איזה עולם מוזר.....

איזה עולם מוזר.....

אתמול שנאתי את עצמי..... אני יודעת שששינאה זו מילה חזקה אבל היה לי קשה לראות את עצמי נשברת כמו שנשברתי....אתמול לראשונה אחרי 4.5 שנים בלי ה- X פתאום נזכרתי ברגעים יפים מחיי הנישואים... תקופה שהדחקתי מהזכרון מזמן.... באותו הרגע הבנתי שזהו..יותר גרוע מזה כבר לא יהיה.... ואספתי את עצמי התלבשתי התאפרתי ויצאתי לבריתה מהמשרד.... החלטתי שזהו...התפלשתי בעצב יותר מדי זמן (שבוע מבחינתי זה מותרות)... בכל אופן יצאתי שתיתי רקדתי ולאט לאט הרגשתי שהאנרגיה חוזרת....והיום בבוקר קיבלתי טלפון (שכבר חשבתי שלא אקבל) שלא רק גרם לי לחייך (אני עדיין עם חיוך) אלא החזיר לי את האוויר... אני כשאני לא במצב רוח טוב לא מצליחה לנשום מרגישה שהאוויר תקוע.... פתאום האוויר השתחרר וההרגשה מדהימה.... רק שימשיך.... יום נפלא לכולם

*יערית

New member
חיפוש

אחת האמונות שאני דווקה בה היא :כשהאדם רואה הכל שחור ולא רוצה לעזור לעצמו....השחור ממלא אותו עד עימקי נישמתו, כשהאדם רוצה לעזור לעצמו ועושה מאמצים בכדי לצאת מהנישה השחורה הזו שנכנס אליה{דיכדוך} אלוהים רואה..."מהאין יבוא עזרי?" רק ממך נשמה.....רק ממך... והנה הבוקר מישהו שמע וקרא את שעובר עליך בנפשך.... שרק ימשיך לך כך.....להוציא אויר דחוס.. ולהכניס אויר צלול לריאותייך.

פושפוש עוד צעד את בחוץ ../images/Emo24.gif

תנשמי עמוק, תעשי עוד צעד אחד ואת כבר בחוץ....וכל ה
יחזרו להם למקומם, כי יבינו שעם הזכרונות אנחנו יכולים להתמודד איתם לא. שולחת לך אור לבן ומזכך.....

למעלה