איזה עצביםםםם

EdEn and NiCkY

New member
איזה עצביםםםם

סופשבוע הזה ההורים שלי ו2 אחים שלי נסעו מטעם העבודה של אבא שלי למלון באילת עכשיו מהעבודה שלו חילקו בכל חדר דיסק של כוכב נולד {איזההה כיףףף חיחי למרות שידיד שלי רצה לקנות לי את זה ליום הולדת} עכשיו ביום שישי בערב היה להם הופעה עכשיו איזה הופעה זאת הייתה הופעה של לא נפסיק לשיר כיאלו היה להם שם תחרות בין העבודים מי היו המנחים?!?! כן כן צביקה הדר אסף אשתר וגם מיטלמן{או אי שכותבים את השם הזה} היה שם. אחרי התחרות לקראת הסוף אימא שלי הייתה עייפה אז היא וח שלי הלכו לעלות לחדר ואז כזה הן מחכים למעלית ומיי פתאם יוצא משם ....כן כן שירי מימון עכשיו הם באים להכינס וז אימא שלי כז עושה לאח שלי נחש מי זאת?זאת שירי מכוכב נולד...אבל הם לא דיברו איתה כי היא דיברה בטלפון... ואז היא נתנה הופעה של השירים עטןף ברחמים וכשאת עצובה.... אבל אם אני לא טועה אבא שלי אמר שהיא לא ממש שרה יפה כמו בתחרות ...ו וכד"א יש לנו מצלמת מחשב אבל האבא החכם שלי שכח לקחת אותה אם הוא היה זכור אז הייתי שמהב לכם תמונות...וזהו

perrinat

New member
אז למה עצבים../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

יש לך דיסק של התוכנית, מה רע

ממ..בקשר לאיך שהיא שרה..

כשהיא שרה ב"שניידר" גם אני שמתי לב שהיא לא שרה מדהים כמו בתוכנית..אולי עניין של הגברה..או משו

שירי הופיעה באקזיט היא שרה ממש

טוב שם! אולי לא ב-ד-י-ו-ק כמו בתוכנית אבל כל פעם ששרים זה יוצא אחרת אבל היא עדיין שרה מדהים.. אין מה לעשות- יש לה את זה:)

EdEn and NiCkY

New member
חיחי כן יש את הדיסק

אנחנו חורשים עליו בבביייתת אבל רציתי תמונה וחתימה!!!! ובקשר לאיכות זה יכול להיות אבל רק שתידעו שאני שומעת את השירים "כשאת עצובה" ו"עטוף ברחמים" ואז אחרי זה א ני שומעת "דון קיחוטה" אז בשני השירים הראשונה היא שרה פי אלף יותר יפה מ"דון..." בשיר הזה היא ממש לא השיקעה אולי בגלל שהיא הייתה עסוקה בריקוד....

בקשר להופעה של שירי בגמר../images/Emo26.gif

היא אמרה ב EXIT, ששבוע לפני הגמר, הייתה לה הרגשה חזקה שהיא לא הולכת לזכות. אז היא החליטה לתת את מה שהיא יכולה, ופשוט להנות עם זה. היא החליטה שהיא עושה מה שהיא רוצה, לרקוד, להוריד את החצאית (לא להתפשט, אתם יודעים על מה אני מדברת) וכו'...

Liloush

New member
לדעתי שירי

נתנה את ה-הופעה. היא הייתה מעולה!!!! גם בריקוד וגם בשירה! היא הייתה צריכה לזכות (לדעתי), למרות שגם נינט מדהימה!!

למעלה