איזה עולם מחורבן
כבר כמה חודשים שוו' מסתובב מפוחד, מנסה להגן על אמא שלו כי אבא שלו איים לרצוח אותה. גם אותו האבא איים לרצוח, כי הוא מגן על אמא. אמא שלו העזה להתלונן במשטרה, השוטרים פנו לבית משפט, אבל השופט הסתפק בצו הרחקה של 200 מטר מהבית. וו' מת מפחד, הוא סיפר לשוטרים שאבא מסתובב עם סכין, אפילו ישן איתה. היום בצהרים השוטרים באו לבית הספר לספר לוו' שאבא שלו הצליח, הוא רצח את אמא שלו בדקירות סכין. הוא מיד אמר להם- אבל אמרתי לכם שהוא יכול להרוג אותה
ואני חושבת לעצמי אלוהים אדירים, מי ישמור עכשיו על וו'? אין לו אמא, בעצם אין לו גם אבא. יש עוד אחים קטנים בבית. מי יגדל אותם. אתם צריכים לראות את הילד הז. שנה וחצי בארץ, מסתובב עם ציציות בחוץ וחיוך מנומס וביישני. מותק של ילד. בחודש האחרון החיוך כבר לא היה אותו חיוך. היו ימים שהוא לא בא לבית הספר או הלך מוקדם, לשמור על אמא שלו. איזה עולם זה שילד בן 13 צריך לשמור על אמא שלו, ואיזה חיים יהיו לילד הזה ש"לא הצליח" לשמור על אמא שלו. ומי השופט המחורבן שנתן לאבא שלו אפשרות לרצוח. ומי השוטר המחרובן שלא הצליח למנוע את הרצח למרות שהעובדת הסוציאלית פנתה למשטרה שעתיים קודם ואמרה שהאשה בסכנה. עכשי הם אומרים שהיתה תקלה. אמא לששה ילדים נרצחה ואתם קוראים לזה תקלה? תקלה??. אני חושבת על וו' ' ושוב אני בוכה, אמא שלו בטח היתה אשה מיוחדת, כי לגדל כזה ילד קסום כשאת אשה מוכה, עולה חדשה וחרדה לחייך זה לא משהו מובן מאליו. ועכשיו וו' נשאר בלי אמא. מה יקרה לו עכשיו? ישלח לפנימיה? יעבור לאחותו הגדולה? יתפרק? יתחזק? בתיה
כבר כמה חודשים שוו' מסתובב מפוחד, מנסה להגן על אמא שלו כי אבא שלו איים לרצוח אותה. גם אותו האבא איים לרצוח, כי הוא מגן על אמא. אמא שלו העזה להתלונן במשטרה, השוטרים פנו לבית משפט, אבל השופט הסתפק בצו הרחקה של 200 מטר מהבית. וו' מת מפחד, הוא סיפר לשוטרים שאבא מסתובב עם סכין, אפילו ישן איתה. היום בצהרים השוטרים באו לבית הספר לספר לוו' שאבא שלו הצליח, הוא רצח את אמא שלו בדקירות סכין. הוא מיד אמר להם- אבל אמרתי לכם שהוא יכול להרוג אותה