איזה סבבה של יום

איזה סבבה של יום

היום יצאתי ב 15:30 מהבית עם עוד 4 חברים ליסוע בכמה מקומות בסן דייגו... היה סבבה!!!! הייתה במה כזאת דיי גבוהה שאחריה היה מידרכה כזאת וכפצנו אותה ב180, קיק פליפ וסתם אולי ענק!!!!! היה שם עוד מלא לדג´ים ענקיים והבאתי קרוקד,5-0 ,K ומלא!!! קפצנו דרופים גבוהים והבנו בום בוקס לעשות קצת רעש והרבה מותיבצייה ליסוע ...אתם יודעים זה כזה מביא מרץ ליסוע עם מוזיקה... קפצנו 3,4,5 מדרגות ואז לקחתי את הסקייט לקחתי מהירות ודפקתי אולי של החיים שלי על 6 מדרגות!!!! (זאת הפעם הראשונה שהבאתי הת השישייה הזאת!!!! אחרי זה עשיתי את זה עוד מלא פעמיים... חבר שלי שבר סקייט enjoy חדש של רודני מולן כשהוא עשה את ה 8 ונחת על המדרגה האחרונה.. גם באו עוד איזה 6 סקייטרים ונסענו איתם אז היינו איזה 10 היה סבבה!!!!!!!!!!!!!

אהה נסענו איזה 5 שעות...

הרגליים שלי הלכו לאיבוד אני לא מרגיש אותם אפילו... אולי אמבטייה חמה תעזור...

TIS

New member
מקנאים מקנאים

בארץ כמעט ואין סשנים

ShLuMp

New member
עירא..

איזה שטויות בטח שיש שאסנים! במודיעין כל יום יש איזה 5-10 סקייטרים... אנחנו בערך 20 וכולם נוסעים יחד

TIS

New member
וואלה יופי במודיעין זה לא עוזר לי

אני רוצה סשן פה ליד הבית. בחיי שכבר נמאס לסוע לבד.

לאור

תאמת אני לא מקנה כי אולי לכם יש בכול חור ספוט אבל הרילים המושלמים אם גולות כהלה שאם אתה מבא משהו אתה מת ואתם גם מקבלים קנסות של 65 70 דולר ובמקום שאני נוסע יש לנו ספוט משיש אם 6 מדרגות ולג´מם בדצדים ופול קרבים וזה מקום ענק למרות שבבתי ספר יש פול פרוים ותותחים נכון ואצלכם בקסיד פליפ מ 6 זה כלום טוב אתה באמריקה תהנה

אחי סבבה אבל יש לך כמה טעויות....

רק במרכזים שממש ממש מתאימים לסקייט יש את המעצורים המסריחים האלה... אבל יש בכל מקום ריילים בלי מעצורים.... אני עדיין לא התחלתי לעסות הנד ריילים כי אני פוחד... אני מיתאמן על ריילים שבנינו וכל דבר אחר שיש ואת הריילים ליפעמיים אנחנו שמים על המדרוגות (ריילים יחסית נמוכים) הכנס זה בין 25-50 דולר וזה ביגלל אם תופסים אותך בפארק או ב אוניוורסיטה (לא יודע איך כותבים את זה) וחוץ מזה חפיפ השוטרים באים אני בורח... (מי שחושב שאני פחדן טועה... זה פשוט לא שווה להיתעסק אם שוטרים... פה זה רציני...) ודבר אחרון שאני שונא בארץ זה גם אם יש לך את המקום הכי טוב בעולם זה לא שווה!!! כי אחרי איזה שבועיים נימעס ליסוע באותו מקום... פה אני כל יום יומיים במקום אחר וסבבה מישתפרים ומוצאים גאפים חדשים... אה שחכתי משהו... אחי אם אתה מוצא ספוט בארץ אתה צריך להתחיל לשים עליו שעווה וזה לוקח כל היום "להכין את המקום" לגריינדים ומה שפה אתה מוצא מקום "חדש" (חדש לי) אז הוא מלא בשעווה ושחור משעווה... אתה גם מוצא טונות!!! של סקייטרים ומכיר מלא חדשים והסקייט פארקים עולים בין חינם ל 5 דולר אני לא אומר שצריך לקאנות אני פשוט אומר שאם יש לך כסף וזמן בו באיזה חופש גדול לחו"ל ותיראה איזה סבבה זה

למעלה