איזה עצבים!!!

shambi

New member
איזה עצבים!!!../images/Emo46.gif

זוכרים את העבודת מחקר בסוציולגיה?.... היום היה אמור להיות היום האחרון. גיליתי שנשאר לי פרק אחד להשלים [ממש לא בעיה]. חברה שלי ואני עבדנו ביחד על הפרק הזה מ 7:30 בבוקר ועד שעה 14:30, שעה לפני ההגשה האחרונה. בשיא הלחץ אנחנו ממהרות להשלים את העבודה ולערוך מחדש. בשעה 15:00 כשחברה שלי הייתה בדרך לבית ספר להגיש את העבודות שלנו אני מתקשרת לחברה אחרת [שהייתה בדיוק עם עוד 2 חברות שעבדו על העבודה] והיא אומרת לי בשיא האדישות שתאריך ההגשה נדחה למחר בשעה 12:00 והם דיברו עם המורה שעתיים לפני שדיברתי איתה!! איזה עצבים! 3 חברות והם בכלל לא חשבו להודיע לנו.. אפילו בהודעה.. כלום! הוצאתי על אחת מהן את כל העצבים שלי והיא שתקה.. באדישות! גם למורה עצמה לא היה חסר.. היא גם הייתה צריכה להודיע! סתם מורה צעירה חסרת ניסיון. אנחנו המחזור השני שלה שהיא מגישה לבגרות.. מה זה בכלל?? וואלה יופי!

shambi

New member
רק יחידה?

בדרך כלל זה 2 יח"ל פסיכלוגיה ו 2 יח"ל סוציולוגיה ועוד 1 יח"ל שזה מתודולוגיה או עבודת חקר שבלעדיה אתה לא מקבל את ה 4 יח"ל של פסיכלוגיה וסוציולוגיה. אבל זה רק למיטב ידיעתי אני יכולה לשאול את המורה שלי. מעוניין? ואם אתה אוהב את המקצוע, אז למה לא? אני חושבת שזה מעניין..

אני רוצה להוסיף לי בגרויות

שיהיו לי יותר יחידות חיפשתי ספרים של "מיקוד 2003" וחשבתי על יחידה בסוציולוגיה,זה נראה לי מעניין,זה כדאי בכלל?,אפשרי בכלל?

shambi

New member
כמו שאמרתי

אני לא בטוחה אם זה אפשרי לעשות רק יחידה אחת אבל אם זה אפשרי אז כן, אני חושבת שכדאי לך.. אותי זה עניין מאוד

למעלה