איזה עולם...

sushi123

New member
איזה עולם...

לא ברור לי למה ואיך זה קורה לי, אבל כל החברות שלי בהיריון. אחת - מאוד רצתה והצליחה אחרי תלאות רבות (שתי הפלות שאחת מהן בחודש התשיעי להריונה) השניה - יש לה כבר שלישיה בני שש ועכשיו היא בהיריון שהיא לא תכננה היא מבולבלת מתרגשת וגם אני בשבילה. היא עכשיו סקרנית לדעת כמה עוברים יש לה. השלישית - אם לשלושה ילדים גדולים, נכנסה להיריון והחליטה שכלכלית היא לא יכולה להרשות לעצמה והיא הפילה (נורא הרגיזה אותי!!!) הרביעית בהיריון בחודש השלישי מספרת לי על עייפות וכמויות אדירות של אוכל שהיא אוכלת.... וזה לא נגמר... בקשתי מהן שידביקו אותי כנראה עונת היחום התחילה...

btal

New member
עולם הפוף ולא פייר../images/Emo4.gif

אני מבינה אותך לחלוטין . פתאום נראה שדווקא שאת מחכה ומצפה זה מגיע ובא למשיהו אחר . מתסכל לדעת שיש כל כך הרבה הריונות מסביב אבל תחשבי שמבחינה סטטיסטית - החסידה חייבת להגיע ולבקר גם אותכם. אני מנסה לעודד אותך ובדרך מעודדת גם את עצמי כי גם לי נמאס כל חודש להיות במתח של המחזור (אם יגיע אולא) ואם החודש זה יהיה זה. אבל ... ותמיד יש אבל גדול תחשבי חיובי - בסדר בטוח יהיה !!!!!!!!!!!!! וכמו שציינת הלוואי שעונת היחום התחילה ושתדבקי כמה שיותר מהר. תזכרי תמיד שם המשחק הוא: ס-ב-ל-נ-ו-ת !!!!!!!!!!!! יום טוב

ktv

New member
אני כל כך מסכימה!!!!!!

כל מקום שאני הולכת- הריוניות, תינוקות, עגלות, מתי תורי? כל מה שרק מדברים- איזו עגלה, ואיזה שם- והלב נצבט. אבל יום אחד יגיע תורי. חייבים להיות אופטימיים!!!

28קטנה

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לכל החברות של סושי !

זה מזכיר לי את התקופה (שלא היתה כל כך הרבה שנים אחורה) שבה כככל החברות שלי התחתנו בשמחה גדולה ואני הייתי "הרווקה הזקנה" האחרונה ובכל החתונות איחלו לי "למצוא מישהו" עם מבט עצוב כזה... אז זהו שמסתבר שכמו שכולם בסוף מתחתנות גם לכולנו יהיה בסוף ילדים... וזו לא ממש תחרות, דוקא אלו שמהרו להתחתן עם החבר הראשון עכשיו מתחילות גם להתגרש כך שמבחינתי אני מעדיפה להיות קצת אחרי כולם... ועוד משהו אני לחלוטין מאוהבת בבן המתוקי של חברה הכי טובה שלי ומזמן אני מגיעה אליה כדי לשחק איתו ...

למעלה