איזה סיום עונה...

Cade Foster

New member
איזה סיום עונה...

מצטער שאין תמונות, פשוט אני עדיין לא יודע איך מעלים תצלומי מסך לתפוז פתחתי סייב חדש עם מכבי חיפה, ושימו לב איך נראית הצמרת 3 מחזורים לסיום: 1. בית"ר 65 נק' 2. הפועל ת"א 64 נק' 3. מכבי חיפה 63 נק' לוח המשחקים של מכבי חיפה: מחזור 31 בבית נגד הפועל, מחזור 32 בטדי נגד בית"ר, מחזור 33 נגד מכבי ת"א הרביעית. במחזור האחרון יתקיים משחק בין בית"ר להפועל ת"א בבלומפילד. בינתיים שיחקתי רק את המשחק נגד הפועל ת"א וניצחתי 1-0 (ניצחון ראשון עליהם בכל המסגרות העונה, היה לי נאחס רציני נגדם) בית"ר ניצחה בק. שמונה הצמרת כרגע: 1. בית"ר 68 2. חיפה 66 3. ת"א 64 עכשיו מחכה לי גמר גביע נגד... הפועל ת"א מן הסתם (שהדיחה אותי בחצי גמר גביע הטוטו ומנעה אפשרות לטריפל). אחריו מגיעה ההכרעה בליגה, מחר אני אעדכן איך המותחן נגמר... למות מקנאה למה במציאות זה לא ככה...

DrBall20

New member
פשש ענק!!

להעלות תמונות זה לא בעיה אחרי שאתה לוחץ על "הוספת תגובה", תלחץ על הוספת קובץ.. תבחר את הקובץ של התמונה שצילמת למחשב.. והוא יעלה.. רק יש איזה תנאי נדמה לי, שהמשקל של הקובץ שאתה בוחר להעלות לא יהיה מעל 500 KB.. אבל אני לא סגור על זה..

Cade Foster

New member
זאת בדיוק הבעיה...

תפוז לא נותנים לי להעלות, הקובץ תמיד גדול מידי. מעניין איך אחרי מצליחים...

aviv19945

New member
זאת לא כזאת בעיה

אחרי שאתה עושה Print Screen לעמוד במשחק שבו אתה רוצה לצלם ולהראות לכולם, תיכנס לצייר, תדביק, תשמור, ואז תשמור את הקובץ בתור - JPEG או JPG וכך הקבוץ ישקול הרבה פחות ותוכל להעלות אותו לחברי הפורום...

DrBall20

New member
בדיוק.. אתה יכול לבחור באיזו סיומת לשמור אותו

כבר שאתה שומר אותו, אחרי הפרינט-סקרין שאתה עושה..

Cade Foster

New member
ניסיתי, לא הצליח ../images/Emo4.gif

הבנתי למה אתם מתכוונים, שמרתי כ-JPG ועדיין אני לא מצליח לעלות אותו לתפוז (הפעם במקום שזה יודיע שהקובץ גדול מידי, זה נתקע, 5 דקות אני מחכה שההודעה עולה וזה לא זז)

Cade Foster

New member
בינתיים, ../images/Emo127.gif על הגביע

ניצחון 1:0 דחוק על הפועל בגמר

Cade Foster

New member
מתבייש לעדכן ../images/Emo10.gif

זה נגמר 6:0 לבית"ר, לא פחות... לא יודע מה לא בסדר, בדיוק אותו מערך והוראות עבדו מצויין בטדי פעמיים העונה. מירוסביץ', עידן טל, רומולו, 2 טוטו תמוז (שער 30 שלו העונה...) וטל אלמשלי כבשו.

Cade Foster

New member
לפחות השלמנו טריפל על מכבי ת"א

1:0 של שכטר העניק לנו את המקום ה-2.

למעלה