איזה נוסטלגיה....

Lilly06

New member
איזה נוסטלגיה....

שידרו עכשיו בערוץ 7 (ערוץ הבידור) את התוכנית של דן שילון משנת 97 שנמרוד והבודדים התארחו במעגל ושרו את "בורח". הוא היה אז רק בן 18.. חמוד..

Lilly06

New member
סליחה?

בטח שידעתי. אני עוד הערצתי אותו מימי טוש טוש. הלכתי לפסטיגל בשבילו, הייתי הולכת להופעות של הבודדים בפאבים בגיל 10! הייתי ממש פנאטית..

פנאטית?

מעניין לשמוע....באיזה פאבים למשל זכית לראות את הבודדים?אם ככה אולי תספרי לנו על החויות ..יש גם הרבה שירים שאת מכירה שלא התפרסמו אף פעם...תספרי לנו על כך.....אני בטוחה שכולם כאן ישמחו להתעדכן...

GalitLondon

New member
ממ..

היה ב"חוש השישי" ברמת השרון בלוגוס בת"א.. ובעוד מקום שאני לא זוכרת את השם.. וגם אני מכירה כמה שירים של התפרסמו, אבל אני אשמח להתעדכן גם ממך.. עניתי במקומה.. נכון, רק בגלל שאני לא מבינה לא אתה חייב להצדיק את עצמך, כנראה גם אני נסחפתי לזה, חבל, אבל לא חשוב.. די עם זה, רד מהעניין.

../images/Emo3.gif

אם את מכירה ויודעת יהיה נחמד שתספרי לנו כאן...יש מספר אנשים כאן שיהיו מאד מעונינים להתעדכן לא?! ואני לא מנסה להצדיק את עצמי סתם שעשע אותי כמה דברים שנאמרו כאן......תתחילי אני אשמח להמשיך...

GalitLondon

New member
אני לא אסחף לזה,אני ממש לא מבינה...

אני מנסה, באמת.. אבל אני לא מוצאת מה אתה רוצה מזה.. או רוצה בכלל מה "מספר אנשים שיהיו מאוד מעוניינים להתעדכן"?... אני יכולה להגיד ולציין לך הרבה דברים, אבל באמת, באמת שאני לא מבינה מה זה כ"כ חשוב לך ורק בגלל זה אני לא אתחיל עם זה. מה קורה פה? ומי אתה.. תשתעשע כמה שאתה רוצה אבל אני לא אתחיל להתווכח כאן, זה פורום של נימרוד אז די, נחמד לי פה, ואנשים פה בגלל שגם אכפת להם ממנו. די.

GalitLondon

New member
??

למה העוינות? למה ליצור פה אנרגיה שלילית? אני יכולה להגיד שאחותי בת 14 אוהבת את נימרוד היום ולא, אז היא היתה קטנה יותר ולא הכירה אותו, אז מה? כשהיא רואה אותו בטושטוש או בתוכניות שהיו לפני כמה שנים היא עדיין יכולה לקרוא לזה נוסטלגיה. ועוד דבר, אני אוהבת את ג'ים מוריסון אבל לא נולדתי כשהוא היה, אבל אני שומעת ורואה הופעות שלו, אני יכולה להגיד נוסטלגי או לא? ברור שכן.

עויינות?!נסחפנו טיפה...

מתוקה אין כאן עויינות...משעשע לראות מה שהולך בפורום הזה...אם היית במקום אחר אולי היית מצליחה לראות את זה...ואפילו לא הבנת למה התכוון המשורר...שיהיה לך יום נפלא מלא באנרגיות...

LIRONSH100

New member
זו שכותבת תכחת השם הבית של פיסטוק 1

אז אני די חושבת שזו נועה או מישהי כזו או מישהו שמכיר או מישהו שמכיר אותו ושונא אותו !! עם לא תשנה את הגישה ומייד אני מקווה שהנהלת פורום יעופו אותך!!! ןכן אני בת 17 וכשנימרודי התפרסם הייתי בת 7 +\- ואני עוד אז אהבתי אותו לצערי עד עכשיו לא הייתי בהופעות שלו כי אני גרה בצפון ונימרוד חוץ מבפסטיגל ובצמח לא הופיעה בצפון!!! (ונימרוד קודם כל תופיע בצפון בבקשה... לפחות השכבה שלי אוהבת אותך בגלל שאני השמעתי לכל אחד מהם שזה איזה 100 איש אותך וכולם אהבו אותך!!!) ובחזרה לבית של פיסטוק 1 עם את יותר "מבוגרת" אז תתנהגי ככה כי אפילו לא בני 10 מתנהגים ככה!!! אה ובת כמה את?? אולי את בעצם זקנה עם קמטים (בת 30+ הכוונה ) אבל האמת יש גם בנות שלושים שניראות טוב למשל אוריתץ TTשחף.. אבל את בטח מאלה שהן ניראות זקנות רווקות מרמורות...היית מתה שנימרוד יתיחס עליך...

GalitLondon

New member
לא..

אני חושבת שלא צריך להתייחס לזה ככה.. וזה לא צריך לנגוע לנו מה קורה לו בחיים הפרטיים. בכל אופן- הצפון זה לא תירוץ חח
גם אני מהצפון וזה לא הפריע לי לנסוע.. אז כשתהיה הופעה אם את רוצה אולי אפשר לסדר משהו
. וזהו, לא צריך להטריד אותנו נועה או לא, אני בטוחה שהוא מסתדר בלי שנגיד פה דברים, לא צריך להכנס לזה. שיהיה יום טוב ושבוע נפלא חברים.

GalitLondon

New member
אני שמחה שאתה נהנה:)

מה הולך בפורום?.. כלום, מחכים.. ואנילא באה להתווכח, זה נוגד את ה"אנרגיות" שלי.. ו.. באיזה מקום אני אמורה להיות? לא משנה.. חחח בכל מקרה התכוונתי למה אתה אומר את הדברים האלה..לא הבנתי מה הבעיה, מה זה משנה אם הכירו אותו אז או מכירים אותו היום.. אוהבים אותו? זה הכל. יאללה מותק בלי בלאגנים, יום טוב, לילה טוב.. מלא באנרגיות חיוביות:)

למעלה