איזה סרט..

Net Chick

New member
איזה סרט..

היי אנשים:) אז ככה אני בסרט שכבתי אתמול עם האקס שלי כן האקס שלי וזאת היתה הפעם הראשונה שלי וואלה לא יודעת אם לשמוח או לבכות אני כל הזמן בסרט ומתגעגעת להיות בתולה באמתתת פעם אמרתי יאללה מתי כבר אני ישכב נמאס כבר עוד מעט אני בת 19 . כמה אפשר .. הנה קרה ואני לא מרגישה שלמה עם זה בגרוש אני מרגישה כבר לא מיוחדת ועוד אחת , שדופקים אותה וזורקים אותה כי אני והאקס לא נחזור כי לא רוצה וגם הוא , אין זה טעות אבל מה לעשות לא בוכים על חלב שנשפך קיצור כולי בדיכאוןן =/ .

53RJ0

New member
למה צריך להיות בדיכאון?

לפי דעתי אין מה לבכות בכלל, צריך להתקדם עם הזמן. בשלב כלשהו היית מאבדת את הבטולין, עכשיו את כבר לא צריחה לחשוב על זה. אז שיהיה לך בהצחלה בהמשך הדרך, ולא צריך להביט לאחור.

לא בוכים על חלב ש.......

חשוב איך היתה החוויה הוא נתן לך הרגשה טובה ? נהנת להיות איתו? זה מה שחשוב אין צורך להרגיש זולה ובטח מהיום אין צורך לשכב עם כל אחד תבחרי רק את הטובים באמת שיענגו אותך ויהיה לך נעים לענג אותם שיהיה לך בהצלחה בהמשך בדרך

סוף מעשה במחשבה תחילה../images/Emo140.gif

עדיף להבליג לעצמך ... האמונה שלי אומרת שאם שכבת איתו זה כי רצית לשכב איתו, מכל סיבה שתהיה... אבל מאוחר מידי להצטער על זה ... הכי נדוש שיש אבל ---> הכל עובר בחיים תרגישי טוב

מה את בדיכאון?

בואי נגיד ששכבתם כי היה רצון הדדי? ועכשיו את מצטערת אז בסדר למדת לקח ויותר לא תעשי את זה לא קרה שום דבר מקווה שלפחות נהנית :)

חופ שיה

New member
עוד כמה שנים

את תצחקי על זה. לא מבינה מה אנחנו עושים עניין גדול מהבתולין שלנו , סתם עניין טכני שצריך לעבור. ההרגשה הזאת מהר מאוד תעבור לך , מה שלמדת מזה-זה לא לעשות סקס כשאת לא שלמה עם הרעיון ואז תחסכי מעצמך את ההרגשה שאת חשה עכשיו.

november76

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

בהחלט עניין טכני. לא מבינה מה כל הרעש מסביב.

דרדקן

New member
איך עניין טכני, איך?

בבוקר שאחרי הלילה בו איבדתי אני את הבתולים, השמיים היו כחולים יותר, השמש היתה נעימה יותר, הכל היה מצחיק יותר, לא היו פקקים, לא היו מלחמות, ראיתי דולפינים וצבים, הציפורים צייצו בכל מקום ושירתן היתה נעימה יותר, ולא היו אלה רק דרורים אפרוריים, היו שם שרקרקים וכחלים ואפילו טווס אחד (טוב הוא יותר קרקר מצייץ אבל לא משנה). והלחיים שלי כאבו המחיוך הדבילי שהיה מרוח לי על הפנים. לאבד בתולין זה פעם בחיים, אח"כ הכל משתנה והחיים לא יחזרו להיות יותר כפי שהיו. אז מה אם זה היה אצל זונה, אז מה אם לא נהניתי, אז מה אם קיבלתי כינים, דבר ושחין, אז מה אם מאז כל מי שסיפרתי לה שאיבדתי את בתולי אצל זונה ברחה ממני ומאז עברו כבר 12 שנים ואין, אז מה??? |אייקון של בכי תמרורים בלתי נשלט|.

לא מצליחה להבין

אם את לא שלמה עם זה, למה את ממשיכה לעשות את זה? את לא ילדה בת 12, את בת 19! דופקים וזורקים אותך, כי את נותנת לזה שזה יקרה. נסי את הגישה השניה. נצלי את אותם ותזרקי
ועכשיו ברצינות, כמו שאמרו, בתולין זה רק עניין טכני. סקס זה משהו אינטימי, ורצוי לפחות בתחילת הדרך לעשות את זה עם מישהו קרוב שמרגישים איתו נוח. הגוף הוא שלך ורק שלך. את זו שנותנת את האישור וההסכמה אם את רוצה סקס או לא. אני מאמינה שכל עוד לא תרצי, זה לא יקרה. נסי לחשוב עם עצמך. אולי את רוצה את זה כמו כל אחד אחר. אין לך מה להרגיש רע, זו לא בושה. תלמדי להנות מזה :) והכי חשוב - בפעם הבאה אל תעשי משהו שאת לא שלמה איתו. זה נכון לגבי כל דבר בחיים.

זיגזג

New member
איך רואים שלא קראת הכל ../images/Emo6.gif

אתמול הייתה הפעם הראשונה שלה... עד אתמול היא הייתה בתולה. היא רק מרגישה כמו אחת שדופקים אותה וזורקים... לא באמת עושים לה את זה... הבנת?

קרציה ../images/Emo13.gif

קראתי! אבל ככה זה שכותבים מהר.. התכוונתי לשאול למה היא המשיכה בכל זאת. אפילו נתתי לה כמה טיפים חשובים להתחלת הדרך המהנה בסקס..

למעלה