איזה עפיפון מתאים לגולש מתחיל

Giladh11

New member
איזה עפיפון מתאים לגולש מתחיל

אני גולש מתחיל שעדין מתנרנר בעליה על המגלש ברצוני לרכוש עפיפון חדש מסתבר שעפיפוני 2008 באים ב 4 ולא עם 5 חוטים והם מחוברים למעין ריתמה בתחתית העפיפון מנסים לשכנעני שעדיף לרכוש מודל של 2007 עם 5 חוטים כיוון שכמתחיל דרושה יציבות בזנית ועליה קלה מהמים ברוח חלשה היש אמת בטענה ?? תודה

hagitoz

New member
היי גלעד

אז ככה, לגבי זה שאתה עדיין "מתנרנר" (שם יפה
) בעלייה על הגלשן זה בסדר וזה יגיע, כולם עוברים את זה, ההתחלה קצת מעצבנת ואחר כך יהיה טוב ואפילו תהייה ב"עננים" כשתצליח. אתה צריך להבין שיש 2 סוגי מצנחים (כולם דרך אגב מחוברים לריתמה שבשפת הגלישה נקרא:טרפז), לגבי המודל זה בהחלט לא משנה 2007/ 2008 (תלוי כמה כסף אתה רוצה להשקיע) תמיד חדש יותר כיף
. אני יכולה להגיד לך שבשנים האלו שציינת לא משנה מה תבחר, אתה תהנה ותסתדר. חשוב שתבין שיש שני סוגי מצנחים: 1. מצנח שנקרא C ומצנח שנקרא שטוח. ההבדל: מצנח C - באמת רובם היום מגיעים עם חוט חמישי (מטרת החוט חמישי הנו: עזרה בהנפה מהמים), תאמין לי שהיית גם לומד להתסדר עם מצנח C בלי החוט החמישי אם היית לומד ומבין את הטכניקה הנכונה להנפה מהמים (כלומר: השיקול לגבי החוט החמישי לדעתי לא צריך להיות). במצנח C - בכל נקודה למצנח יש כוח, כלומר לא ניתן לנטרל את הכוח של המצנח כפי שניתן יחסית במצנח שטוח לעשות, למצנח שטוח יש טווח רוחות מאוד גדול והוא מאוד נעים למתחילים ונותן הרבה ביטחון בגלישה, אתה יכול להחליט שאם מאוד חזק לך אז אתה מעלה את הבר כלפי מעלה והכוח יורד באופן משמעותי והמצנח גם לא נופל. תראה, יש יתרונות וחסרונות כמו לכל דבר (ולשני הצדדים - מצנח שטוח/ C), אני יודעת שזה מבלבל ויש הרבה חברות טובות היום, חשוב שתקבל המלצות על מה שתבחר אבל גם לא יותר מדי כי אז עוד יותר תתבלבל, חשוב המחיר שיהיה סביר למצנח ומאוד חשוב זה שוק שיש בארץ לאותו מצנח כדי שתוכל להחליפו במשהו אחר בבוא היום ולא תאבד הרבה מערכו. לגבי הרוח החלשה שהזכרת, פשוט כך בחשבון שצריך מצנח קצת יותר גדול בעל שטח יותר רחב ברוח חלשה ולא משנה איזה סוג מצנח, כשיש רוח כל מצנח יעלה וכשאין רוח, צריך להגיע לחוף בשחיה. מקווה שעזרתי קצת, אשמח לשאלות נוספות, :) חגית עוז

kiteaway

New member
ציוד קייט 08

הי חשוב לדייק,ב08 יש לא מעט קיטים שהם עדין עם החוט ה5,לומר לך שזה קיט יותר יציב,,,?לא ממש,לדעתנו הכי נכון לפני רכישת קייט זה האפשרות לחוות אתו גלישה ורק אז לראות מה מתאים באמת,הקיטים השטוחים ללא ספק כבשו את עולם והם הקיטים נמכרים ביותר,הסיבה לכך זה טווח רוחות רחב יותר גם בטווח העליון וגם בתחתון,בנוסף לזה כול נושא הבטיחות הוא מובנה יותר בקיטים השטוחים אתה מוזמן להגיע אלינו לינאי ולנסות מיספר דגמים וחברות שאיתן אנחנו עובדים,בלייד,נייש,בסט,אני משוכנע שתוכל למצוא את מה שאתה מחש,4 חוטים ,שטוח, 5 חוטים ,בקיצור הכול 098666991 www.kiteaway.co.il

למעלה