איזה נגן עדיף O2 או S9?

Danielovich

New member
איזה נגן עדיף O2 או S9?

S9 יותר יקר בכמה מאות שקלים וגם בעל מסך קטן יותר. אם כן למה הוא יותר יקר? בגלל הגודל שלו? (קטן יותר ז"א נוח יותר?). בכל מקרה אני מחפש נגן שאני אוכל לרוץ איתו ולשמוע מוזיקה, אבל גם בזמני הפנוי לראות סרטים. מה אתם ממליצים? אשמח לשמוע כל מידע. בנוסף מה עדיף S9 או IPOD TOUCH שלפי הבדיקות שלי הם ממש דומים?. שבת שלום.

Danielovich

New member
תיקון קטן*

ד"א לריצה יש לי את הנגן הישן שלי, אז תתעלמו מהשורה הזו.

gavrik

New member
או הו איזה אנשים ../images/Emo13.gif

אני גם בדיוק מחפש נגן. אחד ההבדלים שאני יודע בין הS9 לאייפוד טאץ' זה שבS9 אין אינטרנט.

gavrik

New member
אה ועוד משהו חשוב,

(תקנו אותי אם אני טועה) אייפוד מחייב התעסקות רק עם תוכנות של אפל והמרת כמעט כל סרט לפורמט שלהם, כאשר S9 אתה פשוט מעתיק את הסרט איך שהוא והשימוש כמו דיסק און קי רגיל

יאיר B

New member
צריך להמיר את הסרטטים עם ויאדורה

ב-S9, אם מעבירים פורמט שנתמך על ידו, לא צריך המרה. רק להעביר את הסרט עם העתק-הדבק מהמחשב לתיקית הסרטים. אם מדובר בפורמט שלא נתמך ע"י הנגן - צריך להמיר עם התוכנה המצורפת.

יאיר B

New member
לא אמרתי שזה פורמט של אפל, אמרתי שצריך

לבצע המרה לפורמט הזה עם תוכנה חיצונית. ב-S9 לא צריך לפורמטים שהוא מכיר (WMV למשל).

gavrik

New member
התכוונת אליי?

כן, בעיקרון MP4 זה פורמט בשותפות של אפל, הם ממש אנאליים בנושא הזה, לא נותנים לשום דבר חיצוני להיכנס. הכוונה היא לסרטונים האלה של סיומת mov אם אתה זוכר, אלה שהיו נפוצים בנגן שלהם quicktime.

יאיר B

New member
איפוד עובד מול תוכנה בשם איטיונס.

הכל עובר דרכה. ב-S9 לא צריך תוכנה לעלות שירים לנגן.

Danielovich

New member
סטלני!

את זה אני יודע, אני יודע גם שS9 הוא בעל מסך יותר איכותי מצד שני. יותר מעניין אותי ההבדל בין O2 לS9, למה לעזאזל COWON תוציא את S9? הרי הוא מתחרה בO2, או שאני מפספס משהו? כי לפי דעתי הם פונים לאותו הקהל יעד, ואם S9 לא מביא איזה שיפור מיוחד, מה הטעם להוציא אותו לשוק?ועוד במחיר גבוה יותר!

יאיר B

New member
S9 הוא מחליף של D2 לפי קואון

O2 נועד להיות נגן PMP (כלומר נגן שמתוכנן מראש לוידיאו, הוא גדול מאוד לשימוש יום יומי ובטח שלא לספורט). ה-S9 גם נועד להתחרות באיפוד טאצ' (הוא דומה לו מאוד למעט נושא האינטרנט שיש בטאצ' ואין ב-S9). S9 הוא שילוב טוב בין וידיאו למוזיקה.

gavrik

New member
שאלה מוזרה

קראתי שה-O2 לא תומך בID3TAG?! איך זה יכול להיות? אז איך הנגן יודע את שם האלבום למשל? חייבל לסדר מראש בתיקיות? והאם ידוע תאריך הגעה של S9 בנפחים קטנים יותר? כרגע הוא קצת יקר מידי. חבל גם שאין בו אינטרנט, זה היה הופך אותו להרבה יותר אטרקטיבי מבחינתי. אבל בעיקרון הוא נראה נגן מעולה, ראיתי סרטונים ביו טיוב שמתפרעים עליו עם סכין קצבים והמסך לא נפגע בכלל.

יאיר B

New member
בדקתי כרגע את המפרט של ה-O2 באתר של

קואון - הם רושמים שהוא יודע לקרא תגיות מסוג ID3TAG. http://www.cowonglobal.com/product_wide/COWONO2/product_page_4.php לגבי הגנת המסך של ה-S9 - יש לו הגנה של חברה בשם Gorilla Glass. הם מתמחים ביצירת ציפויים או הגנות על מסכים של התקנים ניידים. אני לא יודע מתי יביאו דגמים עם קיבולות קטנות יותר.

למעלה