איזה 'סרט' -איבבבב
בערב יצאתי עם שני הכלבים לסיבוב, כמובן שאיב לא עשה שום דבר. חזרתי הביתה ונכנסתי להתקלח. פתאום אני שומעת את בעלי צורח על איב, שמתחיל להשתין בסלון,ואני צועקת עליו מהאמבטיה שיצא איתו החוצה מייד. איב המפוחד לא כל כך נתן שיקשרו אותו והתחיל /המשיך להשתין בחדר השינה שלנו. לבסוף בעלי הצליח לקשרו וירד איתו למטה (המעלית התקלקלה
מעצבן ) אני יוצאת מהמקלחת ורואה שעבר המון והם לא חוזרים- פתאום בעלי חוזר מתנשף ועם חצי רצועה ביד הוא מספר שאיב היה כל כך מפוחד,נכנס בין העצים בגינה, משך חזק ו...הרצועה (קצרה ממתכת !!) נקרעה. אני מיהרתי למטה עם רצועה אחרת ביד אחת וקבנוס ביד שנייה,ומצאתי אותו די מהר(יש לאמר) ליד הכביש כששתי נשים מנסות למנוע ממנו לרדת לכביש.(נשמות טובות
) בקיצור התקרבתי אליו והוא בורח ממני לתוך הגינה,מנסה לנופף בנקניק אך הוא ממשיך לברוח, לבסוף התישבתי על ספסל לא רחוק ממנו, וזרקתי אליו חתיכות קטנות של קבנוס כל פעם יותר קרוב עד שתפסתי אותו. הוא מאז נלחץ אך הצלחתי להרגיעו וה'אבידה' הושבה הביתה.
הקיצר הבוקר הוא רק ח.... בחוץ והשתין פעמיים בבית- פעם ראשונה תפסתי אותו על חם ונזפתי בו ופעם השנייה לא ראיתי אלא לאחר מעשה. אז מה אפשר לעשות כדי ללמד אותו גם להשתין בחוץ? רות וסליחה על המגילה חחחח
בערב יצאתי עם שני הכלבים לסיבוב, כמובן שאיב לא עשה שום דבר. חזרתי הביתה ונכנסתי להתקלח. פתאום אני שומעת את בעלי צורח על איב, שמתחיל להשתין בסלון,ואני צועקת עליו מהאמבטיה שיצא איתו החוצה מייד. איב המפוחד לא כל כך נתן שיקשרו אותו והתחיל /המשיך להשתין בחדר השינה שלנו. לבסוף בעלי הצליח לקשרו וירד איתו למטה (המעלית התקלקלה