איזה סרט אדיר

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gif המלצה ../images/Emo41.gif

טוסו לראות את 300 אחד הסרטים :)

my song

New member
אני השבוע

ראיתי את "היומן", וואיי.. מחנק של דמעות .. ולאחרונה בלי שום קשר אני ממש אוהבת סרטי אימה :)

my song

New member
לגמרי..

כל המחנק דמעות הזה גרם לי ללכת לכתוב שיר.. :)

JamicaniT

New member
../images/Emo25.gif

אני יצאתי לטייל. יומיים. :) אבל קחו שאלון. קצר הפעם. שם: גיל: עיסוק: איך עובר השבוע? מה התכנון להמשך השבוע? איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 5 שנים? מאכל השבוע: תמונה: טוב די.

danielo18

New member
הזכרת לי את הראיון שהיה לי השבוע...

מראיינת(בחברה ענקית,בראיון לתפקיד זוטר מאוד): "איפה אתה רואה את עצמך בעוד 5 שנים ובעתיד ולאן אתה שואף להגיע??" אני:"אני מתכוון להגיע הכי רחוק שאפשר, אפילו להיות מנכ"ל החברה שלכם!"

danielo18

New member
מה את חושבת?

הראיון היה ביום שישי,ועדיין לא חזרו אלי..מעניין למה..

danielo18

New member
זה ברור...

דבר ראשון שאני אעשה כאהיה המנכ"ל של החברה הזו - זה לפטר את אותה בחורה!

danielo18

New member
עידכון!!!!!

היא בסוף התקשרה,וקיבלה אותי לעבודה!!! עכשיו תורי להחליט אם בא לי עליה או לא.

JamicaniT

New member
עונה לעצמי. השעמום ..

שם: מורן. מורנית זה יותר נחמד .. גיל: 20. נראה לי שאני הכי קטנה פה .. עיסוק: עזבו .. איך עובר השבוע? כיף כיופק D: כמה זמן לא אמרתי את זה .. מה התכנון להמשך השבוע? קעקוע. אח. יא ראבי. איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 5 שנים? על ענן. מאכל השבוע: הלאפה שאכלתי מקודם. תמונה: הטיול הבא שלי .. http://img116.imageshack.us/img116/6033/p9280711lc2.jpg

my song

New member
איפה טיילת?

שירי 21 עוד מעט חיילת משוחררת ולומדת לפסיכו השבוע עובר כרגיל מהר+ ללמוד לאהוב את העירנות בלילה התכנון: ללמוד ללמוד ללמוד ולהפסיק בילויים, ולחזור לעשות ספורט. עוד 5 שנים - כנראה עדיין סטודנטית או בעבודה .. מאכל? המאכל התמידי .. שוקולד.

למעלה