איזה סגנון?

• פותח הנושא Pi3
  • פורסם בתאריך

Pi3

New member
איזה סגנון?

איך אתם חושבים שצריך לתאר את הסגנון של מיוז זרקו את הדעות שלכם

Franz Ferdinand

New member
אמממ....

רוק אלטרנטיבי עם גיטרות אפלות ויש גם שירים שקטים בסגנון דריוהד... (בהקשר לשרשור הקודם
)

ramoni

New member
וגם....

הרמוניות פסיכודליות של נגינות מחזור מהדהדות של מוסיקת ערפדים כנסייתית מבית היוצר של שרה מישל גלר וחבורתה.

Franz Ferdinand

New member
../images/Emo123.gif

התאהבתי באייקון הזה! (וזה גם האייקון הכי קרוב לערפד שיש...) ועכשיו, נימה פרחית וזעקנית: באפי ואנג'ל לנצח!!! למרות שהם לעולם לא יוכלו ליהיות ביחד...
אבל באפי וספייק גם מתאימים!
(כבוד לכל הספאפים!)

ramoni

New member
זה מזכיר לי

שלשום בלילה ראיתי תכנית של ריקי לייט בערוץ שלוש(אתם כבר יכולים להבין שהיתי ממש ממורמר מרוב שעמום באותו רגע..). והתוכנית התמקדה על בני אדם שתפסו מעצמם "שואבים אנרגיות" מורידים וקרישי דם של אהוב לבם,.. הם גם טענו שהם משוטתים בלילות בבתי קברות כדי למצוא מיטה חמה........, לא סתם, הם אמרו שזה מרגיע אותם. הקיצקץ היה דוקא מענין. יכול להיות שכולם התחילו ככה אחרי שהם נמסו על סדרות ערפדים מסוימות.. אני חושב שכדי מעטה ועולם.. להתרחק מאירנה

Franz Ferdinand

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

גרררר... אני מכורה!!! בכל אופן, גם אני ראיתי את התכנית הזו ואני רק רוצה לומר שהאנשים האלה חסרי חיים ואפילו אם יש להם קמצוץ של חיים אז הם הורסים אותו! הם חושבשים שהם "מ-א-גניבים" כי הם לומשים שחור, מסתובבים בבתי קברות ושותים דם של אנשים אחרים... זה פשוט מטומטם! הם לא יודעים מה יש בדם שהם שותים והם סתם מכניסים רעלים לגוף שלהם... ובהקשר אחר, הם גם ממש פטתים!!! זה לא יכולים להשלים עם העובדה שהם לא ערפדים והם לעולם לא יוכלו ליהיות אז הם "מתחזים"... גררר... אנשים כאלה מעצבנים אותי!!!
אני, למשל, הייתי נותנת הכל כדי ליהיות חתול אבל אתם לא רואים אותי מסתובבת ברחובות על ארבע לבושה בפרווה עם זנב...
ולא צריך להתרחק ממני... אני לא מסוכנת לחברה

למעלה