איזה נאחס

BarcaBoy2

New member
איזה נאחס

פתחתי את העונה השלישית עם יובה וכל הזמן נפצעים לי השוערים אני כבר מתחרפן אני עכשיו באמצע נובמבר מחזור 11 בליגה נראה לי בופון נפצע לי כבר פעמיים השנה לפחות לחודש וחצי כל פעם השוער השני שלי מירנטה נפצע כבר 4 פעמים והיה גם תקופה ששניהם היו פצועים!! והשוער השלישי שלי מושאל אז נשארתי עם השוער הרביעי שהוא נער בן 20 ולא ממש טוב נתתי גם לשוער החמישי שלי כמה משחקים לשחק ואפילו לשוער שישי נער בן 16 הבאתי לשחק משחק!!! שמבחינת הציונים הוא היחיד שעוד יש לו ציונים בסדר השער שוערים של ליגה ג אולי חוץ מאחד שיש לו ממצוא של יותר מ10 אז ליגה א הוא חח אתם קולים מה זה עם איזה שוערים אני צריך לשחק והעלתי גם עוד שוער שיהיה המחליף אבל הוא עדיין לא שיחק שישחק זה יהיה שוער מספר 7 שמשחק בפחות מחצי עונה!! עד לתקופה ששניהם היו בריאים הופון ומירנטה לא היה לי שום הפסד ב6 משחקים 6 ניצחונות מ6 משחקים !! מאז הפציעה 2 תיקו ו2 הפסדים בליגה ונראה לי ניצחון אחד ותיקו והפסד בצמפיונס ליג!! איזה נאחס זה עכשיו בופון נראה לי חוזר מהפציעה עדיין מתאושש ממנה מקווה שלא יפצע יותר-ומה שהכי מעצבן הוא פעמיים נפצע בנבחרת באימונים!! עם זה ימשך ככה נראה לי נצתרך להביא עוד שוער בינואר למקרה ש..

למעלה