איזה נייד

gady8888

New member
איזה נייד

שלום, פעם ראשונה כאן בפורום. אשתי ביקשה לקנות לה נייד. יש לה שני מחשבים (בעבודה ובבית) ועכשיו היא צריכה לשם נסיעה ארוכה לארב"ב מחשב נייד. לי יש ניידים כבר 15 שנים. IBM DELL SONY וכרגע IBM X60S ממנו אני ממש לא מרוצה. הדרישות למחשב הן: WIFI, קל, שווה שיהיה לו גם כונן אופטי, בטריה שתחזיק כמה שעות ושיהיה אמין. איש ה- IT של החברה שלי אומר להתרחק מ DELL, אני ממש לא מאושר מהאמינות של IBM החדשה (LENOVO) ואפילו שקלתי ללכת על APPLE. כמו שאתם מבינים אני עבד עצות, ומבקש עיצה. תודה מראש, גדי

gady8888

New member
היא צריכה עברית

ומעדיפה להשתמש במחשב בארץ. השאלה מה לקנות אל מול אין סוף האפשרויות...

יאיר B

New member
מה שרוב האנשים קונים בארץ זה אחד משלושת

המותגים המפורסמים: לנובו (מקום ראשון במכירות אגב), HP ו-DELL. יש גם די הרבה אייסר, קצת פוג'יטסו. סוני אין בעיקרון בארץ (לא באופן רשמי). עוד דבר שקונים הרבה: LG. תקשורת אלחוט יש לכל מחשב כיום, צורב זה עניין קטן במחשבים קטנים (בחלק יש פנימי ובחלק יש חיצוני שמתחבר ב-USB - ככה הם עושים אותו יותר קל), סוללה חזקה - במחשבים קטנים יש שני אפשרויות: סוללה קטנה כדי שהמשקל יהיה קטן או סוללה יותר גדולה (6 תאים למשל) אבל אז המשקל עולה וגם המחיר לרוב. אם אתה לא מרוצה מ-X60 (למה?) ואיש ה-IT שלך אמר להתרחק מדל (למה?), חפש LG. יש להם כמה דגמים עם מסך קטן וצורב חיצוני או פנימי (תלוי בדגם).

dimiboy

New member
שכחת טושיבה

שכחת לכתוב גם טושיבה שזה אכן מומלץ... עכשיו אני רואה שאין בסך הכל דרישות מיוחדות או משהו אז אם יש לך תקציב וידע לעבוד אם מקינטוש אז אכן APPLE זה אפשרות די טובה. אין לי מושג למה אמרו לך להתרחק מדל כי בסך הכל עד כמה שידוע לי יש להם מחשבים טובים וגם החברה די טובה... לגבי HP יש המון תגובות שליליות בפורום ובעוד הרבה מקומות ואף התנסות אישית של חבר שלי

למעלה