איזה עיר מסריחה!

LoLiE pOp

New member
איזה עיר מסריחה!

אני בת 14 וכל יום בחופש הגדול אני וחברות שלי יושבות ביד לבנים...אין שום דבר לעשות בעיר הזאת! אם אנחנו רוצות לצאת למקומות אחרים זה רק עם מונית ומונית יקרה ולכן אנחנו לא כל כך יוצאות מחוץ לעיר..אני פונה אליכם חברי עירייה : אנא ממכם בנו מועדון לנוער .. אחר כך מפלאים שיש בעיר ונדיליזם... בני הנוער בעיר כל כך משועממים וחסרי מעשש הם מתוך השיעמום מתחילים להרוס ולצייר גרפיטי על מבנים בעיר! אז בבקשה התחבוגם בנו בני הנוער... די לשימום!!
 

LoLiE pOp

New member
אוטובוסים זה מסוכן!

אוטובוסים זה מסוכן בגלל המצב הביטחוני וההורים לא מרשים.. איך את\ה מבלה בחופש?
 
אוטובוסים אין בשעות הלילה שאנחנו

יוצאים..ובגלל זה תמיד יושבים בגן במגדיאל..אבל כבר אי אפשר כי יש שם יותר מדיי ערסים..אז תמיד יוצאים לארומה או סטוק...אבל זה נמאס וזה סתם ביזבוז כסף לפעמים וגם מוניות מתבזבות..ולא תמיד יש כח לחזור ברגל...אז פעם ב..יוצאים לכפ"ס..רעננה..וכו'... סתם עיר מסריחה..ממש עזההה
 

חיפiשית

New member
צודקת..

עיר משעממת.. אני פשוט יוצאת מהעיר..חח עם אוטובוסים מה לעשות <--תאמת שזה לא כזה גרוע וגם לא כל כך יקר. ועוד מעט יש ארועים בהוד השרון הסרטים והופעות ויש גם מסיבה כלשהיא בנווה נאמן..אז לא יהיה כל כך משעמם.
 

La Gamba

New member
לפחות יש סרטים

אבל אם רוצים לבלות, אז עדיף להתרחק מהוד"ש, אין מה לחפש כאן, (חוץ מבאזור תעשייה)
 

n0fit

New member
היי גם אני מהוד השרון!!!

אני גרה ליד יד לבנים כיאלו מאחורי משהו בסביבה ביד לבנים יש ממש הרבה ערסים אני לא אוהבת ללכת לשם אבל ליפעמים אני הולכת אבל ממש משעמם שם!! את מגדיאל אני לא אוהבת כול כך חשוך שם!!!ויש שם ערסים!! אז בקיצר אני לא ניתקעת בעיר שלנו!!!אנחנו יוצאים או באוטובוסים מוניות רכבת הורים העיר שלנו ממש משעממת!!!אולי ליפעמים שאין לנו כח לצאת מהעיר וכל זה או סתם לשבת לדבר אנחנו הולכים לשוקולטה ארומה אמנון ותמר בכו'... נירא לי שהבנתם!בקיצר תנצלו את החופש!!!!!יש אותו רק פעם בשנה וחבל סתם לבזבז אותו@!!!!היום הלכתי חוף של סלקום אז אמא של חברה שלי הסיע אותנו לרכבת ואז לקחנו אוטובוס אין מה לעשות וזה מעצבן ליפעמים שאתה צריך להיות טלוי באנשים אבל אין מה לעשות קצת ארוך(זה ההודעה כי ארוכה שעשיתי) אז מקווה שגם אתם חושבים כככה!!!
 

n0fit

New member
חחחחחחחחחחחחחח....

נירא לי שכדי! מממממממממ...........מה אפשר לעשות אפר אולי לעשות פינות של כול מיני כיאלו חזרה ללימודים כול מיני!!!? לא?
 
למעלה