איזה סיוםםם מעצבן :(

blacknn

New member
איזה סיוםםם מעצבן :( ../images/Emo58.gif

דוקא באמצע............ועכשיו צריך לחכות המון זמן לעונה השנייה וזה סתם מבאס.....יש סדרות שפשוט לא צריך למשוך!

riz1

New member
אם לא היו מבטלים אותה, הסיפור היה אחר

בגלל שהיא בוטלה, היא לא שובצה לשידורי הסתיו שבדר"כ מתחילים בסוף ספטמבר. אבל מזל שהיא הוחזרה (למרות הביטול) ולא משנה מתי, נאלץ להתאפק עוד כמה חודשים. תחשוב על אלו שרואים בקצב של ארה"ב שסיימו לראות הסדרה בחודש מאי ונאלצים לחכות יותר מחצי שנה! בדר"כ פגרת קיץ בארה"ב זאת פגרה בת 3-4 חודשים לא יותר. מי שרואה את העונה הראשונה בקצב של ישראל, יתחבר ישר לעונה השנייה בקצב של ארה"ב.

הוליסטי

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הייתי בשוק שהם הרגו את אחת הדמויות הכי אהובות עלי. פשוט בשוק !!!! מצד אחד, כל הכבוד להם. זה לדעתי מראה על סידרה איכותית. שאי אפשר לדעת מי מת או ימות. מצד שני, דווקא אותו ?? לא יכול לחכות להמשך

Mr360

New member
תכלס..

ציפיתי שיעיפו את גריי ויחזירו אותו להיות הראש עיר... אחלה סידרה...לא יכול כבר לחכות לעונה השניה.

הוליסטי

New member
מעצבן

פשוט מעצבן הגריי הזה. משחק טוב מאוד מסתבר. אם הוא ככה מעצבן. וכן, אני שמח שראיתי את הפרק. ירדו לי דמעות. על אמת.

iii777

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ג'ונסטון

Amazing18

New member
אבל למה לרשום כותרת כזו, למה?!

יש לך מזל שאני מספיק חזקה כדי לא להכנס לספוילר, הסדרה הזו טובה מידי בשביל שפקאץ כמוך יהרוס לי. תודה רבה!

למעלה