איזה עבודה לקחת

collie

New member
איזה עבודה לקחת

מה הייתם עושים? אם היו מצעים לכם 2 עבודות: אחד עבודה טובה ששקלתם לעבוד בתחום בגלל הלימודים וכסף יחסית טוב ואולי עם אפשרות קידום אבל זה לא עבודה שחלמת עליו כל החיים. עבודה מס´2: עבודה שמאד קרוב ללב שלך. עבודה שחלמת עליו מי אז שאתה ילד אבל לא חשבת ש בישראל מקבלים כסף על זה ופאתם אתה רואה ארגון אחד שמציעה כסף לעבוד בתחום. משכורת בשכר מינימום עם חודש התנדבות. גם פה אולי יהיה אפשרות קידום. כאשר התקשרו אליכם לברר עוד פרטים אתה פשוט רעדתה מרוב התרגשות שאולי יהיה לך סיכוי סוף סוף לעבוד עם מה שתמיד רצייתה וגם אחרי that you finished את השיחה לא הפסקתה לרעוד וזה דבר שלא קורה לך אף פעם. איזה עבודה היתה לוקח במידה והיו מצעים לך את שתי העבודות. (וכסף זה דבר שאתה צריך מאד) תודה

אז ככה

היות והים השוק מנצל את המצב ויכול להעסיק אותך ואז לפטר אותך ולעשות מה שהוא רוצה איתך עדיף ללכת על בטוח ורק על בטוח זאת אומרת כסף כסף כסף אחרי כמה זמן שהשוק יצא מהמיתון שניכנס אליו ותעבור הסערה יהיה זמן לצאת מהמיסתור ולחפש מחדש את האור ושיהיה בהצלחה

mrmistory

New member
תשמע לפני שתתן תשובה....

הייתי הולך לאותו מקום שיש לי פרנסה ממנו ולא התנדבות. היום לא מתקיימים מהתנדבות. לך על העבודה הזאת: אם היו מצעים לכם 2 עבודות: אחד עבודה טובה ששקלתם לעבוד בתחום בגלל הלימודים וכסף יחסית טוב ואולי עם אפשרות קידום אבל זה לא עבודה שחלמת עליו כל החיים בהצלחה.

נאבק

New member
עבודה מס´ 2 - ללא ספק

משום שחיים רק פעם אחת ולא לוקחים את הכסף לעולם הבא (אם יש אחד כזה) משום ששום כסף שבעולם לא מסוגל לגרום לאושר שחשת כאשר הציעו את העבודה. אני לא מבין את הרדיפה אחרי כסף, למה על מנת לצבור קניין חסר משמעות. ואני לא חושב שתוכל לסלוח לעצמך אם תיקח את העבודה הראשונה או לפחות אני יודע שאני לא אסלח לך ... זו רק דעה אישית של אדם שלא צריך להחליט את ההחלטה שלך אז אל תיקח ללב אלא פשוט תקשיב לו (ללב שלך).

collie

New member
זהו שאני חושבת כמוך

החיים קצרים מדי ואני תמיד רצאיתי את עבודה מס´2. אני באמת לא אסלח לעצמי אם התקבל והוותר על זה. אני כל הזמן חולמת על עבודה כזאת. עבודה מס´1 בשיווק מתיד יהיה אבל עבודה מס´2 לא יהיה כי זה הפרסום הראשון שאני רואה ולא יהיה לי עוד הזדמנות. גם בגלל שאיך שהרגשתי כאשר התקשרו אליה ואמרו שישלחו לי עוד פרטים על העבודה ואז יקראו לי לראיון אני יודעת שזה העבודה בשבילי. כאשר התקשרו אליה לראיון שני בעבודה מס´1 בכלל לא התרגשתי- כאילו זה היה שתם איזה שיחה. לכן אם התקבל יעבוד בעבודה שחלמתי אליו. וסליחה על העברית שלי אבל למזלי בעבודות האלה רק רוצאים את האנגלית שלי
תודה לכולם שענו לי.

