשעות כאלה!

(האמת שאני אוהבת
) אבל זה הופך אותי לגמרי! תיקונים - 1. מי מתנשקב פפרצי? = מי מתנשק בפפרצי? מה אכםת להם? = מה אכפת להם?...

E

Elektra Natchios

Guest
אני לא אומרת שזה רע..

אתם צודקים אולי קצת יותר פרסום.. אבל זה ממש מעצבן כשמתחילים לרדת על זמרים בעיתון!!

dilan angel

New member
צווודקתתתת

כאילו מעריצים זה כיף וסבבה... אבל מי אנחנו בכלל שנתעניין לה בחיים הפרטיים שלה?!!!?!?!?! חוסר פרטיות זה הדבר הכי מבאס בעולם!

למעלה