עוד המלצה לסרט! מחיר הבגידה עם ג'ניפר אניסטון.. עלילה לא צפויה ומפותלת,סרט מגניב ביותר~!
D danielo18 New member 10/4/07 #6 עוד המלצה לסרט! מחיר הבגידה עם ג'ניפר אניסטון.. עלילה לא צפויה ומפותלת,סרט מגניב ביותר~!
R ReiKo New member 10/4/07 #16 LOCK, STOCK AND TWO SMOKING BARRLES 'ה'סרט! ראיתי אותו איזה 10 פעמים אם לא יותר ותמיד יש טעם של עוד... ציטוט שבעצם מסכם אולי את מה שהולך בסרט: Soap: A minute ago this was the safest job in the world. Now it's turning into a bad day in Bosnia.
LOCK, STOCK AND TWO SMOKING BARRLES 'ה'סרט! ראיתי אותו איזה 10 פעמים אם לא יותר ותמיד יש טעם של עוד... ציטוט שבעצם מסכם אולי את מה שהולך בסרט: Soap: A minute ago this was the safest job in the world. Now it's turning into a bad day in Bosnia.
M meiritamir New member 10/4/07 #18 ואם כבר בבימוי טוב... למי שאהב את לוק סטוק ואת סנאץ' - מאוד מאוד מאוד ממליץ לראות את הסרט החדש Smokin Aces מ-ע-ו-ל-ה!
ואם כבר בבימוי טוב... למי שאהב את לוק סטוק ואת סנאץ' - מאוד מאוד מאוד ממליץ לראות את הסרט החדש Smokin Aces מ-ע-ו-ל-ה!
S Shaycus New member 10/4/07 #22 עזבו אתכם סרטים לקחתי אתמול בבלוקבסטר את הפרקים הראשונים של נמלטים זה פשוט ענק, אני מחכה למחר לקחת את הפרקים הבאים.. יותר טוב מכל סרט שיש
עזבו אתכם סרטים לקחתי אתמול בבלוקבסטר את הפרקים הראשונים של נמלטים זה פשוט ענק, אני מחכה למחר לקחת את הפרקים הבאים.. יותר טוב מכל סרט שיש
M meiritamir New member 10/4/07 #32 אתה צריך לראות את האייקון שלי במסנג'ר של "מהההההההההההההההה" תתחיל לראות וגם את Heroes