איזה סרט!!!..

The Lost Girl17

New member
איזה סרט!!!..

אתם לא מבינים.. כווווולם יורדים עליי שיש לי אובססיה לאנג'י..אני האמת לא מצליחה להבין למה..אני כבר הרבה שנים ככה..וזה לא כזה אובססיה..אני פשוט חושבת שהיא אחת הנשים היותר יפות שקיימות.. מחכה ליום שאני יוכל אי פעם לראות אותה..מי יודע.. אבל אנשים עושים לי סרטים!..לא אני לא לסבית..למרות שזה מאגניב..ואני גם לא חושבת שזה קשור..אבל בלי קשר..את אנג'י הייתי עושה אפילו לפני בראד פיט..בשיא הרצינות..חוץ מזה שאני חושבת שהיא שחקנית מדהימה.. ובחיים אני לא יפספס איזשהו ראיון איתה..או סרט שיצא.. בכל מקרה, שכולם יזדיינו מצידי..לא ככה?..

Im The Sun

New member
גם אני לסבית בשביל אנג'לינה../images/Emo42.gif

maya8aj

New member
THE LOST GIRL

אני כל כך מסכימה איתך!!!!!!!!!! ואני רוצה להגיד לך, שאנג'לינה היא אהבת חיי ולא משנה מה אין עליה אף אחת ואף אחד!!!!! וזה שאנשים עושים אותי חולנית זה מעצבן אותי ושאומרים גם לי שאני אובססיבית אני מסוגלת להרוג בנאדם כשהוא אומר לי את זה!!!!!!!!! אני אוהבת אותה וזהו! כל כך אוהבת אותה שאי אפשר לתאר... והיא יפהההההההההה אוא אוא כמה שהיא יפה... שואפת לשלמות... עוד לא ראיתי בנאדם מדהים כמוה!! אז באמת שכולם יזדיינו לא מבינים כלום מהחיים שלהם!

The Lost Girl17

New member
מסכימה איתך אחות...

אין ספק.. אחת הההההההההההההההה.... מה'כפת לי מאנשים..כולם זונות!

maya8aj

New member
חחחחח

תאמיני לי אהבה כמו שיש לאנג'י זה הדבר הכי טהור בעולם.. זו האהבה הכי מיוחדת שיש, מי שלא אוהב את אנג'י לא ידע אהבה מעולם! לא מבין כלום מהחיים שלו חחחחחח אבל עזבי אותך, אל תתעמקי באחרים, חבל על המאמץ, לא תביני... איך אפשר לא להבין אהבה של אנשים לאנג'י..?!?! איך אפשר? אנחנו מכבדים ת'דעה שלכם תכבדו את שלנו! ואל תהפכו אותנו למטורפים בגלל אהבה כל כך מדהימה לאישה כל כך מופלאה שאין בעולם סלבס כמוה שככה משקיע במעריצים שלו אוהב אותם\ כל כך קל להתאהב בה שהיא כזאת מקסימה!!!!!!

iwannakill

New member
וואלה צודקת.....

בישבילי היא מודל לחיקוי. לדעתי היא ממממושלמת! ואנחנו כאן כולנו כמוך, לסביות לא לסביות בישביל אנג'י אנחנו מוכנים להכל.. טוב יצא כזה נאום סוחט דמעות ואיחרתי בתגובה כי הייתי בירושלים ... היה כיף דווקא , ביקרתי בכותל בפעם הראשונה, ובבית המשפט העליון, היינו במשפט בג"ץ ששם דיברו על שדרות ופינוי מתנחלים ובכלל, קיצר היה כיף חוץ מה-6 שעות לימוד כל יום :(... חחח..השכמה היה הכי קשה : 6.45 כשכולנו הלכנו לישון רק ב2..

למעלה