איזה סירטון אדיר !

xcalibur

New member
מ-ד-ה-י-ם!

איך לעזאזל לא התפוצצו לו האוזניים בכזה עומק?!

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif

בעיקר כשקושרים אותם מהרגליים ומורידים אותם ממסוק ...

../images/Emo45.gif

ולגבי הלחץ באוזניים - אין לי מושג בצלילה אבל מישהו שצולל סיפר לי פעם שהם יודעים לשחרר את הלחצים באוזניים על ידי דחיסת אוויר או משהו כזה.

קוראים לזה "פמפום"

גם בצלילת מכשירים צריך, סוגרים את האף עם האצבעות ונושפים. אתם יכולים לעשות את זה גם בנחיתות או המראות מטוס , בצלילה בריכה או אפילו כשיש בארץ שינוי גבהים משמעותי בנסיעה (מתגעגעת לצלול...עוד משהו כשהבנות ייגדלו)

goldy

New member
למה את דוחה את חייך לאח"כ?

מתי תשתפי אותן בחייך?

שלום נער מוזהב

(בטח פיספסת את התגובה הארוכה שלי אלייך, בשרשור עם האייקונים הצבעוניים שלך) כי יש דברים, נוכחתי לדעת לאט לאט, שלא מתאים לשתף בהן קטנים. ולא כי לגמרי אי אפשר, אלא כי עצם השיתוף הופך את החויה למיגעת או מאוד מאוד שונה ממה שרציתי. למשל, פעם בכמה חודשים אני נוסעת לשישבת בדרום, לידיד עם ג'יפ. ואילו הייתי באה עם הבנות זה היה סרט אחר לגמרי , ולא ניקוי ראש שממלא לי את המצברים. זה בהחלט אחד החסרונות של להיות יחידנית. אני בעיקר מתאימה את עצמי אליהן, לצרכים ולתחומי העיניין שלהן, ואז יוצא שכולנו נישכרות. חוץ מזה, אתה גם צודק...ואני לא אמא מושלמת.

זיקן

New member
מנהל
אחי למה אתה אומר לאחרים מה שאתה לא עושה?

רד למטה שלחתי קישור לפנומן על אתר שיכול לפתור לך את הבעיות.

פנומן 72

New member
די

אני חושב שהוא קיבל את המסר והחליט לוותר על האופציה הזו. לא כולם בנויים לזה.

goldy

New member
אתה יכול להתעלם מעברך כאילו מעולם לא התקיים?

goldy

New member
גלשתי בו

מהכרותי עם אתרי הכרויות הנשים מפסיקות את ההתכתבות מצידן אחרי 5-6 הודעות לכל היותר, גם כשהן כותבות שהן מעוניינות ב long distance pan-pals . בנוסף אני לא חושב שהעבר שלה מחזיק אותה: אם השתחררתי מהסירוס של ההומואים, הרי שעוד לא השתחררתי מהפוזות של הנשים המערביות: אסייאתיות הן לא בדיוק הדבר הכי נפוץ באזורי. בכל מקרה אני שמח על כל עזרה שהיא
.

פנומן 72

New member
עזוב את זיקן כרגע

תגיד לי, באיזור שבו אתה גר, במידה ואתה יוצא מדי פעם החוצה, אתה לא נתקל בפיליפיניות נאות ?

זיקן

New member
מנהל
כבר דיברנו על זה,

הוא אמר שיש אפילו יזם או שהיא יזמה קשר זו היתה מישהי שטיפלה באיזה זקן והוא הסיק מזה שאין לה זמן בשבילו...

למעלה