נאבק

New member
הבחירה ומחשבה ...

אני שמח שבחרת בעבודה השניה אך לא משום ש"לא יהיה לי עוד הזדמנות" כי לצערי מספר הנביאים המוצלחים קצת דרסיטת והכל יכול לקרות אלא פשוט בגלל ההרגשה שיש לך כאשר את מדברת העבודה המתקרבת. בהצלחה, אני בטוח בהצלחתך

guyto

New member
בהצלחה בבחירה הנכונה....

קודם כול אני חושב שאם זהו חלום כלכך גדול, אשר כלכך ריגש אותך אז והעבודה מציעה משכורת נחמדה ויציבות סבירה פלוס , אז הבחירה היא השנייה.. אני משאר שכבר בחרת, אבל אני רוצה לציין שרוב האנשים לא עובדים בעבודות שמרגשות אותם בצורה כזאת, מקסימום נחמד להם בעבודה, כמו שאומרים שיחק לך המזל שיש בכלל משהו כלכך מרגש שאת יכולה להתפרנס ממנו. דרך אגב יהי מעניין לדעת מה המקצוע שריגש אותך? בהצלחה גיא

collie

New member
טוב אז העבודה שאני ../images/Emo107.gif ../images/Emo54.gif

מאד רוצה קשור לבע"ח. לעבוד איתם ולקדם את הזכויות שלהם. בדרך כלל עבודה כזאת זה בהתנדבות אבל יש מקום אחד שמשלם ושראיתי את זה לא believed והיתי יותר surprised שהם התקשרו אליה. אולי תחשבו שזה stupid אבל כל מי שknows אותי מיד אמרו לי שזה העבודה שאני צריכה לקחת אם אתקבל כי אני מאד אוהבת חיות וזה נושא שמאד מרגש אותי וכמו שאמרת הם היו מאד רוצאים לעבוד בעבוד שמרגש אותם. בכלל עוד לפני שחברים שעמו על העבודה הזאת תמיד שאלו אותי למה אני לא עובדת עם חיות. כן נראה לי שעשיתי את הבחירה (גם בעלי מאד support אותי) רק מקווה שאתקבל
תחזיקו לי fingers ואני בכלל מקווה שכל הפורום will find a job ונוכל לסגור את הפורום הזה. בהצלחה לכולם ושוב תודה על התשובות.

guyto

New member
בהצלחה

אני מקווה מאוד מאוד שתתקבלי כי עבודה זו הנה מקודשת, ומי אמור לעשות אותה אם לא אדם שמציעים לו עבודה כזאת והוא מרגיש כך ואני מצטט "כאשר התקשרו אלי לברר עוד פרטים אתה פשוט רעדתי מרוב התרגשות" אניט מקווה בשבילך וגם בשביל החיות שייקבלו אותך
ואל תשכחי שאין רק
יש גם
ועוד...

collie

New member
בינתים התקבלתי לעבודה מס´1

אז אני מתחילה ביום ראשון (אחרי שנה שלא מצאתי עבודה). זה עבודה בסדר אבל אם לא היתי צריכה את הכסף לא היתי לוקחת את זה אבל במקום complain אני צריכה לאומר תודה שמצאתי עבודה. אבל אני מאד מקווה שהתקבל לעבודה מס´2 וזה בטוח במה שאבחר.

מיצי123

New member
את ציינת באחרת התגובות ש-

שפת האם שלך היא אנגלית, לא במפורש אלא בעקיפין אבל ציינת זאת. לכן שיניתי את כל התגובה שרציתי לרשום לך בהתחלה (לא לוותר על מס´ 1 וכו´...)אבל בתור אחת ששפת האם שלה היא אנגלית כל הדלתות היו פתוחות בפנייך ת מ י ד, לכך לכי על משרה מס´ 2 ואני מאוד מקווה בשבילך שלא יעיפו אותך לרחוב לאחר חודש ההתנדבות כמו כלב מוכה קרציות. בהצלחה.

למעלה