איזה 'סרט' -איבבבב

• פותח הנושא nrsl
  • פורסם בתאריך

nrsl

New member
איזה 'סרט' -איבבבב

בערב יצאתי עם שני הכלבים לסיבוב, כמובן שאיב לא עשה שום דבר. חזרתי הביתה ונכנסתי להתקלח. פתאום אני שומעת את בעלי צורח על איב, שמתחיל להשתין בסלון,ואני צועקת עליו מהאמבטיה שיצא איתו החוצה מייד. איב המפוחד לא כל כך נתן שיקשרו אותו והתחיל /המשיך להשתין בחדר השינה שלנו. לבסוף בעלי הצליח לקשרו וירד איתו למטה (המעלית התקלקלה
מעצבן ) אני יוצאת מהמקלחת ורואה שעבר המון והם לא חוזרים- פתאום בעלי חוזר מתנשף ועם חצי רצועה ביד הוא מספר שאיב היה כל כך מפוחד,נכנס בין העצים בגינה, משך חזק ו...הרצועה (קצרה ממתכת !!) נקרעה. אני מיהרתי למטה עם רצועה אחרת ביד אחת וקבנוס ביד שנייה,ומצאתי אותו די מהר(יש לאמר) ליד הכביש כששתי נשים מנסות למנוע ממנו לרדת לכביש.(נשמות טובות
) בקיצור התקרבתי אליו והוא בורח ממני לתוך הגינה,מנסה לנופף בנקניק אך הוא ממשיך לברוח, לבסוף התישבתי על ספסל לא רחוק ממנו, וזרקתי אליו חתיכות קטנות של קבנוס כל פעם יותר קרוב עד שתפסתי אותו. הוא מאז נלחץ אך הצלחתי להרגיעו וה'אבידה' הושבה הביתה.
הקיצר הבוקר הוא רק ח.... בחוץ והשתין פעמיים בבית- פעם ראשונה תפסתי אותו על חם ונזפתי בו ופעם השנייה לא ראיתי אלא לאחר מעשה. אז מה אפשר לעשות כדי ללמד אותו גם להשתין בחוץ? רות וסליחה על המגילה חחחח

toomuchdogs

New member
וואו, מסוכן העניין, טוב שהצלחת לתפוס אותו

טוב שהבנת לא לרדוף אחריו אלא לחכות לו... תצטרכי לתת לו זמן ללמוד איפה עושים צרכים...ושוב, מה שעשיתם היה טוב חוץ מאשר הוא כנראה נילחץ מהצעקות... לתפוס על חם ולצעוד לא תוקפני יספיק ומיד להוריד אותו למטה. הצלחת להבין ממה הוא היה מפוחד בחוץ?

לפי הבנתי ומהסיפור על איב

איב לא יודע מה זה בית, הוא יודע מה זה להיות במכלאה ואני מניחה שסביר מאוד שהוא ינסה בכל הזדמנות לברוח החוצה ולכן דרוש כאן משנה זהירות איתו - במיוחד כשפותחים דלת או כשהולכים איתו לטייל. צריך להשגיח עליו בשבע עיניים כמו שאומרים, עד שהוא יסתגל ויבין שזה בית. גם אם הוא בית אומן,

nrsl

New member
היי, מה שלומך?

הוא מפוחד מכל דבר קטן, אפילו פאג קטן מלחיץ אותו והוא מתחיל להסתובב ולנסות לברוח. לדעתי הוא היה פשוט מפוחד מבעלי ומהצעקות שלו. נקווה שהוא יתרגל במהירה. (לעניין הצרכים) דרך אגב הוא די חכם בהתחלה הוא היה מושך ממש חזק,ואז לפי עצה שזכרתי מפה אני פשוט עוצרת ומתחילה ללכת רק כשהרצועה רפויה. אתמול בערב וגם היום בבוקר הוא הלך כמעט רוב הזמן יפה,הולך קצת ונעצר. ומשך ממש מעט-סיפרתי זאת גם לבעלי אבל גבריםקשה להם לקבל עיצות
יהיה טוב רות

למעלה