איזה סיוט...

איזה סיוט...

חדשה פה, אכן, אבל אחרי מאורעות היום החלטתי שאני צריכה קצת תמיכה נפשית קטנה. אני בת למשפחה רזה, מה זה רזה, אוכלים מה שבא להם ולא משמינים בכלל. אחיותיי רזות, אחי רזה, והכל- בלי לעשות כלום. איכשהו, אני "בורכתי" בנטייה להשמנה. למה במרכאות? כן! באמת בורכתי! מה רע בלהיות קצת שמנמנה? אין מידה מושלמת בעולם, ואני לדעתי, במידה בסדר גמור. קצת עודף משקל, אז מה? לא משהו שמסכן את הבריאות. בגלל שאני יוצאת לשנת שירות עם הגרעין שלי בשבוע הבא, אז הייתי צריכה להשלים קצת קניות בגדים. הלכתי לקניון הקרוב עם אחותי הבכורה (ששנייה אחרי שילדה את בנה לא ראו עליה שום שומן במקום כלשהו בגוף) וחיפשתי מכנסיים וחזיות. מובן שלא מצאתי, כי כל מה שמצא חן בעיניי, כמובן שאין במידה שלי, ומה שכן במידה שלי, כמובן ארוך מדי ואני נמוכה ביותר. אני שונאת את העובדה שכל הבגדים שמתאימים לי באורך גם מתאימים לאנורקסיות במידה 36, ומה שמתאים למידה שלי יתאים מצויין לאישה גבוהה, מטר תשעים. אז וויתרתי על המכנסיים. חנות לחזיות, איזה כיף. ירשתי מאלוהים יודע מי חזה גדול יחסית. מיותר לציין שאמי ואחיותיי שטוחות כמו קרש גיהוץ. שם הרגשתי בנוח, מצאתי חזייה במידה שלי, התאימה בצורה מושלמת, אבל.... היא עולה הון תועפות! אחרי בירור קטן ב-3 חנויות לחזיות מתברר שאין חזיה במידה D שעולה פחות ממאתיים שקל. וכמובן מיותר לציין שאני לא עשירה ואין לי הון להוציא על חזייה אחת. אני לא מבינה מה הקטע. בגלל שאני בעלת חזה גדול אמור להיות לי יותר כסף? בסוף לא קניתי. יצאתי מהקניון בידיים ריקות, מה שכמובן, כמו אחרי כל ביקור אחר בקניון (לא שאני שם יותר מדי פעמים) דיכא אותי לחלוטין וגרם לי להרגיש חרא עם עצמי. ואני לא מרגישה שאני צריכה דיאטה, אני בסדר גמור עם איך שאני נראית. אז למה כל העולם לא יכול להיות בסדר עם זה? זה ישמע מגוחך לחלוטין אבל אני מרגישה מקופחת כל כך. בגלל שיש עליי בשר, בגלל שכן- אני שמנה וגאה בזה (רוב הזמן) אני צריכה לסבול? להוציא מלא כסף על בגדים מתאימים ואח"כ עוד שאנשים יבהו בי ויתלחשו מאחורי הגב, למה שלעולם יהיה אכפת מהעבודה שאני שמנה למרות שלי לא אכפת? אוף! אחלה. יצא ארוך. העיקר שהוצאתי את הכל. אני אתרחק מחנויות למשך חצי שנה בערך, כמו שתמיד קורה, ואז אנסה את מזלי שוב. חרא עולם.

zvc1

New member
לא הבנתי

אם מצאת מכנס שאהבת מה הבעיה לעשות מכפלת. ולגבי חזיות, חזיה טובה עולה לפחות 200 ש"ח זה כבר לא קשור למידה.

אני עושה מכפלות

אבל כשצריך לגזור חצי מהמכנסיים כבר לא ממש שווה לקנות. ודווקא לא קשור לחזייה טובה או גרועה, חיפשתי חזייה כלשהי אבל אמרו לי שאין קאפ D זולות. שכל אלה שעולות מתחת ל200-250 ש"ח הם קפא C או פוש אפ. אבל שטויות, נסתדר. זה סתם ביאס אותי שלא מצאתי כלום ושעוד הלכתי לקניות עם אחותי הרזה מדי. תסכול של 18 שנים, אני מניחה.

Chin Chin Man

New member
בואי נלך יחד לקניון גם אני מהאנשים

שמדכא אותם אם הם לא מוצאים כלום אבל ברגע שאני מוצא (ואני תמיד מוצא ובחנויות כמו רנואר וקסטרו אפילו) זה שווה הכל עושה הרגשה טובה... אל תדאגי יהיה בסדר, את תמצאי תנסי לראות מתי יש STOCK DAY או משהו כזה בד"כ זה יוצא יותר זול בכל מקרה שיהיה לך סופ"ש נעים , אורי.

מזה מכירה את זה!

בתור אחת שכמעט שלא יכולה לקנות במקום אחר חוץ ממתאים לי או עונות, ששם כול חולצה עולה איזה 200 שקל וגם לא תמיד אני מוצאת משהו שמתאים לי בול, למשל במתאים לי שאני מנסה חולצה שניראת עלי מדהים באזור הבטן ומסתירה כל מה שצריך היא צמודה נורא באזור של הידי ג'לי שלי. וגם כן מה זה הדבר הזה??? 200 שקל לחולצה??? אם אני מחכה לסוף עונה מתי שאין מידות אני אולי מצליחה למצוא רוצה בחצי מזה זה משגע!!! בקשר לחזיות, גם נכון אחרי שחקרתי קצת בחנויות שמוכרות חזיות במידות גדולות הן באמת מגזימים. אבל בשנים האחרונות אני הולכת עם אימא שלי לחנות המפעל של פמינה ושם הם מוכרים חזיה ב80 שקל וגם במידות גדולות של DD ו-E ואני לא יודעת ממש את הכתובת אבל אני יכולה לשאול בשבילך אם את רוצה

newKiticat

New member
להבדיל

אני (השמנה) קיבלתי חזה יחסית קטן, ואילו אחותי היפיפיה חוננה בחזה גדול יחסית לשאר מידותיה ובכלל. היא מוציאה הרבה יותר על חזיות בעוד שאני יכול להתחמק עם חזיות של 20 שקל. הסיבה בעיני פשוטה. חזה גדול פשוט צריך תמידה נאותה.... אבל אני מסכימה שיש הפרזות במחירים וזה בהחלט מעבר לסביר...... אני ממליצה להיות סבלנית. אני מידה יחסית גדולה ולא מוכנה להוציא הון על בגדים. לכן אני נכנסת מדי פעם לחנויות ולאו דווקא כשאני בחיפושים נואשים אחרי בגד לאירוע.... יש את H&O וג'אמפ והמשביר לצרכן. ואלו חנויות שיכולות להיות זולות למדי בעת מבצעים...

big bride

New member
../images/Emo13.gif

ברור לי שאת רק רוצה לפרוק ותמיכה וכאלה, אבל קשה לי להתאפק מהתגלית האחרונה של חזיות בשוק. שוק הכרמל- 30 שח לחזיה, מבורזלת שנותנת עבודה.
זה בשביל השוק

למעלה