איזה עיצבון!!!!!!!!!!

b a m margera

New member
איזה עיצבון!!!!!!!!!!

החברים שלי לא רצינים בכלל לגבי הסרט שאני רוצה ואני רוצה יותר ג'קאסס בסרט יותר מסקייט כי אני דפוק בסקייט ואני תותח בג'קאסס ואני מעדיף יותר וזה כזה מעצבן!! והם חושבים שזה קל לערוך!! וגם הם לא רוצים לעשות דברים הגיונים זה מעצבן אותייייייייייי

AdShEaTaKoRe

New member
אז תגיד להם שמניסיון זה ממש לא קל..

שמע בשביל משהו כמו קליפ של 3 דקות אתה צריך לצלם משהו כמו 3 עד 4 שעות ולעבוד על זה משהו כמו יום יומיים אז קח בחשבון או שאם אתה יודע את זה כבר אז תגיד את זה לחברים שך...

b a m margera

New member
אמרתי להם!!

ואנחנו רוצים לפחות לעבוד עליו עד חנוכה והם אומרי "זה לא עבודה שאתה צריך להגיד יש לך מלא זמן!!" זה מעצבן גם עם יש לי אז יש לי דברים אחרים על הראש זה כזה מעצבן!!! זה קשה לאללה לערוך.... יאללה אני עושה סרט ג'קאסס לבדדדדדדדד

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחחחח קשה מאוד לבד...

וזה מזכיר לי... ביאץ' מתי ממשיכים לצלם? יש לנו כבר קצת יותר מ3 שעות לא? הל... יש לנו משהו כמו 5 שעות או יותר....

omni96

New member
חחחחחחח

Kill these bustrds ! בראסמי אבל אין לך מה לעשות

b a m margera

New member
כןןן אין מה לעשות.....

אף אחד מהם לא מבין כמה הג'קאסס חשוב לי.......

VVEE MAN

New member
אל תידאג אתה לא לבד

אומנם הקבוצה שלי רוצים כל הזמן לצלם ג'קאס והם אוהבים אבל יש דברים שהם פוחדים צריך לעודד אותם אבל הכל יהיה בסדר אני אעשה מהם גברים! ואם קטעי סקייט אין לנו בעיה יש פה רמה טובה וכולם מתים שיצלמו אותם

omni96

New member
עצה לשניכם

בקבוק וודקה טוב יגרום להם להחליט החלטות נבונות ! ואת האמתי שלי זה לא יעזור בקבוק וודקה כי אני מסטול טבעי !

1הרוצחת

New member
יש לי רעיון (../images/Emo12.gif)

תעשו חצי חצי חלק אחד סקייט וחלק אחג ג'אק אאס ואפשר גם לשלב ולעשות תוך כדי נסיעה על סקייט ג'אק אאס!!! תחשוב על זה...

b a m margera

New member
אמממממ....

עשינו אבל הם רוצים לנוסע על סקייט יעני לצלם סלידים גריינדים פליפים וכו'

1הרוצחת

New member
אז.....

אם אתם חברים אמיתיים תיצתרכו להיתפשר
... חחחחחח סתם... אבל חייבים להיתפשר

s n r

New member
זה מה שאני אמרתי לא שנעשה!!!!

הוא רוצה יותר ג'קאס ויש כאלו שלא עושים בכלל

b a m margera

New member
ויש כאלה(אני) שלא רוצים סקייט

כי הם לא יודעים כלום בסקייט מלרדת מדרגה בהולי

omni96

New member
אז תלמד

עם הזמן אתה תצטרף אליהם וגם אתה צריך לעשות את הויתור שלך. תחשוב על זה מה אם כל אחד היה רוצה משהו ולא היה מוותר היה בלאגן שלם !

למעלה